Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale,ale,ale pane Klausi ??????? To je ku.va obrat o 360 stupňů...... *8* To je alespoň vidět,co jste zač..... Před 3/4 rokem jste mluvil trochu jinak,nepamatujete si ??????
  • Stál pan Dobeš vůbac někdy ve škole před třídou?
  • to je nějaký nový pořad Vtipnější vyhrává, přímý přenos z Hradu??
  • tunel dědka nahnat do uranového dolu. *16*
  • PPP - přivandrovalec Pružinskij provokuje.
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989 ?,
    Dovršením Února 1948. Tehdy se uloupil majetek za biliony, avšak "revoluční" nezákonnou cestou. Tak si to soudruzi a jejich potomci jednoduše zlegalizovali. "Lůze" rozdali kuponové knížky, několika přeživším restituentům vrátili převážně zničený majetek (s výjimkou předem ochočeného Havla, tomu ho ještě opravili a pak odkoupili). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na restituenty, ekology, zdecimované a vyhubené katolíky, nebo na zbylé „užitečné“ a neschopné idioty - voliče KSČM. A v tichosti se cpou až puknou a vymlouvají se na "standardní parlamentní kleptokracii" podle vlastizrádce Pružinského, která je údajně nejlepším možným řešením.
    Čtěte "Právní stát" na Seaplanet:
    http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

    A dále čtěte „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet:

    http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
    • Hrdinní čeští bojovníci proti Bruselu !

      Sledujíce váš neúnavný boj proti EU a Bruselocentrizmu za samostatnost a výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit váš holubičí stát. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně, ale i municipální správou). Hodláme vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset vést s vámi jalové diskuze o zavedení Eura jako měny. Vám zůstane numismatická kuriozita – Pražský groš (Pg), dřívější „koruna česká“ (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat po naší předchozí konzultaci s Vladimírem Mečiarem. Předběžně vám sdělujeme, že k Muchově epopeji si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou místo Chobotnice) případně je také můžete zapůjčit do Japonska. K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový dvacetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ (i s primátorem, včetně řetězu – ale jen kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, zakryje vám celou vaši vlast. Zato heslo našeho rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň případní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři). Váš prezident toho nebude mít tolik na reprezentativní objíždění a pojídání přesoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen na Václaváku přímo – aklamací. Na Vítkově je pro něj teď po Gottwaldovi místa dost. Když dáte betonovému Žižkovi do ruky tenisovou raketu, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodloužit Blanku, či jakýkoli jiný český tunel.
  • Schwarzenberg není holt figurka na dálkové ovládání, ačkoli proč by se měl řídit Hradem?
    To by měl pan Jakl, který razí absolutní svobodu názorů, vylítnout, jak četík z krabičky.
    • tak tohle by mohl říci jen "Honza Masaryk" ... "Ano, pan prezident významnou část proslovu věnoval tomu, že mě sprdnul. To je bohužel pravda. Ale to mně zas tak nevadilo," řekl HN ministr zahraničí.
      Ano, Jan Masaryk byl "někdo" proti "spacímu vagónu" *1* a práci Jana Masaryka nebylo třeba kritizovat *4*
    • Schwar...berg není holt figurka na dálkové ovládání je to mutant.
  • Ať Klausovi nepřejníci pějí urážky a nadávky, jeden je fakt, že jeho pragmatické názory občané berou, a co víc, vždy se ukážou jako pravdivé a reálné. Nemusím připomínat problémy kolem EU, Eura a pod. Jediný z politiků, který o těchto problémecjh mluvil vždy otevřeně. A takovým, zdá se,
    že i zůstává, což je jenom dobré, při dnešní "soupeřivé" vládě, nedočkavé levici a mediím, která píšou cokoliv, co jim zvýší prodej a zisky. Holt, tacoví jsme my Češi.
    • nebuď labuť
    • Provokater, dotovaný tvrdou tzv. odmítanou měnou z hradu. *1*
    • Je neuvěřitelné, že ještě existují lidé ochotní obhajovat toho senilního dědka z hradu. Nebo jste za jeho chvalořečení placen?
  • Kámen kamenem V V.
  • Mám obavu,aby brzo každého koho Klaus dnes pochválí,zítra nehnali kopat uran pro Temelín.
  • Pan MŠ má za poradce syna p.Klause,proto je nejlepší.Tak je třeba se na to dívat ovčané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit