Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni kdo tady pochlebujete a stavíte se na stranů vyděračů - doktorů ve skutečnosti nechápete, že nestávkují proti vládě, ale proti nám daňovým poplatníkům, kteří jejich vydírání budou muset zaplatit. Tak ať každý z vás napíše - rád jim to zaplatím!!!
  • Oceňuji všechny, kdo neoceňují KLause.
    Stávkující lékaři - VYDRŽTE a slibte co jste si sibili a vytrvejte v požadavcích co jste požadovali. Je vidět, že tz "mocní" mají z Vás strach a jsou z Vás "ne mocni".Z těch co zůstanou , budou si dělat právem a po zásluze nadále srandu a oni zůstanou pořad jako Hurvajsové.
  • Plně souhlasim s panem prezidentem. Opravdu národ si to nepřeje.
    A jen doufám, že vláda neustoupí !!!
    At´ se páni doktoři třeba po ......
    • Brumdo, jdi se vycpat a jdi s tím tunel dědkem do pr..dele!!!!! *12* *12* *12* *12* *12*
  • Kdy už tenhle megazloděj, tunelář,korupčník, žvanil a lhář zavře tu svoji nevymáchanou hubu, to si národ oddychne, od tohohle v.o.l.a.! *12* *1* *12*
  • Od něj, který se před lety "podělal" před Duškovými železničáři, kdy nešlo ani o zdraví, ani o životy, to opravdu sedí! Buď měří každému jiným metrem, nebo už trpí sklerózou a nepamatuje si vlastní činy. A bude hůř.
  • Není nejchytřejší a ani žádné pozitivní nej si nezaslouží, protože je dnes jen ješitný dědula, co si dělá "imič", aby měl i po odejítí z Hradu nějaký vliv na politiku. Nepochopím to zbožnění některých občanů, když tento člověk byl strtér všech potíží a zlodějen v naší zemí. Z Prognostického ústavu vylezla "škodná", aby se rozlezla do všech politických stran. Každý měl možnost sledovat a dokonce poznat na vlastní kůži tu cestu k demokracii a kam jsme došli !!! Mohu jen doufat v lepší časy, i když dnes naní komu věřit. Sametová ??? Revoluce ??? Odraz gaunerů k loupeží staletí. Ani po Bilé Hoře jsme nebyli tak vydrancováni jako jsme nyní. navíc nikdo za nic nemůže, nic neví, nezná. A občan, kdo to je, co to je ??? Vše je k pláči a bezmoci. Za padesát let bude Česko jen historii.
  • Starej samolibej egoista zvoleny s podporou komunistu za prezidenta nam bude kazat co je moralni a co neni? Ja a moje dalsi pokoleni budeme splacet dluhy z jeho nepovedeno pokusu zvaneho privatizace, lekarum fandim, postavit se tehle zazrane garniture, ktera si masti kapsu rozkradanim nasich dani je neco naprosto bezprecedetni. Penez je v kase stale relativne dost, jenom tech parazitu pribyva. Proc se verejnost nepozastavuje nad navysenim 10 mld za tunel Blanka a kdyz jde o blbych 500 mil, tak je u vytrzeni? Lidi myslite nebo jenom konzumujete co Vam napovidaji v mediich?
  • Zato nátlaku Klause je radno ustupovat. To bylo keců o volné ruce trhu apod. To je řečí stylu- nelíbí se vám to? Můžete jít jinam. A oni jdou a najednou je to vydírání. By měl být stařík z hradu konzistentní ve svých názorech...
  • I kdyby situace po odvhodu lékařů na pracáky ze začátku byla dost "hustá", přece by se u občanů našlo pochopení pro vziíklou situaci. Potřební by šli první, je to jasné. A zůstalo by dost doktorů, abY tam, kde poskytuji nejlepší péči, bylo možno ohrožené pacienty léčit a pomoct jim. Stepování doktorům na pracáku by patřilo, zejména štváčským bossům z odborů i ČLK, protože jejích chování dosud v porevoluční historii nemá obdoby. Takže ne vždy znamená, že vzdělání je nezbytnou podmínkou inteligence. Lékaři to svými výpověďmi stvrzují. Jinak Klaus je jeden z mála politiků, který národu dosud řekl vždy naplno pravdu. Kdysi mu nevěřili a teď věří skoro každý, kdo má zdravý selský rozum.
    • Pane "dixi" kdypak jste spadl na hlavičku? Není co dodat k Vašemu příspěvku, protože to je fantasmagorie!!!!!!! *11* *12* *11*
    • Tak,tak.A nejinak.Platí Klausova klauzule.
      Článek I.Klaus má vždycky pravdu!
      Článek II.Nemá li ji,platí článek I!
  • Já: Přiblblou pseudodemokracii již nelze dál tolerovat pane president. Toť můj výrok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit