Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Projev plný sebekritiky.Toho ale nebyl tento nestoudný ješita nikdy schopen.Doporučuji mu jíst více jódu.
  • Vždyť jsem to psal už před půl rokem, že je omilostní před svojim koncem !!
    Tehdá mi skoro nikdo nevěřil ?
    Tuneldědek omilostnil hlavně tuneláře.
    Tak se mu ty amnestie a evropská unie nelíbily až amnestii udělal (z 24 tisíc vězňů podle posledních výpočtů 7 tisíc pustí), sice do půlroku bude většina zpátky ale těch nešťasných co stihnou z lidí udělat.
    No a možná se dočkáme, aby dostal nějakou pěknou funkci, tak i tu evropskou unii nakonec polaská (hlavně aby byla dobře placená funkce pro pana profesora).

    Jdu blejt velebnosti !
    *2*
  • nejhorší v praxi je to když pan prezident řekl pravdu: opozice je stále negativní ale řešení stále nenabízí! Nemůžu jen s ním souhlasit, politici nadělali dluhy, bordel ve všem a nakradli si! Je to jen důsledek jejich neschopností, nevědomostí, špatná orientace v ekonomice, chamtivost nezodpovědnost a právní nepostižitelnost. Na vedení státu jsou hlupáci na zlodějnu jsou mazáci.
  • ....omlouvám se za překlepy.....
  • ...ach ty asi lidsk nevděčný politruku....cca 22let si žeješ jako prace v žitě na úkor národa a vlasti a žádnou vděčnost ve smyslu své hrdosti a lidské důstojnosti projevuješ na úrovni lidského parazita a hyjeny....ach bože ta tvoje občanská integrita na úrovni zákeřného a podlého asiata, jehož kultůrou jsou nízké pudy člověka, jako jsou lež a nenávist...mstíš se za to, že si sebestředně hraješ na sběratele čestných titulů a znalce všehomíra. Přičemž zesměšňuješ vlast kradením per naprostého primitiva...před kamerou...ach jo...dle mého názoru...patologická lidská figura v jeho tzv. společnosti bez regulace a pravidel....čemuž se v civilizovaném světě říká barbarizmus a anarchie lidských i ekonomických hodnot...dle mého názoru....škodná, která neumí nic jiného, než patologicky škodit díky jejímu duchovně bídnému životu....dle mého názoru....
    • Už to nehul zákeřný Asiate!
  • Dle Ustavy ma prezident pravo vyhlasit amnestii...
    Me se nejvic libi,jak tady hulakate,co je kriminalniku po vezenich,ze to musite krmit ze svych dani,a pak kdyz vam usetri prezident naklady,tak rvete jak protrzena mys.
    Jeste by me zajimalo,co z toho mate,ze je naky lehci zlocinec zavreny.
    • Tak tím jsi se odhalil, že taky patříš k těm "lehčím" zločincům, je to jasné.
      • To je pro Not.CSSD
    • Jsi mimo mísu!!! Jestli je pro tebe člověk, který ukradl 1,5 miliardy (Chvalovský), nebo H-Systém, který okradl tisíce slušných lidí a miliardy na odškodnění mu díky amnestii zůstanou, jen lehčím zločincem, co je pak pro tebe velký zloděj? Nehledě k tomu, že se žádnému daňovému poplatníkovi neuleví. Kde skončí většina propuštěných? Samozřejmě na pracáku nebo na sociálce a budeme je krmit dál. Ovšem jen do doby než zase něco provedou a zašijou je znovu a budeme je krmit v lochu dál. Je naprosto jasné, že Klaus zametá stopy a pomáhá svým kamarádíčkům a kmotrům. Okradl a podvedl tím všechny slušné a poctivé lidi a okradl i republiku. Tohle je obyčejná vlastizrada, za kterou byl vždycky provaz.
  • A tak není se čemu divit.. má tam kamarády a až si půjde hačnout on.. bude potřebovat víc místa *12*
  • Mu jeblo no.
  • Ten pán je fakt zralý do cvokhausu. Neměl by na něj někdo dohlížet, aby třeba nevyhlásil válku USA . To už je asi poslední ptákovina, která mu ještě zbývá *8* *13* *8*
  • Až se provalí v jakých kauzách tenhle hradní pán jede, bude hned jasno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit