Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Glaciologové mají k oteplování svoji připomínku, kterou asi také využil Hájek naroubováním na aktivitu Slunce. Paradoxem oteplování je podle nich ochlazování a to může být rychlejší (údajně) než to stihne Slunce. Zdůvodněno je to tím, že slaná mořská voda se sama nemísí se sladkou. Vrstva sladké vody z řek a ledovců na Severu (Arktida nám bude vadit více), nemožnost promísení bouřemi (ty prý nejsou v takovém počtu a síle, aby to stačilo) znamená pozdější pokrytí ledem a opětné rozšíření ledu i do oblastí, kde dříve nebyl a máme tu dobu ledovou. Nejhorší však bude pokud dojde ke zpomalení Golfského proudu a proto se v poslední době tak horlivě měří jeho rychlost, zda nemá klesající trend. Uvidíme v příštích letech, znamenalo by to zdražování energií v daleko větším rozsahu a to by vyžadovalo znárodnění energetických zdrojů.
  • na hradě musí býž či vyzařovat cosi podivného, kdokoliv se tam zepárkrát otočí, v ten moment má patant na všechno. Stává se z něj takový podivný všeználek. Chtělo by to nějakou studii... mohli bychom se tam vystřídat v etapách aby se nám taky rozsvítili ... nemyslíte???
    • zvláštní že to záření působí uplně stejně na dikutéry na internetových diskuzích kteří taky všechno ví uplně nejlépe...... *7*
  • Doted jsem mel za to, ze minuly rok prave minimum slunecni aktivity skoncilo a zacne oziveni (viz. nedavna velka protubenance hrozici elektromagnetickou bouri) - a ledovce v i tomto minimu vesele taly... Holt na hrade jsou informovani lepe..
  • To potom znamená,více CO2=více světla a tepla.Tak hurá rozpalte hutě,stará auta nemusí na emise.
    Konečně dobrá zpráva.Vás je chlapi na Hradě škoda.Dělejte meteorology,méně vyděláte,více pobavíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit