Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše deníky a televize jsou pro Americké.I když něco Rusové udělají dobře,tak se jim to nelíbí a haní to.Je dobře,že se obnovují obchodní kontrakty s Ruskem,které v devadesátých letech přetrhal poradce NERVU Dlouhý.Mít takových poradců víc,tak pánbůh s námi a zlý pryč.
  • Že Klause kritizují extrémně proamerické deníky jako MF,LN a HN,to mě vůbec nepřekvapuje.To oni musí neustále vyvolávat nesnášenlivost ke všemu ruskému,o této zemi informují výhradně negativně.
    V mnohém s naším prezidentem nesouhlasím,ale tohle na něm oceňuji-že odmítá hrát na šovinistickou strunu zmíněných médií a nedémonizuje Rusko,tak jako jeho předchůdce,pokrytec Havel,nýbrž usiluje o oboustranně výhodnou spolupráci dvou suverénních partnerů.
    Kritika ruských voleb je taky účelová a neupřímná-tahle média kritizují všechny volby,kde nevyhraje ten ,,jejich" kandidát,a mlčí,když je tomu naopak(např.před několika lety při prezidentských volbách v Mexiku,nebo v Gruzii,kde Saakašvili oficiálně ,,získal" 97% hlasů-víc mívala snad jen u nás jednotná kandidátka Národní fronty či Sadám Husajn v Iráku...).
    Myslím,že je nejvyšší čas skoncovat s rusofobií,kterou nás soustavně krmí pravdoláskaři a jim podobní západofilové.Klausův nyní pragmatický přístup by k tomu mohl přispět.
    Časy se naštěstí mění,mladí lidé se pozvolna znovu začínají učit také rusky,tím pádem budou mít lepší možnosti dozvědět se o této zemi více informací z první ruky a porovnat realitu s negativní mediální propagandou.A to je vždycky dobře...
  • Vážení komentátoři všeho si nevidí ani na špičkunosu. V době, kde nám EU přidělává jen starosti, se dívá president o kousek dál. Ruský trh je mnohokrát zajímavější než trh EU v době krizí i strategicky. Protože nemohu a nechci být vulgární vůči uvedeným chytrolínům končím. Zdravím normální lidi.
    • Zdravím slušné lidi,kteří rozeznávají čisté a špinavé peníze a nekazí naše trhy,tím,že kradou při podpisu např. obchodních kontraktů pera,a tak země kontrakt ihned vypoví,protože s lumpama se nedá spolupracovat!!!!
      • Zajímavé, že když vypovíme my, tak nám mezinárodní soud napálí 10 mld..... Ono je aso něco prohnilého ve státě unijním....
    • Přesně. Z Rusů se dá ještě něcom vyrazit, z Amíků a celýho západu už leda tek dluhy, nebo soudní průšvihy s pokutami v miliardách. To musí vidě i ten neomezenější, natož ekonom....
  • No já tu spolupráci vidím tak,že sem přitáhne další milion mužiků a pak už tu nebude práce vůbec žádná.Jsem pro betonovou zeď na tuto stranu.
  • No Havel a spol. zrušil v 90 letech vývoz našich zbraní, výsledek, všichni nás pašákovali a trhy místo nás hned obsadili, tak ať to teď Klaus alespoň trochu dorovná.
  • To je marný, 54 miliard je 54 miliard. Plno lidí tady bude mít práci! *2* *2* *2* *14*
    Už veliký Caesar říkal že: "zlato nesmrdí". *2*
  • Volby nevolby,jisté je ,že V.Klaus si uvědomuje,že svými kroky pomáhá zachraňovat potápějící se ekonomiku .Co na tom ,že oceňuje ruské nabídky k Temelínu ,má na mysli nás všechny!Vy,novinářští šťouralové,s V.Havlem v čele ,chcete psát o něčem jiném?Není to krátkozraké?
  • Ber to tak, nikdo není dokonalý. Naprosto nikdo. To, že nyní Klaus nahlíží na Rusko tak, jak dal najevo, oceňuji. My jsme tak malinká, nepatrná zemička, která si nemůže hrát na "chytrou horákyni". Pokud Medveděv přivezl dobrý byznys pro naše firmy, tak je vše v pořádku. Uvědom si, že jsme v řiti, díky politice zaměřené výhradně na západ a USA. A že současně, pro ten západ a USA jsme a budeme nedůležití. Takže, vážení chytráci, strčte si politiku do řiti a koukejte něco pro tuto zemi dělat. Politika je svinstvo, politici jsou hajzli a straníci politických stran tupé hloupé ovce, anebo vyčůraní paraziti. *12*
    • Ale byl to právě on,který nás nejen řečmi obrátil ekonomicky na západ a USA!!!!!! Tak jako Havel kázal o odzbrojování a rušení zbrojovek,a pak bombardoval Jugoslávii,Irák a svoje trenýrky a USA zbrojily a zbrojí ostošest...Nejsmutnější je,že my čeští hlupáci se pak ještě dělíme na klausovce a havlovce.. V jiném státě na západ od nás by je oba dávno nakopali do p...e a nikdo si jich dávno nevšiml. Ale u nás je jeden s ochrankou na Hradě a druhý s ochrankou a půl nemocničního personálu na Hrádečku! *3*
  • Santa Klaus? *2* *2* *2*
  • Naprostý souhlas pro hávašťáva. Byl to on a jeho kupání co rozbili obchod z bývalým SSSR dnešní Rusko. Při jeho "projevu" tam ještě chybělo, s Ruskem na věčné časy a nikdy jinak. To si soudruh Klaus určitě pamatuje !
    • To souhlasí !!! Jenže politika je jedna velká lež. Tady se naskýtá možnost ( a nemalá ) odvrátit krizi, či alespoň významně zmírnit její dopady. USA také střídavě se s Čínou hladí a zase "vážně varují"., podle toho, jak to komu prospívá. Vidím, že nerozumíte diplomacii. Tam nemine den, aby se nelhalo a nepřetvařovalo. Nu a můžete si vybrat, držet se toho, co bylo před 22 lety a nahnat národ pod mosty, anebo udržet se nad vodou. Já také nejsem Klausův příznivec a vím, že lže, ale tady to bylo pro nás pro všechny. Ono pořád platí, že účel světí prostředky a ne nějaké ideje, se kterými si můžete tak leda vytřít anus canalis...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit