Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisté něco slibili ???? - z toho si nic nedělejte to je jen taková slovní hříčka. Už jste někdy viděli komouše, který by mluvil pravdu a navíc snad to žvástání také plnil??? To je stejné jako by jste myslel někdo vážně žvásty toho vašeho (úmyslně píši vašeho protože můj a všech normálních slušných lidí rozhodně není) zemana. Prý je to jakýsi váš "prezident", ale jinak stejná odporná rudooranžová zrůda jako každý jiný udatný komouš z KLDR.
    Je ale pravděpodobné, že se ocenění dočkají - STB konfident Falbr-filip - genitální nájemník UV KSČ -se směšnou příponou "M" jim k jejich chvástavému žvástu pošle blahopřejný telegram. Je zcela pravděpodobné že připojí svůj hlas i potomek STB vraha grebeníček, super bankrotář ransdorf, nacistickkomoušský ideolog kovačík, či obdovovatelka masového vraha gottwalda semelová, či obdobná lidská zrůda.
  • Jo , hlad je sviňa , že soudruzi . Uživit se neumíte a ukrást už není kde .
  • No jo, ale co země, které už jaderné zbraně dávno mají ??? Takový Izrael jich má jak much. Ale on je nevyvíjel, USA jim je dodaly samy, za kolik, nevím. Obdobně spousta dalších zemí má jaderné zbraně na svém území, Jen seneví, kdo jde jejich majitele. A proč USA nezavedly sankce proti Číně, Indii a Pákistánu, he ??? Divná spravedlnost . Ale ono ty jaderné zbraně jsou ií v Německu a byly i u nás a NDR, jenom odjinud, než z USA. Samý podvod, samá lež . a Usa ve světě ve lhaná vedou bezkonkurenčně. Severní KLoreu vyhubit, a ostatním ty jaderné zbraně nacpat...
    • Nevíte ??? Vy toho soudruhu nevíte mnohem a mnohem víc . Vy ani sám nevíte CO všechno nevíte .
    • Seš velmi hloupej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit