Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozdíl mezi USA a KLDR je z tohoto pohledu nepatrný. Amíci zavřou každého, který se jim znelíbí s odůvodněním z terorizmu. Teď v KLDR dělají to samé. Snad jen s tím rozdílem, že soudruzi z USA si usurpují kdekoliv na světě někoho chytnut, zavléct a následně zavřít do koncentráku, nejlépe v Polsku. Korejci to zřejmě dělají jen Amíkům v KLDR.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun si myslíme, že pokud pomineme otázku sympatii k režimu, který vládne v KLDR (je to konec konců jeho vnitrostátni záležitost a my se do takových věcí přece nemícháme - viz otázka Tibetu...), tak je na těch věcech kolem KLDR mnoho podivnějších otázek. Proč se nikde nepíše, že vojenská přítomnost u hranic KLDR destabilizuje tamní situaci (když analogický pohyb ruských vojsk po svém vlastním území může destabilizovat situaci v sousední zemi...), proč nikdo neprotestuje, když zkouší rakety a nukleární výbuchy USA, Čína, Rusko, V. Británie, Francie, Írán, Pákistán, Izrael a jiní ale vždy nesmírně vadí taková zkouška ze strany KLDR, proč USA může prohlásit, že napadne kteroukoliv zemi pokud sama uzná, že ohrožuje zájmy USA, ale jiní tak učinit nemohou a musí se spokojit s roli napadeného, proč USA vyvolaly za posledních 200 let stovky ozbrojených konfliktů a jaksi jim to svět nevyčítá atd. Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy. mě se zdá, že na světě je čím dál, tím víc rovnějších mezi rovnými...!" A měl synek jako vždy absolutní recht...!
    • No mne vždy fascinuje, jak zlá KLDR zatkla chudáka američana. Neříkejte mi, že jinde ve světě dnes nezatkli jiného státního příslušníka? Každý rok si připomínáme zmasakrování študentíků na čínském náměstí Nebeského klidu, zmasakrování židů v Osvětimy, ale nějak neslyším o zmasakrování původního amerického obyvatelstva? JSOU PROSTĚ MASAKRY, KTERÉ SE MUSÍ PŘIPOMÍNAT A PAK TY, KTERÉ JSOU TABU. Pořád nám jsou předhazováni diktátoři jako Lukašenko, Putin, Assad a jejich krutovlády a vůbec se neradujeme s nastolených demokracií a šťastně se rozvíjejících ekonomik Afgánistánu, Iráku, Libye, Sýrie, Kosova, Egypta atd. On je možná lepší moudrý diktátor, než blbý demokratický parlament, protože jak prohlásil jeden fasádník ve Světácích: "Pokud se sejdou dva blbci a jeden inteligentní, nikdy nesmí dojít k hlasování"!
      • z nastolených
  • Dnes je pravidelná a dostatečně děsivá kampaň o hrůzách KLDR. Jestliže se někdo i přes to rozhodne riskovat a jet tam, je buď dobrodruh, který to nedokáže ovládnout, nebo blbec. V obou případech je mi fuk, jak tam dopadne, je to jeho SVOBODNÁ volba. Zvolil si svou cestu svobodně, svobodně si zvolil i rizika a ponese si sám na bedrech i důsledky.
  • Chtěl bych znát opravdový důvod, návštěvy těch amerických turistů KLDR.
    Pokud na základě všech amerických diversních akcích za posledních 100 let, tak si myslím, že tam ti "turisté z úesej" byli pouze mapovat terén, pro možný další "Mejdan" jako na Ukrajině.
  • a pohádky pokračují *16*
  • To je taky nápad jet na výlet do rudého fašistického koncentráku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit