Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co jiného se dá čekat od komunistů? To málo, co v tom otrockém systému mají dávají na zbrojení, protože trpí paranoidním strachem z "ohrožení". Díky komunismu v tom jejich koncetračním lágru nemají co jíst a chcípají hlady a tak se musí snažit ohrožovat okolí a loupit. Typické pro komunismus.
    • Jak je vidět, někteří jedinci nechápou, nebo spíš nechtějí pochopit, že severní Korea je jeden velký gulag v důsledku komunistické ideologie, kterou tam samozvaní vládci praktikují.
      Tak nějak vypadá "rozvinutý komunismus".
    • Kdyby tam bylo tak zle, jak se stále píše, již by sev. korea neměla existovat.........
      ps. jen namátkou, prodej mobilních telefonů : Jediný severokorejský mobilní operátor Koryolink oznámil, že dosáhl mety jednoho milionu zákazníků. Každé čtvrtletí minulého roku mu přibylo přes 100 tisíc nových uživatelů. Dá se předpokládat, že mobilní telefony v totalitní zemi brzy předčí i běžné pevné linky.

      Zdroj: http://mobil.idnes.cz/komuniste-propadli-mobilum-bide-navzdory-kldr-hlasi-milion-zakazniku-1et-/mob_tech.aspx?c=A120208_134324_mob_tech_apo

      takže zase propagada....a hlupáci tomu věří......
      • Soudruzi Věřte mě! V KDLR se žije volně, svobodně. Jenom nesmíte otvřít hubu!
        Koko Suchoj
      • Přichází okurková sezona, novináři nemají co psát. Jenže nějakou aktivitu vykazovat musí a tak si vymýšlejí chujoviny, které nejdou jinde ověřit. Je to každý rok stejné a píšou se hlavně nesmysly o KLDR.
    • Tvoje kecy jsou kecy typickeho komunisty tecko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit