Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane původní Petře!Nerad bych vás kádroval, nebo nějak jinak vám ubližoval a proto jsem si udělal stručnou statistiku vašich příspěvků a reakcí na ně, se záměrem,omluvit se vám pokud zjistím, že jsem vás kritizoval neoprávněně!Výsledek!Ze 42 příspěvků na dané tema jste se realizoval 9X.Z celkového počtu 44 hlasů ve váš neprospěch bylo celkem 44 čtenářů, kteří vyjádřili nesouhlas s vašimi vyjádřeními, nebo souhlas s jejich kritikou.Kladný bod jste nezískal ani jeden!Takže se vám omlouvat nebudu!Zároveň jste mě utvrdil v přesvědčení, že další diskuse s vámi je zbytečná protože nakonec lze očekávat vaše prohlášení, že ta lůza,což je termín, který s oblibou využíváte , je úplně blbá a jen vy máte glejt na obecnou pravdu.Ale i tak vám přeji hodně nových nápadů a poněkud větší úspěšnost při jejich realizaci!
  • Je třeba jít na východ. Na západě je už dávno přecpáno a je tam lejno. Všichni okolo ČR se cpou na východ a vědí proč, jenom posrané česko se cpe do řiti na západ. Kdo to ještě nepochopil, tak je mi ho úpřimně líto, debila.
    • Bohužel jako první to nepochopila současná vláda, ovládaní "chudáčkem" Schwarzenberkem. Ten tam nahání bičem neješn celou vládu, ale i Klause...
  • TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

    § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán.......

    § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán... .

    § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
    • A něco ti tam chybí eurostřevo. Nesmíš zapomenout ve svým zákonodárnym tažení na několik paragrafů o vlastizradě. Kníža a ty ste je už dávno naplnili.
  • TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

    § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...

    § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán......

    § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
  • EU je něco,co nás stále více zbídačuje.Proto je mnejrozumnější odtud co nejrychleji zdrhat.Nic jiného a lepšího se nevychytračí.Paroubek se kdysi vytahoval,že ČSSD má největší zásluhu na vstupu do EU.Jak situace ukazuje,tak by členové ČSSD udělali nejlépe,aby už dnes začali trenovat běh na dlouhé trati.To až je budou rozzuření revolucionáři ,s bejkovcem v ruce,honit v ulicích,tak aby stačili revolučnímu tempu.
    • Morava trhla z toho podivného paskvilu jménem Česko který nás stále jen ekonomicky a národnostně zbídačuje. a navíc nebylo k účasti Moravy v Česku ani referendum, což se ovšem nedá říci o účasti Česka v EU
    • A už můžeš začít trenovat běh na dlouhé trati. To až tě rozzuření soudní občané poženou s bejkovcem v ruce směrem na východ.
    • Klasi Jaroslave, po staletí jsme patřili do Evropy a bylo nám dobře. Před sedmdesáti lety nás od Evropy izolovali budovatelé hnědého socialismu a vzápětí nás budovatelé rudého socialismu připojili k východostepní říši a vnutili nám způsoby tamějších nomádů, potomků Hunů. Před dvaadvaceti lety konečně komunismus chcípl a my jsme se opět stali součástí Evropy. Pokud se ti to tady nelíbí, nic nebrání "co nejrychleji zdrhat" a odstěhovat se do Ruska nebo na Ukrajinu anebo rovnou do Severní Koree a tam si můžeš naplno užívat dobrodiní komunismu. Musíš ovšem hodně nahlas oplakávat jejich diktátora Kima, který skončil v pekle. Jinak by tě poslali do pracovního tábora.
  • Naše demokracie. Je pro mne nepochopitelné, když dva dny po sobě předseda vlády vyhrožuje členům
    a členovi vlády, kterou jmenoval prezident republiky, že je z vlády vyhodí, když nebudou hlasovat tak, jak si to on, předseda vlády přeje. Čistá to demokracie. V České republice.
  • Vařila myšička kašičku, když kašičku uvařila, dala třeba na gripeny 300 miliard, dala na promopro 500 milionů, dala EU dalších 90 miliard, dala černopr.elníkům 70 miliard a na důchodce a třeba silnice se nedostalo. Tak začala vařit novou kašičku, ale už byla tak hubená a chudá, že kašičku nedovařila. Zjistila ale, že z cizího krev neteče.
  • pwpw se vyjádřil velice přesně, připojuji se k němu.
  • pwpw jsi vožralej ?
  • Česká republika svobodně přistoupila do EU a v referendu se občané Čr rozhodly sdílet hodnoty a cíle EU.
    Česká republika se podpisem zavázala plnit mezinárodní smlouvy a sdílet práva a povinností vyplývající z členství v EU. Jednou z těchto povinností je např. priorita primárního práva EU v českém právním řádu, aniž by bylo přijato českými zákonodárci. Právo Eu českým občanům neškodí, naopak pomáhá jim dobrat se svých práv proti svévoli státu/státních institucí.

    Občané Čr mají nyní právo individuálně se obracet s žalobami k mezinárodnímu soudům ( např. Evropskému soudnímu dvoru) ve sporech proti ČR, pokud české soudy nejsou schopny zajistit občanům/podnikatelům.. vymahatelnost práva. Mohou se také obracet na mezinárodní soudy, pokud právo EU je v ČR porušováno státem či vnitrostátními soudy. To se děje dnes a denně, neboť postkomunistická justice nebyla v Čr zreformovaná a doposud velmi často slouží k legalizaci nezákonného jednání politiků/aktuální politické strany.
    Vnitřními mechanismy se nám za 22 let nepodařilo transformovat tento stát z totalitního v právní. Tento neutěšený stav v Čr vyhovuje všem současným kmotrům, poradcům poradců, ústavním činitelům, politickým stranám - všem, kteří nám chtějí znovu autoritativně vládnout jako před 22 lety, nikoliv nás zastupovat a poskytovat služby. Právem EU je radikálně omezována moc státu a čachry státních představitelů/institucí odsuzovány - mezinárodními kontrolními mechanismy, soudy EU. A to je také hlavní důvod, proč se z nás tato momentální vládnoucí lůza snaží učinit stát, obehnaný výjimkami jako železnou oponou a znovu izolovat od právních demokratických států.
    Kníže patří k vynikajícím a inteligentním ministrům zahraničí. Pan Klaus ztratil veškerý respekt a úctu svými výroky a svým jednáním. Především nezná ústavu a vůbec není oprávněn řídit vládu, zsahovat do vládní politiky a prosazovat z pozice prezidenta všemi možnými intrikami ( včetně populistických a nacionalistických hesel) svou pravicovou politiku.
    • pwpw, k tomu se připojuji. Snad bych ještě dodal, že podle mého názoru je V. Klaus psychopatická osobnost postrádající soudnost a úctu k tradiční morálce a je vydírán Kremlem pro jeho minulost. Informací je o tom na internetu dost. Neváhám uvést, že V. Klaus se neštítí použít ani hesla, která lze označit za fašistická a neonacistická. Pokud jde o pravomoci presidenta, z Ústavy jasně vyplývá, že president jakožto státní úředník neodpovědný o ničem nerozhoduje, to činí parlament a vláda. President MÁ POVINNOST podepsat rozhodnutí parlamentu a popř. vlády. Je v pozici sekretářky, která vypracuje dokument podle pokynů svého šéfa a podepíše ho "za správnost".
      • Petr, ten původní a úplně stejně blbej. Možná by bylo dobře, kdybys jevropejskou huniji dotoval z vlastního, můžeš poprosit knížu vo příspěvek. Na nic jinýho nejseš dobrej. Běž se zeptat frantíků nebo němců, jak seš jim milej. Nepotřebujou nás, jenom naše prachy. A pak takový blbce jako seš ty, co jim všecko vodkejvaj. A koukám, jak se někdo vodvažuje napsat, co se ti nelíbí, tak tvoje tlama poněkud hrubne. Ovšem co taky jinýho čekat vod eurohujera, kterej vlastně ani neví, vo čem píše. Věkově podprměrnej, rozumově nedostatečnej - ideální jevropan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit