Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zajímá je to vůbec ?
  • Ono je to stejně jedno. Jim jde pouze o koryta a hlavně zakamuflovat "sviňárny" na obcích
    a městských zastupitelstvech.Tam se spojí s gazdíkovci a pokud by nevěděli jak, tak jim
    Kalousek jako vrchní podvodník poradí. *16* *16* *16*
  • loni ve sněmovně na pana Babiše. To si hráli tady vyhlášení gauneři na spravedlivě rozhořčené. A oni je lidičky prokoukli. Prokoukli Zubatou pleš která bojovala za morální čistotu - a přitom socanská smečka dluží např. stovky milionů za Lidový dům panu Judr. Altnerovi. Peněz se ani nedožil. A další veselé zlodějské kousky socanů.Takže hošani když vyfičíte nafurt, nikomu to vadit nebude. Ve stávajícím složení, jste odpadem.
  • Jsou plni života, stejně jako zelení, LEV21, ODA a jiní pod %-ní. *2* *1* *1*
  • Jestli si nezvolí jako předsedu Zimolu, tak je vymalováno a socani, přestože tam mají pár slušných a solidních lidí, mimo jiné např. Jaroslav Foldyna, skončí v propadlišti dějin. Kdo by si to ještě nedávno pomyslel. Holt Sobotka je kabrňák.
  • Soc.dem. žádná škoda nebude. Po celých 140 let jenom lidem škodila kde mohla.
    Tak např:
    V r. 1914 hlasovala v Říšské radě R-U pro válku.
    V r. 1921 vyprodukovala KSČ.
    V. r. 1948 zradila národ a spolčila se s komunisty, po únoru všici socdemáci vstoupili jako jeden muž do KSČ.
    Zašantročila za "babku" Bakalovi OKD s hornickými byty.
    Vyprodukovala Zemana, Sobotku, Paroubka, čistého Standu atd. *16* *16* *16*
    • To "atd." je mnohem více, než jsi vyjmenoval. Nereformovatelní s tím, co teď mají v čele.
  • Každá skupina lidí je o lidech a ČSSD už téměř žádné důvěryhodné nemá.Žádný jedinec nezmění skupinové zájmy.Tato strana už je jen o korytech a demagogických žvástech.Z mého pohledu jsou zatím nereformatelní se stávajícím vedením.Nevolit a nechat jim pár let na vzpamatování.Chybí jim osobnosti.Navíc dluží všude kam se člověk podívá.At si zaplatí pohledávky,dají se dohromady.Snad si časem opět získají důvěru.Sobotka ji totálně pohřbil,nahrabal,znemožnil,zlikvidoval a odradil voliče a i přesto jej strana nebyla schopna odstavit.ČSSD už nemá s demokracii nic společného.Chovanec další darebák a takových je tam fůra.
  • http://www.protiproud.cz/politika/3632-knihkupec-odchazi-zavrela-se-nad-schulzem-voda-s-jednim-malirem-pokoju-snil-o-velkonemecke-evrope-prokoukli-ho-nakonec-i-jeho-socialiste-jeho-pad-je-pro-nas-skvela-zprava-mraz-ale-prichazi-z-berlina-dal.htm

    *6*
  • Hrobař Čssd Sobotka dílo dokonal,jedina možná živá voda (Zimola,Foldyna,Tejc),jinak to bude strana zombíků.
  • Sociální demokracie už NEEXISTUJE. Jsou pouze 2 neslučitelné části a to SOCIÁLNÍ mající blíže ke komunistům a původním ideálům tradiční socdem a ona DEMOKRATICKÁ zmlsaná funkcemi a bývalou mocí tam nahoře patřící spíše do ODS a pravicových stran včetně TOP a pana Kalouska. Ono postačí si dobře všímat výroků jednotlivých politiků........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit