Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady na diskuzi je vidět, že se o Bártu už nikdo nezajímá, těch pár diskutujících k tomuto tématu nestojí za to. Bárta je zapomenutý politik, který s jeho stranou nic nedokázal. Plácal prázdná slova a úplatky byla jeho jediná strategie na kterou jiní slyší.
  • pokud se mění v zaťatou pěst, namířenou proti přivandrovalcům.Protože pořád je tady dost gaunerů, kteří jsou permanentně připraveni vyžírkám otevírat hraniční závory.Taková Amnesty Int. nebo Uřad vysokého komisaře OSN.Panečku to bývaly kdysi instituce.A nyní kolaborantská sebranka, snažící se vpašovat přivandrovalce do EU.A co horší.Vybírají peníze od dárců a sponzorů.Aby je pak nasypali tady nenasytným smečkám.Takže je třeba říct důsledné NE! A ke všem aktivitám tady těchto "dobročinných" komediantů se postavit zády.Oni tady totiž bandu navezou a pak se státe starej! Důchody počkají, zdravotnictví počká .... A právě aby toto nenastalo, je třeba se k takovým "dobrodincům" ostře vymezit.
  • Bárta do politiky? Ten člověk zastavil všechny investice do staveb silnic, dálnic a oprav. Jak to dopadlo, lidi bez práce, plno lidí vyházel a trvalo to několik let než se znova nastartovalo projektování a nová výstavba. Tento člověk se hodí akorák na luxování záchodků.
    • zastavil, zastavil ale v hodině 12. To se to stavařským loupežníkům plundrovalo ze státního.To byly panečku platby za hloupé megalomanské projekty, které aktuálně nikdo nepotřeboval.Panečku to byl najednou poprask mezi zavedenýmy a certifikovanými dálničními loupežníky.
      • Souhlasím s Tebou, pokud by byl Bárta ve vládě, tak se nebudou projektovat dálnice, které se nebudou stavět, nebudou se opravovat silnice. Bárta chtěl přivést milion dělníků s Číny, který nám dálnice postaví, Čínský dělník by je naprojektoval, přivezl by si i techniku krompáče a lopaty. Máš pravdu, Bártu opět ministrem dopravy, přerušil práce na opravách silnic a dálnic a tisíce obyčejných dělníků se okamžitě ocitlo bez finančních prostředků. Nemusíš se mnou souhlasit, ale já jsem si s Bártou psal a on mi řekl, já jsem se na ministerstvu o své lidi postaral. Dělník mu byl lhostejný a já jsem pomýlený. Jen tak dál soudruzi IQ tykve.
        Máš pravdu, to byly platy vedoucích, ale dělník nedostal nic. Ty seš hlupák jako ten Bárta.
        • je nepochybné jak začínáš už takto osobně útočit, že jsi jasný.Prostě se sprostou lůzou tobě podobnou se tady nediskutuje.Tak vem oranžovou kazajku lopatu a mazej.Máš předtančení s lopatou tam u popelnic.
          • Klikni si aspoň jedno + jinak na víc nemáš.
  • Nejdulezitejsim ukolem soucasnosti je branit Evropu proti jeji islamizaci. Pokud k tomu pomuze p. Barta ci nekdo jiny, tak proc ne. Ve valce proti opravdovemu nebezpeci stoji bok po boku i jindy nesourodi ,,spolubojovnici".
    Pana Konvicku obhajuje u soudu p. dr. Samkova, ktera je take clenkou Bloku proti islamu.
    Xenofob? Cetl autor clanku Stanovy Bloku proti islamu?
    Islam hlasa vyhlazeni zidu , krestanu a nevericich (= nemuslimu). A podradnost zen, trest smrti homosexualum. A halal zabijeni zvirat (pomala bolestiva smrt vykrvacenim - dobrou chut u Kebab mlsani...).
    Stanovy Bloku proti islamu nejsou ani antisemitske ani rasisticke.
    (Jinak by ho napr. ministr Pelikan jiz davno zakazal...)
    Kazdy samostatneho usudku schopny nefanaticky rozumny Evropan muze jejich stanovy
    s klidem podepsat.
    • jasné největšího křiváka pěkně pošoupnem ať se má v politice dobře, to je ideál.
      to je jak s Klausem pár let zpět ho každý nenáviděl, všichni tu řvali jak je to největší zloděj a že by ho měli pověsit. A teď pronese pár kravin na téma uprchlíků a je z něj národní hrdina a spasitel národa. Určitě to kluci všechno dělají hlavně z lásky k národu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit