Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kreuger:

    Věci Veřejné zase pod uměle vyvolaným mediálním tlakem KMOTRŮ

    http://vitbarta.cz/denik-vita-barty/1117-prohlaseni-k-medialni-hre-janka-kroupy.htm#.URziWvJX-So

    PROČ?
    1) odvrátí to pozornost od neschopnosti a problémů vládní koalice
    2) pomůže to přibrzdit vzrůstající popularitu a preference VV
  • Až bude Milouš Becher na nějaké státní návštěvě blábolit, motat se a padat ze schodů, to bude teprve representace.
    Jak to utáhnout? Přestat chlastat, kouřit a kupovat zbytečnosti. Tak jako dřív. *1*
  • Dalo se čekat že lidé budou volit Zemana, rakušáků tady moc nežije.
  • A jako kdo mu s tím pomůže?Bývalý bratr Kalousek je trvanlivě na lidovém indexu, pan Svěrák prý pořád chodí z podvázanou bradou, Sokol stále intenzivněji dělá blbečka v pokleslé "Partičce", Špaček se kamsi zdekoval, Černý prý má čím dál větší problémy s pamětí, Grygar přechází na astrologii, a zdebilnění studenti jsou čím dál víc "Kam vítr tam plášť!"U těch je výsledek asi stejný, jako kdyby chtěl oslovit osazenstvo Bakulova ústavu.Ale jen ho nechme, ať se swnaží, dlouho už mu to nevydrží!
  • Je potřeba se ho zbavit i jako MZV.Nic pro tuto republiku neudělal a neudělá.Doporučuji mu ať se řídí odstupujícím Papežem.
  • Je to smutné, když dědek PANKÁČ neumí přesvědčit své vrstevníky. Možná,že to je nejen pro jeho sudeťáctví s nímž je spojen pupeční šňůrou, ale právě pro to rudé ČÍRO. Asi by nejlíp udělal, kdyby si zalezl na některý ze svých mnoha hradů v německy mluvících zemích a věnoval se třeba procházkám v lese a zanechal toho škodění Česku. Toho už nadělal dost.
  • MEDIÁLNÍ ÚTOK KMOTRŮ NA VV
    VV jsou v posledních dvou týdnech mediálně napadány kvůli svým PROTESTŮM PROTI CÍRKEVNÍM RESTITUCÍM. Kdo a proč je napadá...? To ať si každý udělá názor....komu a proč to vadí...? Kdo prosazoval finanční vyrovnání s církvema a proč se na to spěchalo. Proč to podpořili někteří "nezařazení" poslanci. Co za to dostali
  • Keca, dyt se na to trasl jak osika. Ted bude machrovat. A facebookovy deti? Az se jim zavede skolny a rodice jim vysvetli, ze je konec flakarny a ze si budou pekne prispivat, tak se nebudou starat o nejakyho maskota z TOPky, ale o to, jak to utahnout. Uz aby to bylo...
    • Až bude Milouš Becher na nějaké státní návštěvě blábolit, motat se a padat ze schodů, to bude teprve representace. *1*
      Jak to utáhnout? Přestat chlastat, kouřit a kupovat zbytečnosti. Tak jako dřív.
      • To by byla legrace, kdyby se prezidentem stal pomaleji myslící a na státní návštěvě mu šeptali do ucha. Jděte si vyměnit plínu, už velmi silně páchnete.
        • Myslíš, že rozdíl 7 let je nějak veliký? Jsi nechutná.
          • Zuzanko tomu věř,že jo.I měsíc je někdy moc.
      • I kdyby blábolil a padal, je to tvůj prezident, a můžeš se třeba pos...t nic s tím neuděláš, vzdej mu hold!Kdyby volby vyhrál ten rakouský šišlala, byla by to ostuda donebevolající.
      • Tebe to trápit nemusí.
  • Pane Schwarzenberg. Já a moja bába jsme vás naopak volili. Vzpomínáme na blahé časy, kdy stařeček se stařenků nám vyprávjali jak chodili robotovať na panské a jak váš děd vždy jezdil kolem pole, na kterém mu okopávali erteple, v kočáře a velkomyslně jim kynul. občas jim hodil nejaký ten stříbrňák aj vlídné slovo bylo. prastařenka do smrti s pohnutím vzpomínali jak dyž si prastaříčka brala v kostele, musela první noc k vašemu předkovi na zámek a jak si to tenkrát užila. chceli bysme vrátiť ty hezké staré časy a důfame že hodně mladých připojí při volbě TOP 09 svůj hlas aby se nám časy středověku a nevolnictví blahé paměti opět navrátily. Tož tak....
  • Knížepán se mýlí, on, stařec, může nalákat do strany pouze stejné starce, kteří již senilní. Mladých stařec těžko naláká, protože mladí starým nevěří. Kdo nevěří,že je tomu tak, ať si dá ruku na srdce a zopakuje to. Pokud ne, jistě jej před tím trefil šlak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit