Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U koryta se budou držet ještě tři roky a nadělají spoustu škody, to je jasné. Bárta je sice mafián, ovšem dovolil si moc. Škaredě zajel do betonářské lobby a začal jí připravovat o miliardy, potažmo o stamiliony jejich politické ochránce a pijavice z ODSky. A to se mezi mafiány neodpouští. Je to jako boj gangů. A tihle lotři nám připravují a vnucují své reformy ! Dělají si zálusk na penzijní fondy, kam naženou lidi a pak okradou. Chtějí přesvědčit národ o potřebě vyřazovat nedonošené děti z populace, neb jejich život se ekonomicky prodraží. Chtějí nastavit standardy léčby tak, že buď zaplatíš, nebo zhebneš. Chtějí zlikvidovat tenhle národ. Gangsteři.
  • Krásné je jak naši oranžoví přátelé vyzývají k rozpuštění..rozpustit a vypustit by se měli oni.Jak modří ptáci,tak knížecí družina,gazdové pardon Gazdíci,oranžové růže,zelené lišky by si měli zamést před vlastním prahem u Vondrů,Bartáků,Grossů a jiných dobráků.Komupak asi Bárta šlápl na kuří vočko?No přece stavební lobby,která nám staví v cenách pozlacených sultánských paláců chatrče a opravuje za nekřesťanské ceny polní cesty-nebo je dělá?Jo,jo,nejde vo nic jenom o peníze.
  • Drží se té funkce jak ....."však víte co" košile. Je to zm...d. *6*
  • ovšem vždy se lépe bojuje proti politickým vyžírkům co lžou vědomě, než dokazovat něco těm, co lžou se svatým přesvědčením, že mluví pravdu.
  • Páni novináři, to je tedy fiasko. Soudě podle počtu diskutujícíh a obsahu příspěvků na všech možných webech se vám za týden neustálé masáže nás pitomců nepodařilo vůbec nic. Váš učitel Göbls se otáčí v hrobě. Vaši chlebodárci otočí s vámi. Kiš kiš a škrábaná mrkvička. *3*
    • Řekls to přesně: Vás pitomců... *1* Chytrému napověz, do hloupého trkni, do Bártových oveček kopej a mlat a nic nepomůže... Možná proto se vám stále ještě nerozsvítilo, i když fakta proti lháři a gaunerovi Bártovi hovoří jasně... A ty jeho neustálé lži a zamotávání se do nich - vždyt je to komické.
  • Také by měla slečna Kočí jak je možné, že o tom úplatku mluví až nyní. To samé Škárka...
    A co na to uzdiser premiér? *1* hoši to je banda. A jak se nám rozrostla od 89.
    • Škárka a Kočí jsou úplně jiný případ. Kočí ten úplatek nahlásila hned a ještě to předtím řekla Johnovi. Škárka dlouho držel hubu a táhnul to s nima ( i když ted ctvrdí, že si myslel, že v případě těch 50 táců měsíčně o úplatky nešlo)
  • Co by měl vysvětlovat?Tam je to jasné je to prospěchářský,necharakterní hajzl.Ten ve vládě nemá co dělat.Kdyby to bylo kdekoliv jinde,tak už přinejmenším ve vládě nebyl a pokud by vláda neměla většinu,tak už by padla.U nás je ovšem vše možné,jen se udržet u koryta. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit