Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně ,pokud by se podařilo některým odesákům vyvolat předčasné volby,v době kdy ještě hodně hlupáků chce volit lumpáckou stranu ČS;SD,tak by se nejspíše stalo,že by po volbách ,jak ODS,tak ČS;SD vládli zase společně,místo toho,aby už straníci těchto stran společně kopali uran pro Temelín,až by se jim od zádele kouřilo.
  • Pro Komunisti jsou zločinci.Právě takového lumpa,jako jsi ty by bylo třeba protahnout katovskou mučírnou a tam zpracovat na tuhý krvavý biftek.Za komunistů bylo i dost veliké stádo lumpů,kteří sice v KSČ nebyli,ale komunistům dělali vše,co jim na očích viděli.Za uvedené byli odměňováni menšími korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Mnohdy to byl horší lidský dobytek,než ti s rudou knížkou.Po údajné revoluci,protože nebyli v KSČ tak se velice snadno hnali k těm nejvyšším korytům a hned začali tuto zemi čile rozkrádat a mastit si kapsu.Uvedené dělají dodnes.Proto když už je země zbídačená,tak chtějí vše hodit na komunisty,aby národ honil komunisty a oni mohli krást dál.Proto bude třeba ,po revoluci,přednostně odporážet ty,kteří k provozování zlodějské živnosti komunistickou knížku nepotřebovali.Jinak se těch největších lumpů nezbavíme.
  • Už i některým odesákům začíná docházet,že držet s Nečasem "basu",je spolehlivá cesta,jak skončit v rukou katovského mistra,za podíl na zbídačení této země.
  • Ale Nečasi, proč to spojování s důvěrou vládě ??? Dej každému vysázet 100 ran holí na holou, kdo nezvedne ruku pro !!! To by bylo, aby takový STBák nevěděl jak ukázat neposluchům, co je to demokracie a svoboda !!! Vezmi si příklad z tatínka !!!
  • Jenže to nejde jenom o DPH a vyšší zdanění bohatých. To jsou i církevní restituce a pomalejší růst důchodů. O tom všem se má rozhodnout jedním vrzem a to je špatně. *9* *13*
  • Před více jak šesti desítkami let se komunisti zmocnili bohaté země, kterou prohospodařili, zavedli sem způsoby mogolsko tatarských nájezdníků, zdevastovali tradiční civilizační struktury, zničili morálku, úctu člověka k člověku, úctu k hodnotám, ke vzdělání. A po pádu komunismu místo toho, aby litovali svých činů a snažili se alespoň zčásti napravit co způsobili, tak cizí majetek místo jeho vrácení vlastníkům znovu rozkradli v tzv. privatizaci, natáhli modré a oranžové převleky KSČ-ODS a KSČ-ČSSD a po způsobu východostepních nájezdníků "hospodaří" dál. Někteří se probudili a uvědomují si, že škody je třeba napravit, že to bude bolestivé, mimo jiné se musí zvýšit daně. Lemplové a lenoši řvou, závidí těm schopným, pilným a šetrným a chtěli by se také mít dobře, ale bez námahy.
    • S těmi 60 jsi to nějak přehnal,bohatá země zde byla pře 23 lety a ti co ji potom prohospodařili stranické rudé knížky dávno vyměnili za modré.
    • Těm schopným, pilným a šetrným nezávidím. Ale nechci, aby se měli dobře ti, co jenom natahují ruku, nebo tunelují do vlastní kapsy. A je jich požehnaně, obojích.
  • Jak "daleko" už Sokrates viděl !!!!
    Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem.
    Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá.
    Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů a cizinci
    budou chtít práva občanů a demokracie jim to také dá.
    Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní.
    A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody
    tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie
    anebo oligarchie.
    Sokrates
    • Asi nikdo nestudoval klasiky v dějinách, je v nich mnoho moudra.Je škoda, že tyto mocní ignorují.
      Hezký den
      • Sokrata nelze studovat, nezanechal ani jedinou písemnost. Proč, nevíme, možná mu je Xantipa spálila. Jeho myšlenky propagoval až Platón a jeho žák Aristoteles... Ale jinak s tím studiem, např. i Démokrita a ostatních dialektiků bych souhlasil a doporučoval jej !!!
  • no já nevím, ale nejsou ještě tak staří aby nemohli zepárkrát v parlamentu zůstat. Lidi nejsou tak hloupí a budou - li s tím teď souhlasit... může to být naposled... a půjdou od válu tajk jako ti úslužní expertii sloužící tzv. vládě před nimi, kde je jim konec a kdo o nich ví....no uvidíme uvidíme,
  • Ale ono to nějak dopadne, chlapci se od korýtek jen tak odehnat nedají, to raději kverulantům odsouhlasí vše co chtějí. Jde o to udržet se, národ je potřebuje... *14*
  • ODS včetně koalice jinou šanci nemá,protože si již nikdy neškrtnou.Volit je bude jen pár hlupáků a pak tady nadávat.Konec Nečasovy vlády musí přijít teď hned.Další je jen prodlužování agonie.
    • Je brzy na parlamentní volby ještě bude hůř.
    • Mám takový dojem, že lidi by to zvýšení daní přímých i nepřímých docela zkousli, ale ty církevní restituce nikoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit