Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
I Kocáb by byl dobrý prezident.
-
Už jste si všimli, jak tu my havloidi střídáme nicky a hystericky blijeme jednu lež za druhou? No počkejte, to je teprv začátek. Dva měsíce před volbama to teprv bude maso!
-
Nejlépe zvolit prezidentem nějakého váženého apolitického člověka (snad akademika typu Zahradník, Pafko, Drahoš, apod.), který by plnil úkol daný mu ústavou a nic víc.
-
Id.ot. Stropnický
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Otevrete-si-vino-a-pokojne-cekejte-na-smrt-Zivi-budou-zavidet-mrtvym-Martin-Koller-popsal-kam-az-nas-mohou-zavest-plany-ministra-Stropnickeho-436879 -
To jsou jména ale čím větší pablb, tím lépe říká kavárna.
-
Příští volby snad nebudou zase podvod.
-
musíš upřesnit. Nevím do kterého kaufu na které toalety pravidelně chodíš...... *7* to víš, ještě to neznám jako ty starej přeborník, dělám to poprvé....
-
Já zase vím, že když se lejno zabalí do celofánu nestane se z něj cukrovinka.Pan Horáček je toho důkazem.
-
*14* jako minule, kaufland, toalety ?
-
tak dobře. SPOLU: Kdy a kde?
-
OK, zagájínkuj prosím *2*
-
letovat neumí, ale skvěle gájínkuje *3*
-
pleteš si mne ruský kolaborante. Já jsem udatný Tečka hrdinný bojovník proti Putinovi.
-
zlej trolle, neumíš letovat? teče mi ten samovar
-
Ještě hůře by bylo, kdyby se tam dostal Trautenberk s přichcaným koláčem na rozkroku.Výhoda Zemana je, že alespoň udrží moč a nechodí se do práce vychrupkat.
Zemanův opilecký exces navíc neprokázaný je samozřejmě faux pas.Pochcaný intelektuál samozřejmě faux pas není. Zeman nahovuje Rusku a je to problém, trautenberk nahovuje všem jen ne zájmům ČR a je to v pořádku.Zrovnatak Ondra Vetchý volí slušnost, myslel zřejmě tu kdy ženatý aristokrat se na veřejné akci promenáduje s plcenou společnicí(rozuměj stětkou).Takže tady nepindejte kraviny a až seženete někoho bezúhoného, tak dejte vědět *3* -
v příštích volbách bude zvolen demogratycký prozápadní kandidát na rozdíl od dnešního totalitního provýchodního....
říkali mi to na školení CIA v Langley...jinak prej nám tu udělaj takovej mejdan, že se z toho poděláme..... -
umí někdo letovat ?
-
fakt ne, nejsem gay
-
Howno vypráskal. To je jen slogan dementů. Mocnosti se přece dohodly na odchodě dementů. Majkl se k tomu je náhodou připletl jako pozorovatel a informátor. Toť vše. *1*
-
...poslušným...