Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
Věřím Kocábovi. I Kája Gott by byl solidní prezident. Určitě je zdravější než ovar.
-
-
hm
-
jak se umělec začne míchat do politiky je to jeho konec.Kájovi pevné zdraví.
-
-
Už jsem vám říkal, že jsem milionář co nepotřebuje peníze?
-
-
Nechodím sem, ale stal jsem se legendou, protože jsem se proslavil smajlíkama!
-
-
Když mi Šapitó zavelí, tak sem nabliju.
-
-
Přišla depeše z ambasádyUS " Krabs má zpoždění ". Serg. Du blit okamžitě.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=SkJuv24Kw90
-
stoprocentně nejsem homosexuál, fakt ne
-
já budu prezident, Zeman mi bude dělat mluvčího a pak se provexlujeme
-
-
Výměna postů mezi Vladimirem Putinem a Dmitrijem Medveděvem se završila. Den poté, co se Putin vrátil do funkce prezidenta, ruští poslanci podle očekávání schválili jmenování Medveděva premiérem. Hlasovalo pro něj 299 členů Státní dumy, proti bylo 144 zákonodárců.
-
-
Už jsme tady a klikáme. Dejte si zatí šašlik, soukmenovci.
-
Hlavně, aby to zas nebyl rusák.
-
Zeman tvrdil před volba, že je zcela zdráv; dnes přiznal, že je dementní, takže už se snad nebude pokoušet kandidovat. Putin ho už stejně za prezidenta nechce.
-
-
Copak se asi stalo, že řekl pravdu? Hrozil mu kriminál?
-
-
Počkáme na vyjádření Kremlu.
-
-
Kreml zatím mlčí.
-
-
Jestli se jim zase nepokazila vysílačka.
-
-
-
-
-
Dle Zemanova vzezření být jím trénoval bych spíš jízdu na lafetě
-
-
Kéž by jste měl pane pravdu. Čím dříve, tím lépe.
Pouze jsem nepochopil proč na lafetě. Tak se přece pohřbívají státnící, lidé kterých si národ váží, lidé kteří vykonali něco pro dobro národa, ........
Co vykonal ten nechutný ....... , mimo toho že zarazil svoji ulintanou prolhano, žvástavou ovar tlamu do řiti kremelského komouš-fašisty putina a vlastizrádně vede zemi zpět do područí rusa. -
-
se děly různé věci.
Stalo se, že zemřel prezident generál Svoboda. Jeho rakev vedou na lafetě a na tribuně přihlíží tzv. "představitelé strany a státu". Husák se ptá Štrougala proč vezou rakev na lafetě a Štrougal vysvětluje, že je to proto s čím po celý život zacházel. Husák propukne v nevázaný řehot a vykládá: "Já jsem si představil jak povezou Bilaka na šicím stroji." -
V.I.L. komouše -fašisty?nech se léčit
-
-
také si myslím že se voleb nedožije
-