Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
I Pepek Vyskoč by byl lepší, než ožralý ruský mužik.
-
-
Nemůžu s váma souhlasit.
-
-
fakt nejsem homosexuál, fakt ne
-
-
souhlas
-
-
Když vznikla ČSR ze Zemí Koruny České, Horného Uhorska a Podkarpatské Rusi, stal se prezidentem T. G. Masaryk. Byl to člověk nesmírně vzdělaný, morální a věřící v Boha. To byl symbol země.
Teď tam máme ožralu, hospodského žvanila, lháře, křiváka, sprosťáka a "bývalého" komunistu a konfidenta StB. Taky "symbol země", ale té současné. -
-
ČSR vznikla dílem náhodou, dílem z představy, že legionáři ještě zabojují v Rusku, dílem šikovnosti Edáčka Beneše a tak dál, a tak dál! Ale měla podporu a já jí přísahal i v roce 1959. U pomníku padlých z obou válek. Prezident sem, prezident tam, ten mi byl fuk - Novotný?!.
Tahle ČR vznikla pokoutně, oblbnutím lidí a bez souhlasu národa. Jak řekl Šimečka o Mečiarově Slovensku: "S tímhle státem mě spojuje cestovní pas a daňová povinnost". Nemohu si pomoci, cítím to podobně a sám si vůbec neumím představit, že by se mohli zdejší prezidenti srovnávat s prezidenty ČSR. Ale žijeme tady tak co se dá dělat!
Můj typ ?-------Okamura na Hrad- opravte Daliborku! -
Vystihl jste to naprosto přesně- Zeman je opravdu " ohavný symbol ČR", ve světě( kromě Moskvy a S. Koreje) jsme díky Zemanovi ti k smíchu, tu k pláči...
-
-
V době kdy prezidentem byl V. Havel mně v USA i obyčejní lidé říkali, že znají našeho prezidenta, "I know your president Mr. Havel, he is really a brave man". A měl jsem dojem, že si myslí jaká to musí být skvělá země když má takového prezidenta." Teď mi nezbývá než přiznat, že současný prezident je ostudou naší země, který se dostal na hrad díky podvodům a lžím, kterými se nechalo ovlivnit nemyslící stádo ovcí.
-
no jistě to jsme už od roku 89. *3*
-
-
Máte pravdu , za komančů jsme byli za "hvězdy"....................................................
-
-
-
Ty si myslíš že je Kocáb nějaké neviňátko?Myslíš si že nějaký generál ruské armády by poslouchal špatného zpěváka kdyby ten nebyl šajba stb?
-
-
nikdo ho neposlouchal, dohoda o odsunu sovětských vojáků byla dojednána na úplně jiné úrovni. Tenhle šašek tam dělal jen pozéra před kamerama, aby nazbíral politický body ,ale jeho idiotizmus a neschopnost jakékoliv tvořivé práce z něj udělalo ubohýho slintu co ani neví co slintá.
-
-
-
Ovara už nikdo za prezidenta nechce; už ani Putin.
-
-
Jenom hlupáci ho volili!
-
-
nevim jak ty já ne
-
-
-
Bacha na CCCP a komunisty, protože BTW a klikáček.
A taky zlej troll s koblihou! -
-
Jak jinak!
-
-
svuj nick nemáš?
-
-
Naprostý souhlas.
-
-
Taky už máme náznaky, koho si tam zase dosadíme.
-
Náš příští prezident bude slušný a inteligentní člověk.
-
-
a bude to moje ovce
-
-
Ivane, Ivane...
-
-
Sašo,Sašo
-
-
-
-
umí někdo letovat ?
-
všichni kteří kteří si myslí že zlejBTWtroll je homosexuál budou nahlášeni
vivat Zeman -
Zas budeme mít brzo Pana Prezidenta. Nikoliv putnoida.
-
-
Tak tvrdí naši chlebodárci z jůesej
-
oid jsi tak maximálně ty
-