Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
Tentokrát se nám už Zemana prosadit nepodaří, ostatně náš vůdce Putin ho už ani nechce. Uvažujeme o soudružce Semelové.
-
-
ano je vzpurný a dělá si co che a to už nesmíme dovolit (demokraticky)
-
-
u nás v Rusku požadujeme disciplínu
-
-
no v rusku jedině dobře na velký národ velký bič
-
-
gulagy to jistí
-
-
-
-
Miluji Semelovou. Bohužel jen platonicky.
-
-
Je v CCCP velice oblíbená.
-
-
U nás v KLDR taky.
-
kde je cccp?(teda krom tvé hlavy)
-
-
-
-
na letování se prý používá kalafuna, co to je ?
-
-
Odpověď na Kalafunu:
Byl to otec Dorotky ze Strakonického dudáka!
Také si s tím můžete... (natřít šmytec) *3* -
My si ji v Rusku mažene na chleba, pokud seženeme chleba.
-
Já to vím, já to znám! Tím jsem mazal, když jsem se cpal do americké p*dele!
-
-
Ale no tak, to se neříká.
-
-
-
Doporučuji FB. Už je plnej Zemanova se přiznání o svém mentálním defektu.
-
-
I když jsem to viděl na vlastní oči a slyšel na vlastní uši, tak je to novinášský podfuk podporovaný pražskou kavárnou!!!
-
-
Možná byl zase jenom vožralej.
-
-
Prej to chytil od putlera.
-
Ještě ho budou zkoumat lékaři z prostředí Kremlu. Ti mají s tímto veliké zkušenosti. Počkáme na jejich vyjádření.
-
já mám na svém jak jsem zdegenerovaný *3*
-
-
Takoví jste všichni zemanoputnoidi.
-
-
-
Jakýkoliv protikandidát, (snad jen s vyjímkou takových komoušských bestií jako např.: konfident stb filip, potomek loupežné vraha grebeníček, pravá ruka současné hradní zrůdy škromach a pod.) je dobrý vůči té hradní kreaturní, prolhané, žvástavé, prochlastané, ..... rusofilně vlastizrádné, podlé obludě.
-
-
který fil by ti vyhovoval?
-
-
Jemu? Jedině pedo-
Takže zase za dva měsíce. pa pa
-
-
-
Kocáb má jedno velké plus a to je, že vyhnal tu sovětskou chátru co nás tu 20 let okupovala, ten pocit když bolševická armáda táhla z ČR jako banda zpráskaných psů, je překrásný.
-
-
Kocáb nikoho nevyhnal stejně tak, jak Havel nepřinesl téhle zemi svobodu. Jsou to jenom figurky.
-
Vážený, ano pocit to byl fajn, ale s Kocábem to nemá nic společného. Kdyby to stálo pouze na něm, tak tu sovětská armáda byla zřejmě dosud. Figurka jako je on, může dělat binec pouze v rozsahu našeho pašalíku, ale záležitost oněch vojáků byla zcela jiná úroveň. Pouze pan Kocáb a jemu podobní hujeři tvrdí, že to byla jejich zásluha. *8*
-
-
Držím palce, pane Kocábe.
-
Pan Horáček bude dobrý prezident.
-
-
To se ví.
-
Nic horšího než teď, už nikdy mít nemůžeme.
-
Horáček je miliardářký spratek, ale každý by byl lepší než ta alkoholem násáklá, ulhaná hradní kreatura která teď okupuje Hrad *11*
-
Horáček je miliardářký spratek, ale každý by byl lepší než ta alkoholem násáklá, ulhaná hradní kreatura která teď okupuje Hrad *11*
-
-
Semelová by byla na úrovni Zemana.
-
-
Semelová je chytřejší.
-
-
Nebude těžké sehnat lepšího prezidenta, než je Zemaň. Je vlastně zcela nemožné, sehnat horšího.
-
-
Tak mu taky věnuji jednu svou medajli. Generálnímu tajemníkovi ÚVKSČ jsem ji taky dala.
-
-
a já to budu režírovat!
-
-
-
Teď říkali v TV, že Zeman ztratil paměť. Babiš zas doklady na Čapí hnízdo. Mynář nemůže najít prověrku a Ovčáček neexistující článek od Peroutky...
-
-
a já mozek...
-
-
To už dávno putnoide.
-
-