Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
Před volbama jsem vyřvával, že pokud Zeman vyhraje, tak tu nebudu žít a emigruju. A voilá, smrdím tu pořád! Já jsem prostě zásadový muž.
-
-
No jo, já taky já taky! Ale když on nás nikdo jinde nechce, protože se prý jen poflakujeme po kavárnách *9*
-
-
Bramborko co jsi se naučila v Práglkavclu nezapomeneš. Na poctivou práci si budeš těžko zvykat.
-
-
-
jak se tu rozjel. Bacha na něj, Šapitó mu prý poslal dolar na chleba.
-
-
Už jsi volal na ruskou ambasádu o pomoc?
-
-
Jo. Za chvilku to překlikají.
-
-
Víš, za každým stojí přezdívka a to co napíše. A u tebe není o čem psát. Každou chvíli jinak.
-
Dnes jsou nějak pomalí.
-
-
-
-
Už žádný vysoce "integrillentní" hraboš do funkcí! Stát není byznis pro vlastní kapsu a vydržování "spřízněných".
S argumentem, že Kocábka vyhnala okupanty na mně nechoďte! Ať tedy zkusí "vyhnat" ekonomické a latentní teroristy odsud a z Německa.
Pak mu snad uvěřím! -
Howna jdou k soudu a budou bručet.
Hell Yeahhh *5* -
-
Ožran jim prý chce udělit milost!
-
-
ožran byl Havel a ten je pod drnem
-
Ožran už pár let prdí do hlíny truhlíku. *3*
-
-
Jistě víš,tečko gayjínku, že se myslel opilý soudruh Zeman!
-
-
-
-
no a co, ať hledá, mě je to jedno.
Takže zase za dva měsíce. pa pa -
-
koukám že jsi ty ruský jelito skočil Simče na špek a nemůžeš to rozdýchat ? *15* *15*
-
-
Brzo budou tapetky... *3*
-
Ringo, měl totiž v zásobě ještě jedno konferenciérské eso. „Herdek, chlape a co ta tvoje černoška? To musí bejt nářez, co? Řekni nám vo tom něco!“ otočil se zcela nečekaně na Kocába po své levici a jemně tak připomenul jeho mimomanželský poměr s moderátorkou Lejlou Abbasovou. Na to konto Kocáb zrudnul, dal si hlavu do dlaní a pouze něco nesrozumitelně zamumlal. Ostatní jeho kolegové z kapely do sebe začali jeden po druhém škodolibě šťouchat lokty a potutelně se chechtat.
Ringo Čech : „Michale, ty si nějak načichl intelektualismem, dyť jsme byli rockeři a neměli jsme mozek a ty si teď nějakej přemýšlivej! Každopádně, klucí, dělejte jak umíte, protože i Beatles by si určitě zahráli spolu, kdyby ještě měli tu možnost. A vy tu možnost máte, takže to tady rozsekejte napadrť!“ -
-
fakt ne, nejsem gay
-
-
Takže zase za dva měsíce. pa pa
-
-
nervíky, nervíky ? no co smiř se s tím sovětská onuce *15* *15* *15*
-
-
Kníže krásně zpívá. Jen neumí slova.
-