Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před volbama jsem vyřvával, že pokud Zeman vyhraje, tak tu nebudu žít a emigruju. A voilá, smrdím tu pořád! Já jsem prostě zásadový muž.
    • No jo, já taky já taky! Ale když on nás nikdo jinde nechce, protože se prý jen poflakujeme po kavárnách *9*
      • Bramborko co jsi se naučila v Práglkavclu nezapomeneš. Na poctivou práci si budeš těžko zvykat.
  • jak se tu rozjel. Bacha na něj, Šapitó mu prý poslal dolar na chleba.
    • Už jsi volal na ruskou ambasádu o pomoc?
      • Jo. Za chvilku to překlikají.
        • Víš, za každým stojí přezdívka a to co napíše. A u tebe není o čem psát. Každou chvíli jinak.
        • Dnes jsou nějak pomalí.
  • Už žádný vysoce "integrillentní" hraboš do funkcí! Stát není byznis pro vlastní kapsu a vydržování "spřízněných".
    S argumentem, že Kocábka vyhnala okupanty na mně nechoďte! Ať tedy zkusí "vyhnat" ekonomické a latentní teroristy odsud a z Německa.
    Pak mu snad uvěřím!
  • Howna jdou k soudu a budou bručet.

Hell Yeahhh *5*
    • Ožran jim prý chce udělit milost!
      • ožran byl Havel a ten je pod drnem
      • Ožran už pár let prdí do hlíny truhlíku. *3*
        • Jistě víš,tečko gayjínku, že se myslel opilý soudruh Zeman!
  • no a co, ať hledá, mě je to jedno.
    Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • koukám že jsi ty ruský jelito skočil Simče na špek a nemůžeš to rozdýchat ? *15* *15*
  • Brzo budou tapetky... *3*
  • Ringo, měl totiž v zásobě ještě jedno konferenciérské eso. „Herdek, chlape a co ta tvoje černoška? To musí bejt nářez, co? Řekni nám vo tom něco!“ otočil se zcela nečekaně na Kocába po své levici a jemně tak připomenul jeho mimomanželský poměr s moderátorkou Lejlou Abbasovou. Na to konto Kocáb zrudnul, dal si hlavu do dlaní a pouze něco nesrozumitelně zamumlal. Ostatní jeho kolegové z kapely do sebe začali jeden po druhém škodolibě šťouchat lokty a potutelně se chechtat.
    Ringo Čech : „Michale, ty si nějak načichl intelektualismem, dyť jsme byli rockeři a neměli jsme mozek a ty si teď nějakej přemýšlivej! Každopádně, klucí, dělejte jak umíte, protože i Beatles by si určitě zahráli spolu, kdyby ještě měli tu možnost. A vy tu možnost máte, takže to tady rozsekejte napadrť!“
    • fakt ne, nejsem gay
  • Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • nervíky, nervíky ? no co smiř se s tím sovětská onuce *15* *15* *15*
  • Kníže krásně zpívá. Jen neumí slova.
  • Teplej mrdkohlt Semjon Gayínek nestačí klikat
    Takže zase za dva měsíce. pa pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší