Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
Už se těším, až se nebudu muset za Zemana stydět.
-
-
A co mám říkat já?
-
-
*1* *1* *1*
-
Zeman už kandidovat nebude.
-
-
Fašista Putin už nemá dolary, aby mu zaplatil štvavou a podvodnou kampaň?
-
-
Znáš tu... přišel mi k svátku gratůlovat Olda a byl sťatej jak dán.
-
Nemá ani na chleba pro své poddané.
-
-
-
V Číně je fajn. Ale za turné po USA klidně řeknu že je nenávidím!
-
-
Taky tam jezdím. Clastat a žrát psy. V Rusku už nemají ani ty psy.
-
-
Unás ti ale víc chutná chlast, soudruhu Zemane.
-
No jo, on tam byl zase Kerry nakupovat
-
-
V Rusku je krásně a platí mi. Ale klidně je pomluvím, protože doba si to žádá.
-
-
ale oni mají kaviár!
-
-
ale my zase bezdomovce a humanitární bomby!
-
-
-
-
chro chro kvík
-
-
To vám všem vzkazuje havloid kocábka.
-
-
Si
-
-
-
Lánští pučisté a kolaboši v s odhaleným bastardem Haškem neuspěli, a tak tento výtečník
bude furt a stále, pamětliv si rad Červoněnka Nro. 2 "vlastenecky" usilovat posunout dějiny
poněkud velkoruskovlastenecky doleva (přestože se komunismus rozesral!). Nezbývá než
brnkat na strunu vlasteneckou. I Veliký Stalin, po monstrprocesech ve 30. letech, kdy totálně zlikvidoval Leninovy spolupracovníky i své odpůrce a i domnělé, se po uzavření spojenecké
smlouvy neboli Paktu o neútočení z 23. srpna 1939 s nacistickým Německem obrátil na ruský lid a po porušení Paktu Hitlerem vyzval SSSR k "vlastenecké válce. Známá jsou z tehdejší doby hesla "Za Stálina, za rodinu"! Později "Za kommunizm v pěrjod"!
Dnes již jen "Za velikuju Rossiju"! Někteří s flaškou v ruce: Davaj, vpierjod... -
T. G. Masaryk byl velmi vzdělaný, čestný a věřící v Boha, a říká se, že snad měl i šlechtické původ, to chování tomu odpovídalo. To byla reprezentace bývalých Zemí Koruny České.
Ožrala, lhář, hospodský žvanil, hulvát, všehoschopný křivák, vlezdoprdelka východních komunistických vládců, "bývalý" komunista a konfident StB, to je taky "symbol". -
-
A tvoje sprostota je současný symbol tohoto s prominutím státu.
-
Naštěstí je ten ožrala, lhář, hospodský žvanil, hulvát, všehoschopný křivák, vlezdoprdelka, komunista a konfident StB Venca Veškrna řečený Havel už dávno po smrti a smaží se v pekle.
-
-
Už ti docházejí síly, že zas kradeš nicky, ruskej kolaborante?
-
-
Zase si povídám sám se sebou. Ignorujte to... my havloidi jsme prostě takoví.
-
-
-
TGM který založil šsr na lži.TGM který nechtěl aby se legie vrátili z ruska a když se tak v roce 1920 stalo nebyl zrovna rád.TGM který nechal střilet do stávkujících dělníků.
Tak to snad raději veselej Zeman -
-
ochlasta a lhář bude volit Zemana
Ty kecy o TGM šířily rudé bestie v padesátých letech, aby zakryly svá vlastní zvěrstva. -
-
To jsou historická fakta ty jedna sámova říše
-
-
-
-
Mám podezření, že Z. Je alkoholik a jako alokoholik se dá dobře přes alkohol ovládat.. Takže kdo ví..,kdo nám prezidentuje...
-
Lánští pučisté a kolaboši v s odhaleným bastardem Haškem neuspěli, a tak tento výtečník
bude furt a stále, pamětliv si rad Červoněnka Nro. 2 "vlastenecky" usilovat posunout dějiny
poněkud velkoruskovlastenecky doleva (přestože se komunismus rozesral!). Nezbývá než
brnkat na strunu vlasteneckou. I Veliký Stalin, po monstrprocesech ve 30. letech, kdy totálně zlikvidoval Leninovy spolupracovníky i své odpůrce a i domnělé, se po uzavření spojenecké
smlouvy neboli Paktu o neútočení z 23. srpna 1939 s nacistickým Německem obrátil na ruský lid a po porušení Paktu Hitlerem vyzval SSSR k "vlastenecké válce. Známá jsou z tehdejší doby hesla "Za Stálina, za rodinu"! Později "Za kommunizm v pěrjod"!
Dnes již jen "Za velikuju Rossiju"! Někteří s flaškou v ruce: Davaj, vpierjod... -
Nic horšího než Zeman nás potkat nemůže, takže jsem klidnej.
-
-
Může: Zeman podruhé.
-
-
Ještě hůře by bylo, kdyby se tam dostal Trautenberk s přichcaným koláčem na rozkroku.Výhoda Zemana je, že alespoň udrží moč a nechodí se do práce vychrupkat.
Zemanův opilecký exces navíc neprokázaný je samozřejmě faux pas.Pochcaný intelektuál samozřejmě faux pas není. Zeman nahovuje Rusku a je to problém, trautenberk nahovuje všem jen ne zájmům ČR a je to v pořádku.Zrovnatak Ondra Vetchý volí slušnost, myslel zřejmě tu kdy ženatý aristokrat se na veřejné akci promenáduje s plcenou společnicí(rozuměj stětkou).Takže tady nepindejte kraviny a až seženete někoho bezúhoného, tak dejte vědět *3*
-
-