Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
Už klikáme. Pauza na šašlik.
-
-
Nemáme ani chleba!
-
Díky, soukmenovci.
-
-
Pane Kocábe, sice nás štvete s podporou degešů, ale to že jste z naší krásné vlasti vypráskal prašivou sovětskou armádu už vám nikdo neveme
-
-
Howno vypráskal. To je jen slogan dementů. Mocnosti se přece dohodly na odchodě dementů. Majkl se k tomu je náhodou připletl jako pozorovatel a informátor. Toť vše. *1*
-
-
se "představitelé strany a státu" chystali na státní návštěvu Francie, kde byl zrovna prezidentem de Gaule. Husák se ptá co znamená u jména to "de" a Štrougal vysvětluje, že to je šlechtický přídomek "z" jako německé "von". Husák povídá "no abychom byli na úrovni tak já se představím jako de Hus". Štrougal povídá "to je dobrý nápad, já budu de Štrou". A Bilak povídá "no a já budu de Bil."
O mrtvých jen dobře, budiž Bilakovi Bůh milostiv. -
-
ha ha ha
-
-
Zase ten záškodnický aktivista Kocáb (Malý Muk). Už je ve svém živlu, kuje pikle, cítí svoji příležitost být na výsluní politické slávy, nejlépe ovšem prostřednictvím jiných (aby to nebyla až tak velká ostuda kdyby to krachlo). Chlapec si ovšem zahrává se svým kreditem, mohlo by se stát (možná už se stalo), že bude překocábováno, že bude tolik provařený a zprofanovaný (o jeho rodinném životě ani nemluvě), že už ho nebudou brát vážně ani jeho skalní příznivci...
-
dearputin.com
-
Brzy se zas přestaneme za prezidenta stydět.
-
-
se ti nedivim Gauck je chudák
-
-
My mu říkáme Zeman.
-
-
Si v německu říkejte co chcete *1*
-
-
-
-
Je to pravda, taky se za našeho "prezidenta" potichu stydíme, posledně jedna kolegyně sundala Zemana ze stěny a už se na ni donášelo. Není to dobrá atmosféra, kterou opilý Zeman zde vyvolal. Už aby byly nové volby, doufám, že nic horšího nás už nepotká, to raději Hanychovou, než toho Krakena.
-
-
jestli jsi ty učitelka--tak nás čeká pěkný konec! už jsem myslel,že řekneš Heydricha či US čenocha.
-
-
Kdepak učitelka. To je náš známý multinick Čapisrál. *15*
-
-
piš za sebe že se stydíš a ne za druhé.Já jsem na tohoto prezidenta hrdý.Kocáb je lopata a neumí nic,proslavil se tím,že pomohl zbytku rudé armády,aby se od nás dostali konečně domů.Zemana budu volit opět a rád.
-
-
Ani se nedivím tvé volbě, nic neumíš, nic nemáš, typický volič Ovara!
-
-
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTnRVhACzJL1hQyhN4067jOghBt79auBnezqSkAj4fl8_npoTuUg
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
Příští preziden už nebude zaměstnanec kremlu!
-
-
Ani Lukoilu.
-
-
Halík by byl dobrý preziden.Potřebujeme, aby příští prezident byl slušný a inteligentní člověk.
-
-
Výborně! Uprchlík do každé rodiny. Musíme jim pomáhat, i Havel by to tak chtěl.
-
Ano to je ten praví.Vítá naše milované uprchlíky *3*
-
-
Vem si prášek Semene psychotiku. *3*
-
-
a co můj samovar ?
-