Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho mě vyplívá,že Bárta je anděl,kterému je ubližováno.Jeho zjev tomu nasvědčuje !!Neznám politika,který by byl bezúhonný!!
  • Kočí je trubka a blbá blondýna. *11*
  • Že mě to nenapadlo, přece za to může Špidla a socani. ODS a a přivandrovalci od lidovců
    řídili Kočí! Žantovský má pravdu je třeba zavřít Špidlu a jeho papírky!Nebo socani, kteří kupovali hlasy pro presidenta a podpláceli přeběhlíky.Obludně posílali patrony a sledovali děti poslanců, nakonec se vyznamenali, když házeli vajíčka na ODS. Hlavně děti politiků.Jeden socan z olomouce nechal dokonce na volebních plakátech socanům udělat upíří oči.
    • Špidla a jeho papírky jsou odpudivé (stejně jako jednání ostatních - přeběhlíci atd.-
      Házet vajíčka na politiky je v demokracii legitimní, s tím musí ti, kdo do toho jdou počítat.
      Upíří oči a tykadla na volebních plakátech jsou v demokracii jakožto součást volebního boje vedeného voličem také naprosto legitimní.
      Langr je ho.oado.
      Celkově si socani s ODS nemají vůbec co vyčítat, v těch sviňárnách v zákulisí (rozdělení ekonomicky významných a výnosných postů) si rozumí a spolupracují až až (oposmlouva, magistrát v Praze, třeba).
      VV jenom projevili mně naprosto nepochopitelnou naivitu. Hlavně bárta, odborník přes odposlechy. Doma má rušičky a plány na ovládnutí české ekonomiky skrze loutkové divadlo VV si píše na papírky, které potom někdo někde vyštrachá.
      Kdyby se nejednalo o naši zemi, asi bych se po..ral smíchy.
      Tím nechci vzbudit dojem, že jsem pro převzetí moci komunisty - oni by totiž marx-leninské poučky oprašovat nemuseli, ti je mají pořád v krvi. S tím už se člověk musí narodit.
  • Mladá Fronta Dnes je veskrze proODSácká, takže již uř pár let nekupuji a web jsem si zakázal, nejen proto, ale proto, že se kdysi ze seriózního deníku, stal totální bulvár. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit