Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divila bych se, kdyby se poslanecké sněmovně vláda kočírovaná Rusnokem zalíbila a vyslovili ji důvěru. Kde není vůle, není ani výsledek. A oni vůli nemají, teď to budou justamenty z jedné strany na druhou v mezích ústavy a někdy i na hraně. Docela se bavím. Hlavně když vidím Kalouska a mám takový dojem, že kdyby neměl brejle, tak mu vypadnou oči, brada už mu klesá.
    Třeba se směju naposledy, ale stojí mi to za to. *3*
  • Ted se trese Dluhopis se Spacem.Nemcova jim nevysla,ted budou vyhrozovat-penize na
    urednickou vladu prosustroval prece Kalousek a dluhu nadelal jako kviti.Tak proc krici a naznacuje Setreni"? *16*
    • Předseda socanů Sobotka nadělal státní dluh tak obrovskej že ho budem splácet
      ještě 10 dalších generací! Nadělal ho dokonce v době hospodářského růstu.
      To je machr co soudruhu?YZL
      • Neberte mě vážně, jsem Mirek Kraďousek!
        • Soudruhu! koukám že ti nestačí že ve straně Zemanovců rozkrádáš naši zem. Ještě
          mě budeš krást i nick. Ještě jednou a pošlu na tebe Šlachtu!
  • Jaké demokracii a svobodě? Tu měli jen pro sebe. Nagyové se každý bál a Nečas všechno věděl a kryl,protože se slepeckou holí a sluchátky v uších nechodil. V sněmovně dirigovala vzdělané lidi bába od pultu s brožůrkama. Tomu říkáš úroveň?Jeď se podívat za hranice na demokracii a pak se štěbetákuj. Odpusť si nadávky nebo tě nahlásim,jsem pro tebe jen a jen paní Alena. Do zvířecí říše si voď tu svou,jestli jsi se na nějakou zmohl.
    • Mate pravdu,tahle vlada si demokracii vylozila po svem.Nakonec Nemcova je hloupa a omezena v mysleni.Chytri vedi ,ale ti 2 si predstavovali zcela neco jineho nez Zeman.Vzdyt
      by to bylo stejne jako s Necasem a Nagyovou,Dluhopis a Spac by vladli za ni.
    • Hele soudružko na mě hrození neplatí. Už zde nemáš všemocné zloděje z UV KSČ
      s jejich STB dozorcema kteří rozhodujou co kdo může říkat a co nemůže!
      To že ses bála Nagyové je pouze tvůj problém Zemanova poslušná ovečka.
      Kdo zná mafie jako jsou Kremelská vládní parta či SPOZ tak se bojí o svobodu
      v této zemi!
      • Vidím,že jsi buran od základu a nemá cenu s tebou ztrácet čas. Metresu na státní útraty jsem díky bohu neznala.ˇCtu výpovědi lidí, kteří bohužel měli tu čest, co si s ní zažívali za peklo. UV KSČ mě nestraš strašáku! Dneska jsou tam úplně jiní a noví lidé. Zeman je konečně moudrý prezident a chlap činu, který se nenechá ovládat nějakými tlučhuby a rafinovanými ženskými.Fandím mu.
        • Hloupější článek než tvůj jsem opravdu už dlouho nečetl! Zeman se nenechá ovládat
          rafinovanejma ženskýma. Zřejmě ti uteklo že má dceru Kačenku. Tento protekční fracek
          chodí s nosánkem pěkně nahoru a chová se císařovna. Její papá stvořil hloupost
          s názvem první dcera. Tento pojem stát ani ústava neznaj a do demokratického státu
          nepatří!
          Poflakovala se zbůhdarma po světě. Nyní je tatíček ve funkci a vsadím se že jako většina
          dětí papalášů i ona najednou zázračně udělá školu a dostane protekční flek!
  • Spolek Němcové se už vrtěl,jak budou mít dál všechno pod palcem, justici,prokurátory,policajty a uklidí do voleb všechny zlodějny a zloděje. V rámci politických dohod jim dají trafiky,takhle to všechno chtěli stihnout. Lišák Zeman, moudrý to prezident jim v tom udělal přesmyčky a všichni z toho mají koktavku. *16* *1*
  • I tak tak,Vaňku. Zeman nabízí kvalitu a odborníkách. Němcová nabízela pár minut před jmenováním nového premiéra narychlo sehnané podpisy. Strana Lidem je pěkný plivanec do obličeje demokracie. Píkovna neví kam si svým zadkem už sedla. Teď zase kvičí,že možná vládu Rusnoka podpoří.Ví ta rozháíraná osoba co chce? *1*
    • Aleno,Pike8 se svym spolkem vi co chce.Uz prosvihla prilezitost,vzdyt byla 3x u Zemana,
      tak proc ho podcenila?
    • No, ona měla dobrý úmysl si polepšit image tím "bianco šekem", ale Kalousek na ni zadupal a ona pak po půlhodinovém sezení na záchodě mu to podepsala. Kalousek je tyran, protože tam chybí osoba, která by mu jednu přes tu jeho tlamu flákla takovou, že by se probudil až po volbách. A byl by pokoj !!! A tak Píka lavíruje, podpisy to prohrály a ona vidí, že Kalouska čekají samé prohry. Rusnok klidně reagoval na rozpočtové provizorium, že to není žádná zkáza světa, už tu i bylo a jako bývalý ministr financí je v obraze a ví, že to klidně zvládne. Ostatně provizorium znamená stejný objem rozpočtu jako letos, přičemž na každý měsíc připadá jedna dvanáctina výdajů. Důležité ale je, kam ty výdaje jdou !!! Kalouskovy výdaje jdou každý měsíc - 50% úplatky kmotrům a zbytek občanům. Když Rusnok odstřihne kmotry, bude mít prachů, jako šlupek - provizorium je pro něho lepší, než svázaný rozpočet !!!
  • Rusnok je hlavně špičkovej kariérní korýtkář. Do roku 89 čekatel na člena ksč! poté
    soc. demokrat a pak zase prezident penzijních fondů který podporoval Nečasovu reformu!
    Nyní zase věrný Zemanovec který je proti Nečasově reformě i fondům.
    To není premiér ale lidské PRASE!
    • Nepřeháněj šmejdíku! Rusnok je jeden z našich nejlepších a nejslušnějších politiků posametové éry! Němcové a spol. vytřeli s prezidentem zrak a vzali choutky na další řízení státu. *1*
      • Zeman a jeho Rusko STBácká mafie SPOZ vytřela zrak pouze svobodě a demokracii.
        To ovšem tupá ovce jako jsi ty nedokáže chápat. Ty národní svobodu prodáš za kus
        žvance !RK
        • Už mě nebaví číst ty tvoje výplody nemocného mozku.Na Zemana ani na Rusnoka nemáš.Bav se o modrých komunistech,kteří ti zřejmě nevadí a nepleť se mezi inteligentní ženy jako je Alena.
        • Jdi se vycpat ty Pištíku, tohle je už tv§j pětistý nick, jestli se nemýlím. Jenom se snažíš blbnout, jako že je vás hodně , ale jste přitom maximálně dva : Ty a ještě ten sprostej dobytek NOT CSSD, toho bych dal zavřít už jen za ten jeho slovník...Proti Rusnokovi jsi ty intelektuální nula, která s enučila číst a psát, a tím se považuje za nejchytřejušího ne zemi, blbečku !!!
          • To si mě pleteš s tím hradním ožralou Zemanem který opojen mocí se považuje za
            vládce zeměkoule! Je na čase mu zatnout tipec!WN
            • Určitě ne, Zeman do takovýchto diskuzí nevstupuje, je to po jeho úroveň. Či si myslíš, že někdo uvěří, že Zemana zajímají blbečkové, jako ty a kozomrdi???
  • „Prezident Zeman se pohybuje v mezích, které mu ústava dovolí, ale které u nás nejsou zvykem.
    Co to tu autor tohoto výroku žvaní?!!! Prezident Klaus Fišera také pověřil sestavením úřednické vlády.
    • No jistě. Ten vztek Kalouska a Němcové s ostatními spočívá v tom, že musí sbalit kufry a nepostačí zlikvidovat dokumentaci, ono ji také má úřednictvo a rozjet řezačku na papíry na plné obrátky neunikne pozornosti. A na ministerstvu jsou oblíbenci proti pičmundům v kontravztahu a pičmundové rádi takové oblíbence shodí, aby mohli si polepšit...Takže ona ta likvidace podvodů jen tak se nedá zničit přes noc, to není jeden papír. Navíc se neví, kdo odposlouchává třeba Kalouska, cháchá...řekl by Hurvínek.
  • Skoro vždycky mám pocit, když tady čtu ty komentáře, že sem píší buď samí puberťáci, nebo zarytí fanatici a to z obou stran politického spektra.Uvědomuje si vůbec někdo, že to co předložila němcová prezidentovi a tím myslím podporu 101 poslanců je nesmysl.Přece každý víme, že strana lidem nemá vlastně mandát žádné politické strany.A je velice špatné, že na tyto věci nepamatuje naše ústava.Víc k tomu není co dodat.Kromě toho, že prosazovat na premierku ženskou (Němcovou), která má máslo na hlavě už tím, že poskytla svému synovi služební auto k osobnímu používání společně s kartou na pohoné hmoty, tak k tomu není co dodat.Jen, že se nějak o tom nikde moc nepíše.
  • slizký Kalousek Rusnokovi nesaha ani po kotníky,kam dotahl státní pokladnu-ke dnu,kde se propad statní dluh k bilionu korun,to je Kalouskova ekonomika.
    • Kdybys nebyla penisem tak se podíváš na ten obří státní dluh co tu zůstal po socanech!
      • Neberte mě vážně, jsem Mirek Kraďousek!!
        • To jestli jsi Luděk, nebo Kaďousek je celkem jedno, ale podle tvých příspěvků jsi asi hlavně modrý b l b e c.
  • My tady furt máme nějaký špičkový experty, odborníky atd. a čím je jich víc, tím víc kanceláří
    a reálně o to víc kráčíme do how&wenn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit