Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....taková silvestrovská š u li n ova čka po čmoudsku a to nám ještě chtějí zatopit vycvičenýma UA *15*
  • To jsou ti naši zachránci, doktoři, inženýři, velice vzdělaní lidé tmavé pleti, co naši ekonomiku pozvednou do výšin až božských. Nejenom, že pozvednou Evropskou ekonomiku, ale zvýší se nám i populace, když nám naše klesá. Naši muži asi nejsou tak dobří jako východní sportovci. Naši Evropští soudruzi asi udělali někde chybu. Teď se usnese rada EU a bude o tom rokovat a rokovat dnem i nocí až u toho usnou. Opět se nic nedozvíme.
  • Tiscali neaktualizuje zprávy, jinak by namísto počtu hlášených sex. přepadů nebylo 379, ale již posledně hlášených přes 500. Zda je to záměr nebo liknavost redaktorů, posoudí každý sám.
    • Ale aktualizují.... a zajímavým způsobem


      Útočníci z Kolína se předem smluvili přes sociální sítě
      12. 1. 2016 16:37 - Aktuality autor: roj


      Tamní policie přijala do dneška celkem sedm trestních oznámení na sexuální útoky, které údajně spáchali mladí muži arabského vzhledu v okolí hlavního nádraží a v centru města.
    • rádiu teď, v televizi večer, v novinách až zítra, na Tiscali příští měsíc!
  • Můj tichý protest jako Němce by byl tím, že bych si nechal udělat bilboardy, na kterých by byli ti, co s cedulemi nadšeně vítali nelegální migranty a tyto bilboardy bych vždy po nějaké podobné akci vyvěšoval. A pořád dokola. Ideální by bylo, kdyby tam mohla být i jména a adresy dotyčných vítačů, ale to by bylo určitě proti lidským právům. Ale možná by tam nějaký "zmetek" dopisoval ta jména a adresy fixem vždy přes noc.
  • Snad konečně dostane stopku.Přeci není možné, že do nekonečna se budeme tady v EU tvářit že jsou to nějací uprchlíci.Přeci je jasné, že toto všechno co se tady hrne jsou mazané vyžírky práce se štítící.Vyžírky, které si udělaly výlet do Evropy.S tím že se tady snad vetnou.On ale není zájem.Momentálně je jim hej.Jsou v táborech, ubytovnách a rezervacích.Ale s jarem se začnou rozlézat.Věřím že k nám nedolezou.Protože tady by na každém kroku viděli přehlížení, averzi, nechuť komunikovat.Ale obrovskou chuť jim v páru slovech a gestech ukázat kam se mají přesměrovat.Hoši hoši - čluny, oranžové vesty a širé moře.Tudy vede jediná cesta k vašemu štěstí!
    • Nejsem tak optimistický..Vždyť u nás si už neumíme dlouhodobě poradit ani s cikány a jinými parazity, natož s těmito..Tihle budou kašlat na to, že se s nimi nebudeme bavit, přehlížet atd.hlavně, že je budeme platit, ustupovat jim úplně ve všem a oni už se postarají i za šikanování přímo našeho "státu", aby nás klidně i předbíhali ve frontách atd.a my budem, tak akorát v koutě a raději jen potichu brblat, protože jinak nebude v okolí ani policista či "úředník" co by jim zabránil, aby nás veřejně nezačali fackovat a klidně i plivat po policistech, či normálně. když budou mít chuť si prostě na ulici osahávat naše ženy, liskat učitele, vyhrožovat úředníkům atd. což se nakonec už i děje, ale nesmí se o tom mluvit..A mladí "muži" ?!..,ti se umí "vlastenecky bránit", tak akorát odjištěným mobilem či při hrách na pc doma v teple a hloupým krákáním někde v baru až do rána..Evropa je prostě už zdegenerovaná. .To by se musel stát zázrak a lidi by se fakt museli bránit pořádně a hodně tvrdě i za cenu zbraní, policie i armády a k tomu zatím není "politická vůle a občanská odvaha"..bohužel !
  • Potkali se u Kolína.

    Asi to neproběhlo tak- Pojďte paní, budeme si hrát?-
  • Video "Donbas očima Američana" - opolčenec amík Russel Bentley přezdívkou Texas na Donbase, první díl série, kde provází diváka po pozicích domobrany v DNR a LNR. Je to anglicko-rusky, tak snad si někteří vyberou.
    http://www.infox.tv/videos/1673/donbass-glazami-amerikanca/?utm_source=infox.sg&utm_campaign=3293393&utm_term=russu
  • Vše mimo téma, jen téma k zamyšlení, proč se tito a podobní ještě na stránkách vyskytují. To je otázka na poskytovatele, který by měl dát obdobná pravidla jako na idnes.
  • včera jsem v kauflandu potkal Tečku *5*
  • klikáníčko, to je moje potěšeníčko *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit