Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Druhej pan nejchytřejší se vyjevil, kdyby radši držel tlamu, pohůnek.
  • Gratuluji Vám soudruzi, jinou reakci jsem ani nečekal. Měl jsem tu čest "dobrovolně" se podílet na budování socialismu v jednom z Vašich koncetráků, takže současná situace se mi jeví jako naprostá selenka, proti tomu co tady napáchal za minuklá léta bolševický dobytek.
  • Když jsem před chvílí viděl jak se ten oranžový gau..ner Sobotka asi úplně "udělal" nad tím, jak dopadl výrok ústavního soudu, tak je mi z něj na zvracení. A to jsem volil velmi, velmi, velmi slabé výrazivo. Pokud v pátek zvítězí ve volbě o předsedu ČSSD, zařadí se tato oranž.patra opět mezi nevolitelné - jako za časů marťanského sexymozku Paroubka.
    • Honzíku, jestli Ty jsi byl v komunistickým lágru, tak já byl na měíci. Píše tady dost blbů ale Ty patříš ke špičce. Jen tak dál i v životě, budeš mít důchod v psychiatr. léčebně.
    • Nevím kdo jsi,co jsi,ale potřeboval bys zažít bídu a útlak jako zažili naší prarodiče a i někteří naší rodiče.Všichni,kteří bojovali za naší svobodu,abychom neskončili na Sibiři,kam nás chtěl Hitler vystěhovat se musí obracet v hrobě.Neboj asi se ta doba blíží,když mají lidé zaslepené oči.Pak si to povíme!!!!!!!!!!!!!!!
    • No, gauner... Gauner je nepochybně premiér Nečas, gauner je Kalousek, Drábek, Vondra, Schwarzenberg, Šnajdr, Barták, Drobil a celá ta arogantní, ostudná smečka zlodějů. Mezi gaunery lze právem zařadit i onu šestici ústavních soudců, kterým připadá normální zneužití stavu legislativní nouze. Gauner jste podle svého výroku bezpochyby i Vy sám. Neboť jen gauner může hájit gaunery, kteří rozkrádají stát, kupčí s prebendami, zametají pod koberec vše, co občas jako hnis vyhřezne na povrch.
    • ... je to velký rozdíl, já p.Sobotky neviděl a i tak mu a jeho straně přeji co nejvíce úspěchů a do voleb ČSSD preferuji právě p. Sobotky, je to člověk na úrovni, ne jak Nečas --- mám pokračovat, ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit