Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čínský režim je už nyní demokratičtější než demokratické režimy ve státech západní Evropy. Čínský stát má právo hájit svoji integritu a kulturu i proti vnitřním rozvratníkům. Čínské úřady dobře vědí, kdo a kteří hlasatelé nenávistných věrouk se v různých více či méně zapomenutích končinách exponují a páchají zvěrstva. Islamistické struktury soustavně maskují své skutečné úmysly hlásáním o právech jejich menšiny a o potřebě tolerance většiny k jejich menšině. Nelze odevzdat jedné menšině všechna práva s tím, že ostatní se nesmí vyjádřit k této menšině kriticky a nesmí si dovolovat to, co prý uráží náboženské cítění členů uvedené menšiny. Sekularizovaný stát nečiní opatření k nastolení islamistické teokracie. Čína má dlouhou tradici proto, že vždy hájila svoji svébytnost a neskláněla hlavu před nositeli militantních věrouk. Západní Evropa v rámci morbidně zbytnělého pojímání lidských práv ničí svoji křesťansko-židovskou civilizaci a páchá tak sebevraždu. V západní Evropě demokracie je již prakticky vyšumělá, namísto demokracie byl instalován příkaznický režim jako jakési intermezzo ke konečnému nastolení islamisticko-eurohujerské diktatury s výraznými konturami zeleného sektářského blouznění, které směřuje k likvidaci průmyslu a k faktickému návratu evropské společnosti do předkřesťanské doby, do jakési mutace prvobytně-pospolné společnosti.

    • Vždy mně udivuje,jak se všichni starají o dodržování čehokoliv ve svém i vzdáleném okolí a sami mají doma bordel.Musím s vámi jen souhlasit.Vyjadřovat se k naším různým pochybným komentátorům včetně některých politiků je ztráta času.

  • Formulace lidských práv ještě neznamená,že to opravdu lidská práva jsou,když v mnoha případech nejsou dodržovány ani v naší zemi.Zamyslete se a několik příkladů vám okamžitě naskočí.U nás jsou porušována dnes a denně.Někteří naší politici se jen schovávají za lidská práva ve jménu demokracie kdy při schvalování zákonů záměrně dělají vše proto aby se těch práv občan dovolal co nejobtížněji.Z toho vyplývá otázka-Cui bono?Odpovědět si určitě umíte sami.

  • Ubohá muslimka v džihábu a kolem samé xenofobní holohlavé kreatury. Za takové komiksy děkujeme. 

    Ale co zbývá? Dnešní děti psanému textu moc nerozumí, zvládnou beng, wrouuumh a prááásk. Tak je komiks to jediné, co přečtou. 

    Jestlipak nejsem moc skeptický dneska naladěný? 

  • TheGGG

    stačí si dávat pozor na odporné ideologie, které potlačují lidská práva, komiksy a osvěta pak není třeba. Mezi hlavní takové ideologie patří islám, nacismus a komunismus (ve všech jeho formách, včetně záludného a extrémě nebezpečného neo-marxismu).

    Nedovolte něčemu takovému zakořenit ve své zemi a nechte lidi dýchat, nic jiného nebude třeba.


    • mun.go

      "islám, nacismus a komunismus" samy o sobě nepotlačují lidská práva.

      Lidská práva potlačují narušení lidé, kteří mají touhu a moc lidská práva ostatních potlačovat ve svůj vlastní prospěch. K tomuto účelu lze přizpůsobit jakoukoliv ideologii. 

    • Gorobilypes

      všichni teroristé z fr byli radikalizováni v severopařížských mešitách

      • Ajatolláha Chomejního si v Paříži hýčkali francouzští pseudodemokraté typu Macrona s tím, aby po násilném převratu a zničení íránské demokracie nastolil onen Chomejní tuhý teokratický režim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit