Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hneť jak objehnu opchody ze slevama a nakópím předražené kapitalystycké jídlo tak tady budu obhajovat našeho všeckýma mylovaného Vůdca nadsoudruha degeneralisisma Putina aš do rostrhání těla. Protože enom on nás dokáže naučit jak se zprávně dójí kozél protože to budeme v komunyzmu velice potřebovat. Čest!
  • Slevnil jsem ti vodku! Tak drž hubu, nebo skončíš (v lepším případě) v gulagu!
  • Búďet chljéba tovóryšč Půtin?
  • Článek mě provokuje,že asi Česku.Tiskem proběhla zpráva,že nám Rusové snížili dodávku plynu.Kam asi šel?S velkým humbukem se psalo o poklesu cen nafty a benzinu o pár haléřů a dnes již zase skokové navýšení jak jsem si kontroloval na pumpách.Zjišťuji,že mě již nebaví reagovat na hloupé komentáře.
  • Oni mají svoji pravdu, nadiktovanou fašisty z Kremlu. V Haló novinách.
  • Oni si ti Rusové nakonec toho fašistu pověsí sami, jak Taliáni Mussoliniho, a bude klid.
  • Opět se píšou různé cancy tohoto typu,proto vám napíšu dva postřehy ze včerejšího dne a dnešního rána.Vzal jsem si globus a podíval se na prdítko,kterému se říká česko,již ten výraz neúcty.Jsem rád,že jsem žil život v Československu,protože to tam byl vidět.Začnu ránem .Dočetl jsem se na Tiscali,že vyhrála naše jediná pracovitá rychlobruslařka Martina Sáblíková před,kterou hluboce smekáme a jejím trenérem.Okamžitě jsem poblahopřál ,protože nemám jinou možnost této dívce než prostřednictvím Tiscali a co myslíte?Poděkování nikde.Dost mých slušných kamarádů mi říká,tam nepiš,to je žumpa ,již dávno tam nepíšu,protože pokud to není psaní jak chce redakce tak to tam hned smáznou.Škoda času.Ze včerejška opět jsem jel pouze jednu stanici s kartou Opencard v busu v pozdně odpoledních hodinách tak silně zapáchajícím ,že jsem musel s manželkou vystoupit a se mnou většina lidí a tehdy jsem si uvědomil,co nám tady pořád někteří tlučou do hlavy o tom ,jak se máme apod.Já bohužel pozoruji,že čím dál hůř a to jsem optimistický člověk ne zapšklý i když bych mohl,ale jsem realista,protože nejsem sám,kdo má stejný názor přes veškerou masáž.Včera jsem napsal,že pravdu neumlčíš,je to jen otázka času.Proč se již tento srandovní pupek světa nestará o své občany a pokud tady bude dobře nebudou tady podobné exese.Mám toho hodně na srdci,ale nebudu se dál namáhat,protože mě smázne nějaká velmi důležitá redaktorka a popadne mě vztek bezmocnosti se situací,do které nás dostal šmejd před 25 lety.
  • Jako žádný strom neroste do nebe.Ovšem jestli Padne Putin tak to bych netvrdil.Je sice jasné,že o peníze jde vždycky až v první řadě! Taky Jidášů kteří za pár stříbrných zradí a prodají i svého otce je taky dost.Když se podíváme trochu do historie tak i Kenedy když šáchnul
    na právo tisknout dolary tak šel.Stále tvrdím,že Rusko je trochu "jiný".Že to Putin nemá jednoduché je jasné ale rozhodně bych ho neodepisoval!
    https://www.youtube.com/watch?v=BaIPr-wrtRc
  • Ty jsi komunistický zabedněnec
  • Putin je jistota, ale jedině tak pro něho.Nevěřím příslušníkům KGB
  • Ta autorka má ale živé sny- nebo si tenhle blábol- přání otcem myšlenky- vycucala přímo z prstu?
  • Ty a ta redaktorka jste ostudou tohoto státu. Jste zaslepeni nenávistí a fanatismem. Lidé jako vy maji na svědomy ty nejhorši genocidy lidstva ve jménu demokracie. Patříte na smetiště dějin...
  • putin to je jistota pro rusi.žadnej podrazak jako eu a nato.naši kamaradi banderovci maj smulu.az se putin naštve tak se zastavi u slovenskych hranic a nikdo ho nezastavi...rusko ma tolik zbrani a vojaku že se nemusi nikoho bat...
  • Pravda pravdoucí. Ta se proruskofašistickým kolaborantům z KSČ nebude ani trošku líbit, protože pravda je jejich úhlavní nepřítel. Blíží se konec válečného štváče Putina - světu se uleví.
  • Co k tomu dodat, Holušová lže a bůh ví jestli také nekrade. Zkrátka Holušová je V.L.
  • Protože budeš jen stín na zdi svého bydliště. A nezapoměň se dívat na ta sluníčka na obloze, protože jiná už neuvidíš.
  • Takovej nějakej canc jsem sepsal asi v roce 80 na gymplu a hrozně dlouho jsem se pak za to styděl. Na Reganovi,amerických válečných štváčích a všem na západ od naší hranice jsem nenechal nit suchou. Já to tenkrát udělal pro dobrou známku a ne pro peníze jako paní/slečna Alina.Myslím,že ona se určitě nestydí. Dnes s bych pravděpodobně ten článek s klidným svědomím podepsal a vůbec bych se nestyděl. Jak se doba mění !
  • V DLR odmítli propouštět ukrajinské ozbrojence z Děbalceva se zbraněmi
    13. 2. 2015 zdroj
    Ukrajinští vojáci, kteří jsou v obklíčení u Děbalceva, mohou opustit kotel beze zbraní a techniky. Uvedl to ministr obrany samozvané Doněcké lidové republiky Vladimír Kononov v rozhovoru s "Kommersant FM". "Vůdce Doněcké lidové republiky nabídl vyjít beze zbraní, když tam zanechají zbraně, techniku, pak je propustíme. Jestliže se bude opakovat ilovajský kotel, sami víte, jak to všechno skončilo, řekl Kononov. Beze zbraní je propustíme, se zbraněmi nepropustíme ani jednoho člověka."

*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

SLÁVA NOVOROSSII, SMRT FAŠISTŮM!!! *16*
  • He, he!
  • Tomu se říká citace, blbe. Používá se to velmi široce od vědeckých prací až po mluvené slovo. Něco si o tom přečti, ale ono ti to bude asi stejně houby platný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší