Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alino, Vy jste ovšem nebetyčná kr....a. Neumíte ani řádně skloňovat. Donbas (hrad). Vůbec se divím, že vás za ten článek nenakopali do.....
    • Souhla, ale ta nebetyčnost se dá vyjádřit k na N-tou, kde N konverguje k nekonečnu.
    • ale ty máš zase slovník primitivního dobytka, divím se že tě nevzali klackem.
  • Ta autorka má ale živé sny- nebo si tenhle blábol- přání otcem myšlenky- vycucala přímo z prstu?
  • Tento článek je opět výplod CIA a majdanských banderovců.Novorusko ani prezidenta Putina nic nezmění. *12* sláva hrdinnému ruskému lidu.
  • He, he!
  • Publikováno 11. 2. 2015
    VPE | Bývalý německý generál: Putin může Kyjev dobýt za 6 dní *1* *2* *15*

https://www.youtube.com/watch?v=-dBnVh2d4co

*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    Copak nato asi nalžou zdejší fašistické trosky? *1* *1* *1* *2* *15*
    • a co že jste ho už nedobili, tak vzhůru nácku atˇ přinesete Ukrajině blahobyt jako ve třicátých létech.
      • A pak se starat o EUUSA a fašisty zničenou Ukrajinu.
  • Oni si ti Rusové nakonec toho fašistu pověsí sami, jak Taliáni Mussoliniho, a bude klid.
    • já myslím, že pověšení Porošenka a Jaceňuka nechají na Ukrajincích samotných *2* *2*
  • Takovýmto titulkům může věřit snad jen duševně chorý jedinec. To paní Alina nemá o čem psát, tak si vymýšlí kr.viny! Raději si čti pohádky!
  • To se autorce povedlo! Stačí napsat pravdu a hned vypukne panika v Ruském
    rudém úle. Soudruzi tu jen zmateně poletují. *1* *1*
    • Když jsem si přečetl nadpis článku, tak jsem hned věděl jaká tady je diskuse, aniž bych ji četl. Rudí brundibáři zmateně poletují, stále se ujišťují, že to tak není, že jejich vůdce Putin všechno zvládne a odmění se jim za jejich vlezdoprdelství a udavačství. *1* *1* *1*
    • to se opravdu povedlo! takovou blbost napsat! ať radší plete ponožky
  • Nu kak budět s tovariščom Putinom, pojďot on v Sibir pěškom ili pojedět pojezdom?
  • Zase Holušová? To si radši přečtu blog toho hňupa Polaneckého na iHeute.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit