Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ten Vlk mne tak trochu se.e taky. Ať nekecá a raději také otevřeně diskutuje o restitucích. Na co jim je ten obrovský majetek ? A jak přišel hlavně na to, že jim to patří ?
    Ať řekne, kdy toho majetku v převážné části přišli. Pak by musel otevřeně říci, že to bylo násilím zejména po Bílé hoře.
    A pokud je takový svatý, tak ať si poslechne svůj projev z chrámu sv.Víta z nedávné doby těsně před schvalováním restitucí. Sám by se musel stydět za ty provokační kecy.
    Prostě je mi z něho někdy taky špatně.
    Na druhou stranu musím říci, že církev má nezastupitelné místo ve společnosti a víra je nezbytnou součástí života, ale mamon po majetku a lhaní mi do toho prostě nesedí.
  • A nade všema svatejma.. syfl se ani nemusel obtěžovat. Stačil věk anebo kříž s partou římských, nebo šibenice či hranice s partou katolických katů a pacholků.
  • Černoprdelníci spedofilovaní jděte do pekel
  • Můžete nadávat jak chcete, ale podstata je jasná. Za vše může skutečně jen člověk. Má vlastnosti dobré nebo špatné.
  • Flanďáci se přežrali mokrou vojtěškou, znedostatku práce a pohybu se z nich stali pedofilové a za všechno můžou komunisti.Jen se dál projevujte, poznání je nejlepší škola.
  • Pan kardinál Vlk by se měl podívat do dávné historte až po dnešek. Katolická církev je nejstarší a největší totalita jaká na této planetě existovala. Začněme od křižáckých výpadů do Palestiny a jinam, přes misionáře v Africe a zase i jinde, vyvražďování jihoamerických Indiánů ve jménu boha, Svatá inkvizice, která upálila tisíce údajných čarodějnic jen proto, aby si přivlastnila jejich majetek, křižácké výpravy proti husitským vojskům, Bartolomějská noc, žehnání zbraní hitlerovským vojskům a posléze iniciativní pomoc SS organizaci ODESSA, která pomáhala válečným zločincům z SS při útěku.To o co kdy církev okradla obyčejným lidem jí bylo sebrámo právem a tak by to mělo i zůstat. Co vy nat pane kardinále.
  • No zrovna katolická církev by měla mlčet. V rámci rozšiřování její ideologie v minulosti umíralo podstatně víc lidí. Třeba na hranici nebo zabíjeny při křížových výpravách.
    Já osobně katolickou církev vnímám jako mafiánskou stranu s promyšlenou politickou propagandu, využívanou k oblbování lidí a získávání moci a majetku.
    • Plny souhlas mate pravdu narod by mel konecne otevrit oci a zacat jednat .Uz nikdy vice cirkev aby nas okradala komunisti to byla stejna verbes a ODS jak by smet uz nikdy vice aby nam tento povl vladnul. Milan Rakousko.
  • Soudružka Konečná si ještě nevšimla, že to byl komunistický socialismus, ideologie, hlásající tzv. třídní nenávist, kterou se oháněli vrazi , kteří způsobili jen v tzv. Sovětském svazu smrt více než sto miliónů nevinných lidí, mnohem více, než nacionální socialismus. To, že tato organizace hlásící se k odkazu Trockého, Stalina, Beriji, Pol-Pota a všech Kimů, může v ČR nadále porušovat zákony, je jen důkaz, toho, že u nás komunisté vládnou dál a pojem "právní stát" je jim k smíchu. *11*
    • Pokud může existovat strana s názvem Komunistická, jistě lze v ČR zaregistrovat i Fašistickou stranu Čech a Moravy. Stačí opsat stanovy a program od KSČM, a pak už jen kritizovat, podvracet, rozeštvávat a čekat na svoji příležitost volební výsledek, tak 15% se dostaví, už jen kvůli tomu názvu, stanovy a programy stejně nikdo nečte. *1* *1* *1*
  • Nebyli to komunisti, kdo žehnal fašounům a pomáhal esesákům do Jižní Ameriky.
    • xyz Ferry, Ty komunistický hňupe? Slyšels někdy o tom, jak soudruh Stalin obdivoval
      Hitlera a Hitler obdivoval stalinské koncentrační tábory? Slyšels někdy o tom, jak
      z podnětu Stalina byl v Moskvě podepsán Pakt o neútočení dne 23. srpna 1939
      (podepsal Molotov a Ribbentrop), Stalin pak připil na zdraví říšskéo Vůdce Adolfa
      Hitlera a začala úzká spolupráce mezi sovětským Ruskem a nacistickým Německem.
      Za týden na to, dne 1. září 1939 Hitler na padl Polsko a začala 2. světová válka!
      Němci mobsazovali Polsko od západu, Rudá armáda podle tajnho protokolu k Paktu
      zabírala polské území od východu. Slašel něco o místě Katyň. Tam Sověti vraždili
      polské důstojníky a inteligenci (na 25 tisíc. - Prostuduj si hïstorii Dozvíš se víc!
      • Kde byla hranice Ruska a Německa v roce 1914 před válkou? Jak zacházeli Pilsudského Poláci s ruskými zajatci? Koncentraační tábory vynalezli a zavedli Britové (Angláni) ze Bůrské války pro Afrokánce, pro jejich ženy a malé děti...

        Doplňte si informace z objektivních zdrojů. Dozvíte se víc... než propagandů
    • ty máš nějaké scestné informace o komunistech a fasounech nejdříve si něco pročti a pak plácej nesmysly
    • xyz Ale, komunistický hňupe! Nelži! Soudruh Stalin připíjel na zdraví německému
      říšskému vůdci Adolfu Hitlerovi dne 23. srpna 1939 v Moskvě, pří podpisu
      Paktu o neútočení (podepsali Molotov a Ribbentrop). Za týden nato Hitler
      napadl Polsko (dne 1. září 1939) a dne 17.září 1939 začali bolševici podle
      dohody obsazovat Polsko! Prostuduj si¨, blbečku, dějiny!
    • ano, protože všichni hodní fašisti žili v NDR a všichni hodní gestapáci pomáhali zakládat Stasi. *1* *1*
  • Pro Hugo.Mojí rodině také komunisté znárodňovali.Já osobně jsem,se za kritiku komunistů dostal až k soudu.Kdybych tehdy věděl jaký politický dobytek se po komunistech prolže k moci,tak bych si tedy kritiku komunistů nedovolil,ani kdyby to tehdy trestné nebylo.Toto však mně,ani tobě nedává právo podporovat čtyřiadvacet roků lumpy,co tu vládnou a záměrně tlačí tuto zemi do státního bankrotu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit