Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli byl, tak tu StB přes 23 let neexistuje. Tak jaký to má význam dnes? Plnil jen svojí občanskou povinnost na obraně státu proti imperialistům, kteří nás v současnosti ničí a dělají víc škody než tehdy KSČ, za kterých se všem občanům žilo nejlépe v celé historii českého státu.
  • AŤ raději studenti řvou, že budou muset plné jízdné na každodenní dopravu do škol a učilišť. A až budou muset platit školné, tak ať jdou za rodiči, že byli estebáci, když budovali za komunistů tuto republiku aby měli na obživu. Ostatně, tehdy měl každý zajištěnou práci a jistou mzdu. To v současnosti není jisté am mnozí řvouni po vyjití nějaké školy nebo učení, třeba ani práci neseženou. Poté ať vychvalují současný režim a řvou "to jsme chtěli.!
    • Peppone, dopouštíš se trestného činu:

      Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.

      Pomoci by ti mohlo snad jen vyšetření psychického stavu a následné zbavení způsobilosti k právním úkonům a internace v psychiatrické léčebně, pro což zjevně máš předpoklady.
      • Ti nakopu do perdele ty hnusnej pravičáckej kapitalisto. Jsi krvavá zrůda jako celá tvá vláda počínaje ožralým havlem.
    • Tyhle cumploši nemají samostatný rozum,ale vypatlaný od pravicových politiků a darebáků.
  • Ať pracují mamánci, abych se měl lépe jako penzista, než nyní. V každé vesnici je univerzita a stádo blbejch mamánků - školáků. Mě jako nestraníkovi je úplně jedno, zda je radním jakýkoliv občan, který byl zvolen v demokratických volbách.
  • Kdo se holt nehodí do kamaráčoftu,je automaticky bývalý estébák. Smradům se odpustí matika a čeština a hurá někam řvát (i za peníze).
  • ... není nad demokratické volby ...
  • na straně jedné demonstrují proti straně, která byla zvolena v demokratických volbách. Na straně druhé jim nevadí, že se rozkradl a rozkrádá dále stát. Vypadá to, jako kdyby byli najatí jistou stranou k provokacím. Zapomínají také, že se západ na nás několikrát vykašlal v minulosti, a proto tady byli komouši.
  • Ať se nediví, že až KSČM vyhraje volby / Pane Bože ať je to co nejdřív /, tak si to s nimi vyřídí.
    • Tlupa loupeživých bestiálních bolševických vrahů oslovujících se komunista jsou nejtěžším vředem na lidstvu. Tyto imitace lidí na úrovni zmrzlého lidského výkalu je třeba odstranit stejně radikálně jako lékař odstraňuje každý hnisavý vřed. Komunista není člověk - komunista je stejná bestie jako nacista. Ba ještě větší, zatímco nacista alespoň formálně přizná chybu, komoušská bestie to vykládá jako přednost.
      • uz aby te zavreli *1*
    • Ano to je pravá logika komunistických bestií.
  • Prostě národ chce socializmus.Lidé totiž vědí, že sedá žít lépe a šťastněji, protože to zažili a může oba systémy porovnat. A pár zmanipulovaných křiklounů to nezmění. Každý cítí, že to takhle prostě dál nejde.Tento systém není schopen už ze své podstaty řešit potíže tohoto světa.
  • Tady proběhly volby a komunisté získali podporu občanů, Pokud se nezvolení lidem po volbách snaží získat podporu a zvrátit výsledky rozhodnutí občanů je to jejich marné činění. Měli se snažit ve volbě získat podporu pro své názory a nikoliv až po volbáchh.
    • Bylo by demokratické, kdyby si občané zvolili členy NSDAP?

      Jestliže občané volí stranu zločinných komunistů a je to tolerováno, je to jednak důkazem zločinnosti a tuposti některých obyvatel této země a především toho, že v NAŠÍ ZEMI NEVLÁDNE PRÁVO.
      • Je vidět, že ve své zaslepenosti nečtěš ani to pod tebou:"Pokud se nemýlím, tak pozdější velitel jednotek NATO, generál Speidel, byl za nacistického Německa poručíkem německého wehrmachtu, nebo dokonce ostřejšího uskupení. A jemu to nevadilo??( Papež byl v Hitlerjugend) To jenom v ČR si začínají vohlozkové prosazovat ..."
      • Ty máš ale postřeh. To jsi zjistil teprve teď, že v naší zemi nevládne právo?
  • Pokud se nemýlím, tak pozdější velitel jednotek NATO, generál Speidel, byl za nacistického Německa poručíkem německého wehrmachtu, nebo dokonce ostřejšího uskupení. A jemu to nevadilo??( Papež byl v Hitlerjugend) To jenom v ČR si začínají vohlozkové prosazovat svoje. Nedivte se, až se naplní slova, že za vítězství levice si můžeme sami. Ty, kteří mládež s vymytými mozky začínají využivat proti demokratickým výsledkům přece volit n e m ů ž u !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit