Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejnebezpečnější komunisti jsou ty co jsou teď u vesla a jejich prasata v krmníku / Venca disident s jirkou atd.
  • No, když to tak čtu a poslouchám, je mi to opravdu k smíchu.
    Tito pánové už dávno neměli v politice být a náš národ se s komouši
    měl dávno tvrdě vypořádat. To že dnes křičí jeden bolševk víc než
    druhej komouš je zřejmé - výše jejich přijmů je urážející.
  • Jde o souboj dvou komunistů,kteří seděli.Jeden seděl čas v base.Druhý zase,za velký peníz,ve Sněmovně.Podle mne budou mít na to,aby se ,po další ch volbách,dostali do Sněmovny oba.Já bych však místo obou viděl raději ve Sněmovně tvrdou levici mladých lidí.
  • Někteří diskutující asi nejsou Češi, když jim nedochází, že bývalí komunisté nejsou členy KSČM a KSČM je stranou současných komunistů, ale nebezpečných pamětníků angažovanosti funkcionářů jiných stran a jejich příbuzných v KSČ. *4*
  • Slušní lidé i KSČM by si také měli umět říci: "Je nutné míti Filipa?"
    Strká také hlavu do písku když o něco jde stejně jako Jandák, Nečas i další, včetně prezidenta.
    Proto volby mají být přímé o jménech a nikoliv o stranách, kde se těmto POVL - Politicky i Odborně Vyprázdněným Lumpenaparátníkům proto stále daří intikovat za účelem udržení místa u koryt.
  • Ten hajzl štěpán ještě žije?
    že bych do toho šel taky?tu pollitiku dnes může dělat kde kdo,
    a za 4 roky si nahrabat.
  • "Poučení z krizového vývoje". Charta lidských práv a svobod zaručuje každému bez rozdílu "právo na práci". Ukažte jakoukoliv demokratickou vládu, která toto právo zaručuje. Já ji nevidím ani u nejbohatších zemí G7. Vy snad ano?
  • Já bych rád reagoval na slova Petra. Podle mého vinou komunistů tolik lidí nezahynulo. Zahynuli proto, že do nich střílela armáda a četníci na popud bohatých, kteří je v důsledky jejich chamtivosti a krizím, které kapitalismus sebou zákonitě nese, vyhnali do ulic a dožadovali se práva na slušný život. Dnes v době technických vymožeností "žádná" vláda nedokáže zabránit krizím. Toho jsme všichni svědky. Nejlépe na tom jsou pravicové vlády, které to umí bez uzardění. Umí brát jen druhým. Je to proto, že se všichni honí za bohatství "materiálním" a nebere se ohled na bohatství "duchovní". Komunistická "zločinecká" ideologie má zájem na tom, aby lidé byli sobě rovni v právech, ale také v povinnostech. Dokud bude člověk myslet na to, jak bude mocný, když bude bohatý, tak bude vždy duševně zaostávat, ale materiálně bude na výši. Jeho bohatství je vykoupeno prací druhých, protože on sám hodnoty nevytváří. Jeden ekonom se vyjádřil v tom smyslu, že ekonomika socialismu je vytvořena tak, že ji krize nezasáhne. Proto si myslím, že čím vyspělejší bude společnost, tím drastičtější bude krize, díky hamižnosti a touze po moci.
  • CHtěl bych vzkázat Štětinovi aPYV jeho podobným že komunisté přežili 2 světovou vállku i když s velkými obět my tak přežijí i Štětinnu a jemu podobné on dobře ví že komunisté žijí a budou žít za to on bude na smetišti dějin.
    • Štětinovi by měl národ nejprve vysázet padesát ran bejkovcem na zadek,že k nim, začátkem šedesátých let lezl a teprve po tomto jeho výprasku poslouchat jeho názory.Dříve ne.
  • Zakažme KSČM už předběhli ODS a další strany v předvolebním průzkumu, kterým jde jen o blaho obyvatel.
    • Za to,že komunisté stále posilují a dle všeho posilovat budou,po Kalouskově zdražování,posilovat ještě víc,si nemohou svým poklidným seděním ve Sněmovně,ale největší zásluhu na vzestupu popularity komunistů mohou všichni "porevoluční" lumpové,kteří zde v posledních jednadvaceti létech vládli.Ti vládli tak mizerně,že brzo vezme národ za vděk zase komunisty u moci.A pravděpodobně bude ,jejich nástup k moci,oslavovat s velikým jásotem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit