Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Štěpán,to je propadliště dějin.Odtržen od reality už neví,co kdáká. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Spíš prosral - než prospal. Ale tím je typickým židočechem.
    V Česku není ani jediná autentická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své šarlatánské maloměšťácké "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent voličů, takže to bylo jasné vítěztví!!,! *14*
    • Vítězství splašeného buvolího stáda. Nebo spíše stáda volského.
  • Tedy Štěpána jsem příliš nemusel, ale na druhé straně srovnám-li jej se současnými vládními a parlamentními rádoby politiky, tak je nejméně o třídu před nimi!Benda, Kalousek, Gazdík a spol. mu nesahají ani po kotníky!
    • A Zeman, Hašek, Sobotka a Štěch mu lezou ze zadku, že Jene!
    • Ale v čem je lepší nejméně o třídu? Žádný komunista nemůže být lepší, všichni stojí za dreck.
      • Ty Vlku nestojíš ani za fajfku tabáku!! *3* *3*
  • Ten Sokol vaří z vody.
    Dokola stejné pindy.
  • Rusnok si s Fischerem dal. Fischer je obyčelný všehoschopný chameleon který parazitoval v KSČ, parazitoval coby velký demokrat co nemá dnes rád komunisty, parazituje v nové Rusnokově vládě kdy jediné zásluhy jsou v tom že nové vládě jsou dodávány peníze, parazitoval by znovu i v budoucnosti i kdyby se musel natřít na žluto. Dokonce i Štěpán ví co to je za člověka.
    • ... ty parazituješ na něm, troubo :)))
  • Je úsměvné,že třiadvacet roků nechal obyčejný český blb lumpy tuto zemi rozkrádat a nyní si myslí,že se najde někdo,kdo mávnutím kouzelného proutku,dotlačí hned naši rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi k prosperitě.To tak jednoduché není.Uvedené chce nástup,tvrdě levicové,mladé generace k moci.Ta bude muset být na lumpy a hlupáky tak krutá,že i komunisté padesátých roků budou vedle ní strašné měkoty.Hodně lumpů bude třeba,co nejkrutěji,odporazit na katovských mučírnách a hodně hlupáků nechat pomřít hladem.Pak ,po tvrdém znárodňování,měnové reformě a zprovoznění katovských mučíren,bude naděje ,pro mladou generaci,aby mohla prožít život ve stávajícím životním prostoru.Zatím,se všemi lumpy,kteří se ukázali na politickém nebi nadále svištíme ke státnímu bankrotu a tomu,že národ bude , stávající životní prostor nucen opustit a nechat se odlifrovat do Izraele,aby tam Arabové vymlátili Čechy místo Židů.Pak by si stávající životní prostor Čechů,rozparcelovali Němci a Židé.To vybitým Čechům vadit už nebude.Za to,že si zde nechal obyčejný český blb třiadvacet roků vládnout lumpy se bude platit tvrdě.Tuto zemi zbídačit a nechat zbankrotovat už byl záměr hned prvních lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.Tento trend dodnes úspěšně pokračuje.Například majitelé největšího tahouna naší ekonomiky,výroby aut,,Němci, omezováním výroby,mohou tento státní bankrot spustit.
    • ... je trapné, když sem jiný otravný blb napíše víc než 3 řádky :)))
  • Komunista Štěpán ať drží hubu a vrátí vše co nakradl když byl ve funkci.
    • A když měl v listopadu 1989 pocit, že mu teče do bot, pozval si k návštěvě i kardinála Tomáška a neobyčejně se k němu lísal... Jenže starého pána neoblafl. Dnes to dělá znuvu a s jinými a není málo těch, které oblbne.
  • když moula kritizuje joudu....vraž to do hrnce, uděláme salát! *12*
  • Vážení diskutující a nejen vy.Zřejmě se začíná znovu polarizovat svět a tedy i Evropa.Je zřejmé,že se aktivizuje náš velký,bývalý východní protektor a to směrem ke svým někdejším"gubernyjím".Začalo to prezidentskou předvolební kampaní,pokračuje to aktivizací "páté kolony"všech těch bývalých,včetně instalace současné vlády.Stojící mimo parlamentní vliv.A řízené bůhví kým.Zeman to určitě není.Je docela možné,že pokud jsme se dostali na okraj evropského zájmu a to je pro naši nečitelnost a problematičnost docela pravděpodobné.Se jednou probudíme a budeme tam,kde jsme před více než dvaceti lety skončili.Jsem už v letech a mohl bych se na to dívat s odstupem,ale přestože nesouhlasím se současnou vnitropolitickou situací to probuzení nepřeju skutečně nikomu.
    • Pane Stando, vaš příspěvek je napsán slušně, bohužel ta myšlenka v něm je velice neslušna. Mate-li obavu, že budete stát frontu na banány, že bude opět pracovní povinnost i pro tmavší pleť, že bude povinnost dodržovat zákony, tak to je to co mne vůbec netrápi.Taky jsem již v létech a hodně mne trápi fronty na úřadech práce, žebraci, bezdomovci, nevymahatelnost práva a hlavně zkorumpovaní, prolhaní, zlodějšti a nemorálni politici. To je ta prava zhouba tohoto národa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit