Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je již nejvyšší čas odstavit od koryt jak komunisty, tak i Sociální demokraty, obzvláště hochštaplera a bonzáka Jakuba Pánika.
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

    1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto
    3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
    • Je to zase jeden z protilidových zákonů který si schválili zloději a korupčníci ( lobysté ) v parlamentě. Stejně je to se strategickými zákony o smlouvách v oblasti telekomunikací, energetice, exekuční zlodějský zákon a další. Tady se projevily antinárodní postoje ČSSD.
      Zkrátka - republika je rozkradená, ekonomicky u nás VLÁDNOU cizinci a pár našich zlodějů s účty v cizině. Zatím nám EU a submisivní postavení vůči USA NIC, ale NIC DOBRÉHO nepřineslo.
      • Nevidím nic "protilidového" na zákonu, který stanoví, že podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka nebo že popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia a zločinů proti lidskosti je trestným činem.

        A nechápu jak to souvisí s dalšími citovanými zákony. Cizinci u nás vládli od r. 1939, budovatelé "hnědého" socialismu, které vzápětí vystřídali budovatelé "rudého"socialismu. Rudá komunistická rádoby šlechta před 25 lety navlékla jinobarevné kabáty (někteří si pouze na rudý plášť připevnili "M"), "rozprivatizovala" cizí majetek a vykřikuje o sobě, že jsou "demokrati". Avšak svou ďábelskou rudou a hnědou mentalitu nezměnili, ani změnit nemohli.

        Submisivní jsme museli být vůči CCCP, protože Rus zná pouze vládnoucí a ovládané. Naproti tomu USA zná PARTNERY. Je potřeba znát fakta a nepodsouvat jiným své omezené představy.

        Pokud jde o USA, tak díky jim vznikla v r. 1918 ČSR, díky USA byla ČSR obnovena po r. 1945, díky USA se Brežněv neodvážil deportovat nás v r. 1968 na Sibiř, jen tím vyhrožoval, díky USA se podařilo "uzbrojit" fašistickou ruskou říši a naše země se před 25 lety stala svobodnou. Komu se to nelíbí, může zcela svobodně emigrovat do Ruska.
  • Soudruhů je prostě moc ale státních koryt málo. *15* *15*
    • A mimochodem 99,99 % koryt obsadili pravicoví profašisté a převlékači kabábátů.
      • Ano, "bývalí" komunisté. A tupé ovce jim to umožnily. Stačilo jim dát koblihu nebo buřta nebo pohrozit "sudetoněmeckým strašidlem".
  • Komouší v sobě mají tolik nenávisti, že se nenávidí navzájem (ani barva kabátu nerozhoduje).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit