Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedině KSČM a ČSSD tady v té špíně a bordelu udělájí pořádek.Už aby tomu tak bylo.
  • ... vždyť se vlastně máte dobře, líp a ještě líp než před cinkání klíči ... bojíte se o práci, jako dřív, sem tam se chybička vloudí při léčení nebo operaci, ale měli jste pohřebné, ale co by člověk neudělal pro demokracii ... zákony jsou pro všechny, ale soudci jen pro někoho ... 70 se nedožijete ... ta vo co de *1*
    ... no vidíte, i ten kód musíte opsat nejméně dvakrát, abyste byl v registru podle IP *10*
    • Před r.1989 jsem dělníkovi dával tolik peněz, že za 1 hod. své práce měl na 10 l mléka pro své děti. Dnes by dělník musel mít plat od 160 do 230Kč/hod.
      Můj táta za 25 hod. své dělnické práce vydělal na inkaso většího panelákového bytu. Dnes by dělník musel mít na nájem srovnatelného bytu minimálně 250Kč/hod.
      Za 2 roky práce dělník dostal tolik peněz, že si mohl koupit obyčejné auto. Dnes by dělník na stejně obyčejné auto domácí produkce musel mít nejméně 150Kč/hod.
      Pokud se člověk tehdy dostal např. na Mallorcu a měl peníze, byl tam za pána. Když tam jel jen s chlebem, konzervami a turistickým salámem, byl za blbečka. Dnes je to stejné.
      Z předchozího výčtu vidíš, že dnešní kupní síla měny je v nejlepším případě na polovině kupní síly měny před r.1989. Buď máme drahé zboží nebo malé platy. K tomu bylo zadarmo školství, zdravotnictví, měsíční legitimace na autobus MHD stála 2,5 hodiny práce.
      Dělník šel do důchodu v 60 létech, horník v 55 létech. Dnes máš penzi skoro in memoriam.
      Tak argumentuj, ale srovnávej pouze srovnatelné a ve srovnatelných relacích.
  • Já si myslím, že by se již konečně měli komunisté spojit s ČSSD a vypráskat tu rádobypravičáckou lůzu z parlamentu a vlády. Přísloví říká, že když je někdo jediný kdo může pomoct, tak pomoct prostě musí !!! Je to jediná šance jak osvobodit tuhle zemi od zločinců s ODS, TOP a VV (také většinou bývalých komunistů kteří pak zvlčili pod vidinou mamonu) . Pokud to takhle půjde dál vrátíme se za pár let do doby nevolnictví !!!
    • Vy jste asi hodně mlád . Zalistujte si v dějinách a přečtěte si komunistický volební program před rokem 1948 a porovnejte to s děním po vítězném únoru 1948. Pokud si pozorně přečtete program KSČM, tak zjistíte, že se moc neliší od programu dřívější KSČ. Nemyslím si, že když se změní vláda,tak se něco významného změní. Je to pouze o lidech. Omlouvám se, že jsem možná trochu ostřejší, ale jsem velmi alergický na české levičáctví. Kde potom vládnoucí levice korumpuje celý národ nesmyslnými sliby a"jednoduchými" řešeními problémů, které nás potkávají... a nakonec to stejně zaplatíme všichni. Píšete o zločincích.... byl bych v tom velmi opatrný, protože komunismus a fašismus jsou dva velmi příbuzné směry...
  • Komunisté by se ,v zájmu nevypráskání i svých zadků,měli nějaké spolupráce s ČSSD vyhnout.Protože ČSSD je stejně lumpácká strana jako pravice a má též veliký podíl na zbídačení této země.Spolupracovat s komunisty dvacet roků nechtěla.Takže není co řešit.Případně je možné dát když bude ČSSD žádat podporu komunistů jako podmínku ,že ČSSD bude skutečně dodržovat levicový program.Tedy,tvrdou měnovou reformu,tvrdé znárodňování a nahánění všech lumpů,kteří tuto zemi zbídačili,do pracovních táborů.Pokud na to ČSSD nekývne,tak na...t.Ona si pak stejně ulice tvrdou levicovou vládu rychle vybojuje.
    • Máš pravdu. Komunisté nemají zájem nechat si vypráskat své zadky. Proto nepůjdou do koalice se stranou, která nemá zájem na vymýcení korupce a dalších kapitalistických moderních nešvarů, jako neexistenci a nevymahatelnost práva, protilidovost, neefektivní ekonomiku, pokřivené mezinárodní vztahy astd. - a sakra tak dále...
      • Navymahatelnost práva? Jste velmi legrační.Za bolševiků nebyly naplňovány základní principy práv a svobod člověka. Ne dodržovaly so ani zákyny..
        • Zákony se dodržovaly, nevím co jste dělal, vypadá to na disidenta živeného západem. Kdo si dovolil napadat záchranáře, policisty, přepadávat za bílého dne, v metru.? Kolik bylo agresivních řidičů, kdo si dovolil nechodit do práce? Jediný zákon který byl na nic byl, že se nesmělo za hranice. Jinak s banány už dnes neuspějete. Byly málo, ale byly velké a chutné. Dnešní zelenina je taková, že víte že stojí za prd. Prací prášky neperou, náš TiX a Palmex neměl konkurenci. Žebrá se na nemocné děti, viz Kuře na ČT. Různé akce přes telefony , viz Paraple. Kdy to bylo??? *12*
    • ... KSČM + VV *4* a pak dlouho nic, ... nebo cokoliv jiného a definitivní zánik České republiky *10*
      • S VV by to komunisté chytli.VV vlezly do politiky nedávno a už by se mohl národ od nich lhaní a lumpárny učit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit