Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já, když jdu na malou a nebo velkou stranu, tak mi nikdo nepřispěje ani korunu. DISKRIMINACE!!!!!
  • vanhorne
    Pamatuje nekdo kdy politici uzakonili neco cim by si uskodili nebo nejak negativne ovlivnilo jejich podnikani?When pigs fly. Politika je mimoradne bezrizikove podnikani ve kterem vsechny vyrobni naklady jdou na vrub statni kasy, ale veskery zisk jde do kapsy podnikatele.Poslanecky slib."Slibuji na svou cest, ze svuj mandat budu vykonavat v zajmu vseho lidu a podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi."Hahaha.Poslanci slibuji, blazni se raduji.Holt vladni zumpa nezna lumpa.Je to lumparna a zlodejna, kdyz danovi poplatnici i ti kteri jsou politickeho bezvyznani musi prispivat na kazdy politicky spolek. Kdo si zalozi nejake politicke bratrstvo at si ho zalozi,ale at si ho take plati se svymi bratry a sestrami.
  • Sprostota polistopadové frašky,dávat peníze stranám ze státního je sprosté.Když chce být někdo ve straně tak ať si platí stranické známky.Pokud chce někdo sponzorovat tuto stranu ano a z toho musí tato strana existovat a pak bude dělat správnou politiku a ne jak to vidíme teď.To je deformacie všeho a hlavně nejhorší je,že si lidé myslí,že jí tady máme a hlavně i nezávislé soudy.Hašek by nestačil psát.
  • Nevím, proč by měly být financovány strany. Zatím dělají pro dobro národa mnohem méně, než zájmové kroužky, ne-li vůbec nic či spíše ostudu. Proč by se tak zuby-nehty bránily, vždyť koryta jsou pravidelně doplňována? Proč musejí tvořit vládu straníci, místo odborníků, nezávislých na žádné straně? - protože koryta jsou pravidelně doplňována. Co my na to, daňoví poplatníci?
  • https://www.novinky.cz/finance/414385-cesko-ceka-revolucni-zmena-v-ocenovani-veci-a-majetku.html
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/414610-nechceme-znicit-ruznost-chceme-lepsi-evropu-rekl-sef-komise-juncker.html

    https://www.novinky.cz/komentare/414596-komentar-evropska-unie-na-rozpadnuti-thomas-kulidakis.html
  • "černé financování stran".
    .
    My se toho rasismu snad nikdy nezbavíme! Co je špatné na černé barvě?! *1*
  • Prosmrděl jsem celý den, prosmrděl jsem celou noc, prosmrdím tu další, prosmrdím tu mnoho dalších!
  • Dotační podvodník komunista Babiš rozkradl EU dotace určené pro malé podnikatele.
    Zeman je grázl který se v rámci oposmluv spojil s ODS a jeho vláda ČSSD po sobě zanechala moře skandálů a zlodějen. ( předražená dálnice na Ostravu, tunelování mostecké uhelné..)
    Mynář bez prověrky by v normálním státě musel dávno zmizet z funkce.
    • jako bych četl Kalousek
  • Stávající stranické mafie se chtějí "zabetonovat" v korytech na věky a zbavit se politické konkurence. Jak je to s tím zákonem vlastně myšleno, je popsáno zde.http://aeronet.cz/news/zakonodarci-ceskeho-parlamentu-v-tichosti-pripravuji-likvidaci-mimoparlamentnich-stran-operace-cisty-stul-nabyva-drakonickych-rozmeru/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit