Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoduché řešení: Nechť si kuřáci na své náklady (z daní za cigarety) vybudují speciální hermeticky uzavřené kuřárny s odtahem přes filtr. A když pocítí nutkání ke svému ukojení, tak tam mohu zajít. A při odchodu projít sprchou, aby neobtěžovali normální lidi kuřáckým smradem, kterým jsou nasáklé hadry kuřáků.
    • tyhle moudra pises z motlitebny neceho k ceste vecneho spaseni . Kam tam chodite prdet , to taky smrdi . Doufam ze tady na tom svete , tedy jestli ho nestihnou a nesezehnou plameny konecneho hrichu budes aspon do 300 let. bez moznosti eutanazie , . O sodovce a cteni pasazi z bible .
  • dolni podpicnou protoze dal nevede ani okreska a v lese za nim strasi .
    ....zprávy je ČR jedinou zemí EU, kde je možno provozovat čistě kuřácké restaurace...
    V Holandsku jsem cca 3 - 4 x do mesice a v putykach se huli o sto pero . Ne to kozeny , ale ubaleny retko z tabaku , nekdo tam vrazi krapet marjany dle chuti. Rakousko to same , jen bez tech prisad. Takze ty kecy o jedinem state v UE si nechte drazi plzensti vysokoskolaci z seska parlament pro sebe rovne co veri ze deti nosi cap. Mozna by vam to sezral nejaky infantilni blbec. treba klaus nebo tak nekdo.
    • Tenhle zákaz si vylobovaly hypermarkety, aby chlapi nechodili do hospod a kupovali u ních lahváče - německé patoky s chutí kamalizace !!!
  • No nazdar, padlo zemědělství, padnul na hubu i průmysl, do háje jdou i služby, profitují akorát banky a různá lobby, ovšem naši vypatlanci ve vládě a to samé v parlamentu budou prvořadě řešit, zda nekouřit v hospodách. Zřejmě chtějí aby zmizely i ty poslední normální hospody. Podotýkám že jsem tzv. polepšený kuřák, nikoliv však ze zdravotních důvodů, ale z vlastního uvážení. A myslím si, že nelze bránit kuřákům kouřit v hospodách. Jako nekuřáci máme už teď dost možností najít si místo k obědu tam, kde není nakouřeno a toho kdo k pivu po obědě potřebuje práska docela chápu.
    Posmíváme se unii že řeší zakřivení okurek či banánů, a naši íkváci ve vládě či parlamentu dělají to samé. *1* *1* *1*
    • v jistem zivotnim obdobi to chtel taky odpiskat. Protoze jsem mel problemy s erekci a nejakej blbec mi nakukal ze prej kdyz se mi nestavi a netvrdne a nevydrzi nez se poblinka na brisko , do pusinky pripadne do muslicky , muzou ta to ty proklety cigarety. Kulovy. Zmenil jsem protikus , ta samicka co ted mam si dokaze poradit velmi rychle a uspesne a na nejake problemy se stavenim jsem zapomnel. Cigo pred , cigo po , a zase cisilko. Neverte tem bludum. Zeme neni placata.
  • i za těch komančů bylo líp, nikde nás nehlídali žádný kamery, vražda jednou za půl roku a přepadení ani nemluvím, hospůdky hezky začuzené ale bylo tam prima ať už se šlo chlastat nebo jen tak posedět, nikomu nic nevadilo a žádnej ču..k si nestěžoval že ¨nemůže pít protože vedle u stolu někdo kouří, jděte už s tím zakazováním co smíme a nesmíme do prde.e!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • Neni kouření jako kouření. Kdo chce, ať si kouří doma třeba v ložnici a je po problému
  • co si tak moc preji zakaz koureni v hospodach do nich chodi ? Zeptali se stary Wajtyngrovy a Kubrta , oba pesimisti de luxe a tak jako vzdy rekli zakazat . Asi ani nevedeli o cem je rec. Hospodsky kam obcas chodim chlastat , ano chlastat pivo a kourim pri tom s partou ktera cini to same , predem rika ze konci. Stary praktik , ne nejake ucho , uz je mu skoro 60 a v tomhle dela snad 40 let. Na strope odsavani a u kazdeho stolu se kouri. Tak o vanocich si tam naposledy zleju tykev , vytahnu krabku a rozloucim se s budoucimi nezamestnanymi. Sam mam to stesti ze mam prostory , takze si otevru hospodu doma. Sud se da koupit , popelniky mam a cepovat bude kdo bude nejmin nalitej. Pochopitelne jen pro zvane , nic verejneho. Nakonec jeste vydelam , nebo nejmene usetrim. A tu tlupu santusu , co dnes musim v hospode okolo sebe snaset , tak ta tam pochopitelne nebude. Takze vlastne ten zakaz je dobry.
  • Zaráží mě jedna věc.Proč to mají odnést pouze provozovatelé restaurací..Zakažte výrobu cigaret na celém světě a budou stejné podmínky pro všechny...
  • Minulý týden jsem v jedné oblastní nemocníci na kardiooddělení z dlouhé chvíle četl oficiální důvody vzniku srdečně cévních onemocnění. Bylo jich tam vyjmenováno 17!!!! Ale ani náznak o kouření!! Tak se ptám kdo a proč o škodlivosti kouření na zdraví, nebo nákladech na léčbu kuřáků ap. vlastně lže???Nebo se někdo z pozice moci rozhodl, že nám bude pořád něco přikazovat a zakazovat a chvályhodně tvrdit prý pro naše dobro. Dejte nám vážení politici pokoj!!! Jsme svobodní lidé a jistě se sami umíme a můžeme rozhodnout co je pro naše zdraví správné nebo špatné. Když dovedeme řídit velké firmy, vystudovat vysoké školy, nebo dokonce i odpovědně volit své politiky, otázka kouření je pro nás banalita. *12*
  • Mám restauraci rozdělenou na kuřáckou a nekuřáckou část, nevidím jediný důvod proč by to tak nemohlo zůstat a pokud se týká onoho neustálého sporu je zde přeci na výběr jako nekuřák nepolezu do kuřácké a naopak proč se neustále snaží jedna skupina omezovat druhou.
  • Jděte už do háje. Co furt nám bude někdo rozkazovat. Maj bejt restaurace kuřácké
    a nekuřácké a každej si může rozhodnout do které půjde.
    Pokud všichni kuřáci náraz přestanem kouřit tak bude ve státní pokladně taková mezera
    že se bude muset zdanit něco jiného ještě větší sazbou. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit