Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už neví jak nás donutit přijmout krachující inflační euro.
    • na druhou stranu podvádět v hlasování umíte kvalitně, klobouk dolů *3*
      • ... já umím nasekat 5 hlasů, ale to není podvod, protože víc neumím, klobouk na hlavu
    • pro vás by to byla jistě tragédie, vaše palmáre v rublech by dostalo jistě ránu pod pás *15*
  • Všechno tohle má jeden hlavní cil, mimo jiného..Je to až nervozně urychlená verze a "nenápadná" příprava., dostat českou měnu nejrychleji do takového stavu, hlavně s co největší výhodou pro západní banky, firmy, "nadnárodní mocenské skupiny"..atd.,aby se dalo brzy přijmout či spíše doslova vnutit sem Euro a to takovým nevýhodným způsobem, že už nebude ani čas se tomu svéprávně bránit.."Bruselské elity" totiž mají oprávněný strach z toho, že by země "Ostbloku"..kvůli "běžencům", sankcím, EUšikanování..atd..mohly začít vážně uvažovat o vystoupení z NATO či EU a nebo i obojího..což není zas až tak zcela nereálné., protože se cítí jako vazalové v protektorátě, co mají vůči "Bruselu" i NATO už jen tupě..držet hubu i krok, dělat za pár šupů pro kdejaké cizáky, tuneláře, "menšiny", "neziskovky" i jiné darmojedy., vše v úkloně trpět a jen platit a platit až do padnutí..
  • Jak fungují naše" české" dezinformační prostředky typu ČT24!!! Protrpěl jsem vulgární hlásky uvědomělých, sebevědomých krasavic ve zpravodajství ČT24. Kromě obvyklého přívalu šovinismu a deziformací o Ukrajině, EU, USA, Rusku, migrantech atd. opět ani písmenko o tom, co se přímo dotýká nás všech. Právě před chvílí slovenská TA3 ( http://www.ta3.com/live.html) ve zprávách oznámila další malér s potravinami v EU. Před měsícem to bylo stažení kuřecího masa z prodeje z dovozu z Polska a Holandska ( dovoz přes druhou zemi z USA a Brazílie), dnes stahování z prodeje vajec z Polska a Beneluxu, které obsahují pesticidy. A samozřejmě hezky v tichosti neoznámení zločinné spolčení soudruhů z ANO ( Stropnický a spol.) při převelení části naší armády pod Bundeshwer ( pochopitelně v přímém rozporu s Versailleskou mírovou smlouvou (1919)) a následným vysláním trosek naší armády na ruské hranice v rámci novodobé internacionální pomoci -Stropnický (ANO)- při vyslání našich vojáků na ruské hranice "Návrhem na působení sil a prostředků rezortu Ministerstva obrany v Litvě, Estonsku, Lotyšsku a Polsku v rámci Posílené předsunuté přítomnosti NATO /sněmovní tisk 1121/ https://www.psp.cz/eknih/2013ps/stenprot/059schuz/s059164.htm#r1
    • Žije dost vojáků VS,kteří udrží krok a moč a nepůjdou proti svým osvoboditelům a opravdovým přátelům a to ať se to těmhle líbí nebo ne!Mě osvobodila Rudá armáda i mé rodiče ne Sudeťáky .
    • víme sajmon, zločinné spolčení
  • vivat čínské nudle








    YEAH !!!
  • Pan Jégl,co chválí Kalouska a Fialu zase musí po něčem flusat.To jsou ti,kteři by chtěli
    euro a abycho byli ještě většími chudáky.On se bude divit,až bude rohlík stát jedno euro
    a chleba třeba deset.Pokud tak po něčem prahnou,tak ať si táhnou.nikdo je tady nedrží. *16* *16*
    • Pane Člověk, proč neustále pomlouváte pana Jégla, proč to tedy čtete ??? čímž se dozajista neustále týráte, doporučil bych vám sputnik, aeronet, nebo a pozor Russia Today, tam budete šťastný. *3*
      Pan Jégl je roportér, bere za to mzdu a má se fajn, vzhledem k váší žlučovitosti vás tipuji na zapšklého komunistu bez vyhlídek do budoucna. *3*
      • roportér.......a k váší *15*
        • a když už mě tu pěkně po bolševicku upomínáte tak si opravte své hrubky pane Člověk "abycho" také nic moc *15* *15* *15* *15* *15*
          • milý esesáku poněvadž s nickem Člověk a jeho textem nemám nic společného....je to totiž jiná osoba a jiný přispěvatel, víme....vám se to na monitoru v centrále nezobrazuje?
            • proč se nám tedy stále vnucujete, když vás nezajímáme? To nedává smysl a dle vědeckých závěrů odporuje empirickým tedy pozorovaným faktům.....jinak ohledně oslovení, každému vracím co mi vyšle. takže když mi někdo bezdůvodně řekne že jsem bolševik, on je tedy pro mne esesák. Jsem takové tvé zrcadlo...máš s tím nějaký problém?
            • děkuji za milé oslovení, bohužel, na čem není nápis "Severní Korea" nás v USA nezajímá, proto také Milda utřel nudli než aby letěl do Bílého domu *3* jak pravil jeho věrný, Boldrik Kmoníček.

              já říkám "Es kommt der Tag"
        • Přiznávám, dostalo mě překlepové komando lidových milicí, jsem vinnen. *9*
          • víme sajmon, vinnnnnnen
          • když už tu chcete valit ty vaše Übermenschenové agitky naučte se aspoň našemu jazyku..... *1*
  • Slovák nepochopil že hodit slovenské euro do rybníka,ked nevje čo s penězami ,kde je vstupné v korunách,mali vhodit vo flaške s vzkazem a srolí penazi euro zašputovat´,Vlado Mečjar bača čo to způsobyl,oddrtěžejně česka a slovenska z čehož vytěžil Západ ,rozpadom průmyslu Čssr,který byl strojírenství ,zemědělství,potravinářský průmysl vo všem soběstační.
    Těch ojetých aut s prohnilými plechy i kastlami motory styřelími těsněními se jen podporuje dovoz z As ije a šmelina starých dílů.
    Čím bohatší je Babiš co všechno poněkud získal za podivných okolností dovozu ropy bez obsahu ropy lepné topné oleje miliardy ,tak něvje čo s penězi a nemá vztah k české státnosti ani k české koruně,jeto takový župan Stibor a jeho manželka Dubrucha oba cizinci včetně Krnáčové jen mamoní mamoní a neznají hodnotu usilovné práce ani polední přestávky plavčíků na koupališti,aby se vystřídali takovou politiku šíří starna Da Da ,nemám brýle s očníma vadama je v šíně nekoupím za dvě stovky v lekarně jak si myslí Babišovci .
    • zas tady jen běduješ a spíláš nepříteli. Jo kdyby byla u žlabu ODS to by byla jiná brnkačka. Ještě že není a nebude.Píšeš to s chybama a poplantaně. Zajdi na písek. Udělej si bábovky.
      • no ne že bych fandil modrej strakam ale něco pravdy v tom je *1* a bureš to skutečně migrant bez vztahu k ČR,se mi líbí jak Veškrna rozesr.l zbrojní průmysl a od té doby se slovesa mají špatně a přitom jak se můžou mít když takové kapacity jako bureš dělají podvody v Čechách a proč ten vlado neobnovil slovenský průmysl když mu tak fandili,dneska místo aby budovali svůj stát tak lezou po celé Evropě a zejména do Čech.
  • KIMCID
    Poznám to?
    • https://video.aktualne.cz/ze-sveta/dvoulety-chlapec-si-se-vsemi-tuknul-pesti-pri-pruchodu-ulick/r~793840a0785211e78edb0025900fea04/ *14*
  • Ať je to tak, nebo tak, vždycky se na tom budou balit vykukové. Buďto ti z bank se svými milionovými platy a odměnami, a nebo ti soukromí, co budou půjčovat na černo pod rukou. A vždycky na to doplatí ti dole a mnohdy i životem. Za soudruhů byly úroky do 3%, tak se nikomu čachrovat nevyplácelo (To raděj pomalu přikrádali ze státního), Dnes - může se krást pouze ve velkém za striktního dodržování zákonů. (Ty nějaké kozí branky či oslí můstky jistě mají, jen je znát). A nejjednodušší je to formou platů a odměn. Kdo je prostě nahoře, má moc jako bejvalej Rakouskej Císař pán. A bez postihů,,,
  • Ne takto to není, co je zde napsáno pouze se papouškuje co už bylo v TV řečeno. Já jsem zde už kdysi napsal, že nastává každých zhruba 10 let změna finančních prostředků tj. úrokových sazeb je to o půjčování peněz, které se tvoří úplně někde jinde a ne v České republice. Ovládání světové měny kam patříme i my je za hranicemi našeho státu a všechno je předem naplánováno a kde teče nejvíce financí jsou hypotéky a různé půjčky. Světová populace stále roste a každý musí někde bydlet i zvíře si postaví někde hnízdo nebo brloh kde přežívá nebo zimuje. Mohl bych zde to velice dlouze popisovat, ale je to velice složité. Já se řídím ve svém financování sledováním jak světový finančníci půjčují a do čeho investují.
    Když byla úroková sazba kolem 5% tak jsem si půjčil Americkou půjčku, kterou jsem mohl použít na co jsem chtěl a přesto to byla hypotéční jak jsem uvedl 5%. Dopředu jsem věděl, že finančníci dávají biliony dolarů do hypoték, které budou muset zlevňovat, aby lidé si více a více půjčovaly, toto je nenažranost pár lidí co ovládají světovou měnu a nechtějí o ni přijít. Předem jsem věděl, že úroková sazba půjde rychle dolů a taky se to stalo a využil jsem situaci kdy jsem si nechal zadní vrátka na snížení úroku. Dneska platím s několika milionů 1, 49 % a nikdy už nižší nebude. Dále to bude pokračovat podle předem napsaného scénáře a to, že úroková sazba nebude pouze kosmetická úprava jako teď, ale půjde hezky o 0,5% min. příští rok. Lidé co mají napůjčováno budou platit a pokud nebudou mít na splácení, tak přijdou o střechu nad hlavou a jejich nemovitosti se budou prodávat daleko levněji než byly postaveni a ten kdo bude mít našetřeno, tak by si ji měl výhodně pořídit a nebude to problém protože jich bude nadbytek.
    Co se týká přehřátí ekonomiky není to tak dávno, že toto říkaly o Americe, že se ekonomika přehřála a jak to dopadlo každý si to asi pamatuje a jak to dopadlo spousta nemovitostí za půl darma a spousta lidí kterým zůstaly jenom oči pro pláč. Takto to dopadne s naší ekonomikou, kterou kdo řídí je jasné.
    • Já myslím že hodně kecáte a pokud jste taková ekonomická vědma tak tady v diskuzi ztrácíte čas a vydělávejte prachy a nezapomente na to aby si člověk prachy užil musí žít v klidné a přátelské(nebo aspon ne nepřátelské,vzal jsem do úvahy závist) společnosti. *3*
      • Proč bych měl kecat řekni mi jeden důvod, nejsem vědma pouze sleduji politiku a ekonomiku co mne zajímá a to již 40 let. Já mam vyděláno více nepotřebuji. V roce 1995 jsem si koupil činžovní dům nebudu zde říkat kolik bytů a pod. Protože jsem věděl co se stane a sledoval západní ekonomiku tak dneska bych dům prodal 20 x dráž. Skoro každý rok vydělávám na nájmu více než jsem za něj zaplatil. Když jsem ho kupoval nikdo ho nechtěl a to byl po GO.
        Proč bych mě tady ztrácet čas. Pouze sbírám informace a je jedno kde, jedno procento je plodných, které si zapamatuji a zbytek jinak za nic nestojí. Pár vět co tady napíši mi zabere, tak minutu.
        • No a já myslel že zárukou prosperity je vzdělání a práce a ono ne ,i kdyby to byla pravda tak co se stane se společností kde bude stejně činžáků jako majitelů - no nebudou mít co žrát a to není sranda,tak užívejte činže a výnosů z cenných papírů,ale nic tím nezměníte a ani neměnte, to přichází samo až si lůza řekne tak se vždycky najde vůdce neboť je poptávka a nejdřív se přece musí jít po těch co jsou terčem závisti,ale to bych se vracel k Babišovi a opakoval se. *4*
          • Záruka prosperity nemůže být vzdělání, polož si otázku co to je vzdělání? Vzdělání jsou naučené poučky, který Vám řekne učitel ve škole, když se něco naučím učitel mne vyzkouší já dostanu jedničku. Budu dostávat samé jedničky až se dostanu úplně nejvýš a co potom? Budu celý život používat to co si zapamatuji ze školy? Nebudu to používat, budu používat jenom to co mi bude vyhovovat, ale budu mít titul a titul mi nedává právo toho, že stát bude prosperovat to je absurdní. Lékař kolika lidem zachrání život, ale kolika lidem ho vezme o tom nikdo nehovoří. Lékař jenom svým špatným rozhodnutím mi zabil rodiče a mam pokračovat? Kdo je větší lůza společnosti lékař nebo podnikatel? Není v tom rozdíl jsou na tom úplně stejně, ani jeden s toho nevyvázne živ.
            • Zárukou prosperity dané společnosti je práce a vzdělání a dál už to vysvětlovat nemůžu.Pokud si myslíte že Vám lékař zabil rodiče tak nedokážu posoudit a ani nemůžu já jsem strojař a tohle by bylo fakt úplně vedle,ale možná další životy zachránil ,prostě nemůžu soudit dle jednoho pohledu.Jako koníčka mám už hodně dlouho společnost a když koukám do historie tak není těžké odhadnout budoucnost ,ale to neznamená že je neměnná.Opravdu starejte se o svou rodinu a budoucnost a pak až to ostatní ,tam je ten základ rodina,potomci ,sousedé,spolupracovníci,moje obec či město,stát a tak dál-prostě život bez předsudků a nároků na bezvýznamné věci. *4*
      • a že tady neprskneš nějaké řešení. Že nepřidáš vlastní nosnou myšlenku. Zatím tady jen zlostně prskáš jednu kravinu za druhou. Takto plantat se učí osmáci v ČJ. Tak se ukaž ty mysliteli.
        • Nechtěl jsem reagovat ale jo,řešení nenajde jeden člověk ani kdyby byl děd vševěd(proto taky každá totalita musí jít do erdele).Řešení hledá celá společnost a jedno už je jasné, neustálý ekonomický růst a spotřeba na úkor vymírání je cesta do pekla a tkzv.vyspělý svět si o to peklo koleduje,kdepa by mi v 89 ve Vídni napadlo že v některých školách nebudou vyvařovat z vepřového.Už v roce 87 jsem slyšel od známého ze Švédska že jejich podniky jsou neudržitelné a konzumní společnost je taková hezká bavlněná totalita, ten pán už je po smrti a asi by koukal jak to dneska ve Švédsku fičí ,podniky v rukou komunistů kapitalistů z Číny a sociálku využívají i lidi co by Evropanům nejradši uřízli hlavu a tyhle myšlenky jsou od paní ze Švédska. *9*
  • Jo a kdo odveze ty pracovníky z montoven dom?3 biliony fuč a produktivita poklesla a soudruh estébák konečně zůročí statní dluhopisy se záporným úrokem který si pravděpodobně koupili "tupí" investoři a nebo nám soudruh rusnok vysvětlí proč tak dlouho oslaboval korunu a nebo to vysvětlí ten před ním.Burešovi se přivalilo více kaček z dotací EU,nejen jemu, a zároven se elegantně přikryl bordel v přerozdělování a zahraniční investoři vyvezli vše ven .Krásně to funguje ale někdo to platit musí no a to jsou ty 3 biliony a země s pokleslou produktivitou práce kde za čas nebudou chtít žít ani gastarbajtři z východu.Jo jo dobrý jste to hodpodáři a eště si nezapomente voliči zvolit komunistuastébékamiliardáře jako premiéra či třeba prezidenta. *1*
    • Stádo si ho zvolí a pak bude zase pokukovat na západ od Šumavy a závistivě bekat.
      • těší se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit