Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "V oblasti po odchodu FARC začaly působit ozbrojené kriminální skupiny, jako například Klan ze Zálivu či Gaitánova kolumbijská domobrana (AGC), která se zrodila z bývalé velké pravicové polovojenské skupiny AUC."
    Tak tyhle "organizace" pomáhali založit a financovat, z obchodu s drogami, Američané, aby bojovali proti levici. Levice je totiž pro Amiky něco jako satan. Požaduje lékařskou péči zdarma, vzdělání pro všechny, sociální jistoty, bezpečnost, mír a prostě všechny tyhle "ohavnosti". Teď, když to levice vzdala a lidé se začínají opravdu bát o život, to už Amíky nezajímá, jelikož mají hřejivý pocit u srdce, že uhájili demokracii v Kolumbii. A že budou umírat stovky, tisíce lidí? To je přece nám dobře známá daň demokracii. Navíc si Kolumbijci mohou kdykoliv koupit banány, nebo pomeranče a můžou cestovat. A to je to nejdůležitější, protože za to jsme bojovali za komunismu i u nás!
    • Ale soudruhu, kolik ti platí Putin za ty kecy? To jsou způsoby jak se Rusko a komunisti snaží ovládnout svět.. Šířit vědu, techniku a demokracii, na to Rusko nemá. A jestli tady hlásáš komunistické bláboly a vychvaluješ zločinný komunistický režim, tak si uvědom, že máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu. V demokratické zemi bys za to mohl skončit před soudem.
      • Já vím, za pravdu bych mohl opravdu v demokratické zemi skončit před soudem, jsem si toho dobře vědom. Máme přeci svobodu slova!
  • Co to je bam? Mluví se ještě v tomto státě česky?Nebo jsme již kolonie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit