Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rád, že se s oblečením konečně přestává plýtvat, sám jsem moje oblečení, pro které už jsem neměl využítí, dal na online tržiště https://www.onlinesekac.cz/ právě proto, aby mohlo posloužit ještě někomu dalšímu.

  • Tak o tom, že by mohlo prádlo a ostatní zabavené věci někomu pomoci, se obyčejní lidé baví již dlouho. A je to zázrak, že to konečně napadlo i ty nahoře, nu jak se říká, když pán Bůh dopustí, i motyka spustí. Ale co, vždyť jim to trvalo jenom 20 let. Jak říká můj kamarád, až ty nahoře dostanou rozum, tak se z toho zblázní a budou mít zase ho v no.
  • co snad v televizi vystoupil nejaky pavedec s jedinym spravnym nahledem na tuhle zalezitost. A sice odparani a nasledne predani potrebnym neni mozne protoze ty vecy jsou vyrobene ze zdravi skodlivych materialu a proto jedine reseni je to spalit / zlikvidovat /. Tak jak to vlastne opravdu je ? Od doby co je Tibet nedilnou soucasti Ciny , siji tamani z lepsich materialu ty svoje padelky a sunty ??
  • Jourová EP za plat 500tisíc bude dohlížet...........

    Chudoba v Česku: Stát bude čerpat peníze z EU na jídlo a oblečení

    Praha - V Česku je chudobou ohroženo přes 1,5 milionu obyvatel. Stát proto začne využívat evropské peníze i na pořízení jídla, oblečení, obuvi, školních pomůcek či hygienických potřeb pro lidi v tísni. Nový operační program potravinové a materiální pomoci schválila dnes v noci vláda. Chudoba je velmi komplexní a složitý pojem. V současné době je považována za jeden z nejpalčivějších problémů globalizovaného světa. Mezinárodní společenství vnímá chudobu stále intenzivněji jako fenomén, který je třeba vymýtit, respektive zmírnit jeho dopady, nemá‑li být nadále brzdou globálního společenského rozvoje.


    http://domaci.eurozpravy.cz/politika/101980-chudoba-v-cesku-stat-bude-cerpat-penize-z-eu-na-jidlo-a-obleceni/
  • Ještě přijít za čtvrt století na to co s milionem tun potravin co se v Česku ročně a většinou zbytečně vyhodí! A tedy i zbytečně vyrábějí. Prý za to můžou předpisy EU a nemožnost strhnout DPH kdyby to chtěli rozdávat zadarmo. V Berlíně už to např. částečně funguje ukazovali to v něm.TV (asi na VOXu).
    • Venca;to by nasi politici a urednici museli nejdrive sledovat nemecke vysilani-RTL,VOX,KABEL ,ARD a jine.Tyto potraviny predavaji potrebnym lidem,vetsinou HARTZ 4
      zdarma nebo za symbolickou cenu.V urcitych ,napisi obchody,ale zda je to spravne nevim,tam si vybiraji obleceni ,obuti ,ostatni potrebne zdarma.Neco jako CHARITA.
  • To to trvalo.
  • To jim to trvalo 25 let!
  • Těch potřebných rapidně přibývá, to je fakt!!
  • Jednu dobu,kdy spalovalo a likvidovalo zabavene zbozi,se vyskytly pripady,ze pod rukou bylo prodavano .Nakonec,nikomu nebude vadit ,kdyz dostanou Domovy duchodcu a deti obleceni
    s nasitymi znackami.Zde by to pomohlo i rodinam ,soc.slabym.Ti ,co na to maji,at si koupi
    oreginal.Ovsem musi zabranit SMELINARUM,aby se dostali do skladu.coz bude asi nemozne.
    • Šmelinářům ? svatá prostoto,klíče od skladu mají ti. kteří to zabavili, tedy celní správa. Ti se taky postarají o vyprázdnění skladu, a buďte v klidu, pálit to určitě nebudou. Za tři dny je to na tržišti zpátky a tak furt dokola.
      • Bobo;prave par celniku melo problemy s prodejem zabaveneho zbozi.Na spalovnu neverim ,
        ale ze si rozdeli mezi sebou co chteji ,na to ano .Kde neni zalobce ,neni soudce.
  • No konečně to někoho napadlo !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit