Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není divu, že se to "špičkám" nelíbí...Jak se někomu sáhne na peníze a postavení...Tam se musí motat takové peníze a odměny, že by za to byla hromada policistů na ulici pro lidi. Jak někdo čuchne k dobrému korýtku, tak se mu od něho nechce to je jasný... Proto ten kvikot.
  • Kdyby po údajné revoluci byli nejvyšší institucí ,která může něco rozhodovat ,pouze naši soudci a to ti dostatečně kvalitní a ne ti ,které do soudcovských postů dosadili politici,aby jim umožnili tuto zemu rozkrást,tak nemohly být žádné prohrané arbitráže.Právě podřízení se Západu,rozhodlo,že z ˇČeska udělají dojnou krávu a nakonec kolonii Západu,zvanou Česko.Což se našim vlastizrádným lumpům,kteří zde přes jednadvacet roků vládnou,úspěšně daří.
    • To je samé kdyby ... Moje babička říkávala: "Kdyby bylo ho_no cukr, sr_li bychom do kafe!!!" Soudce vždycky byl, je a bude prodloužená ruka politika. Koho chleba se jí, toho píseň se zpívá. Samozřejmě že političtí vlastizrádní poftfametoví parchanti v čele s Wencou wod Haflů, jeho jmenovcem wod Klauzů a celou jejich smečkou melody boys a dalších rektálních speleologů museli mít oporu v legislativě, aby mohli rozkrást a rozdělit naši republiku a řádně se napakovat, ale hlavně demokraticky přetransformovat prosperující stát, rozvinutou ekonomiku a efektivní soběstačné zemědělství na závislou zaostalou kolonii a smetiště Evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit