Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popř. je ještě jedna možnost - dát ji pod okna té pyžamové rusofilckové .... v LDN Lány. Může se pohledem na něj ukájet mezi sledováním dílů dětského porna. A až tam odsud konenečně vyvezou tu rusácko-číňanskou vlastizrádnou zr..u nohama napřed tak s tím šrotem zatížit náhrobní desku aby náhodou nevylezl zpátky na svět a znovu neškodil.

    • vtipné že tom říkáš ty ,co jsi nikdy nic nedokázal a nedokážeš

      • Můžete uvést jeden jediný kladný čin toho ...... ????

        Jak úsměvné od tvora - pravděpodobně příznivce něčeho tak odporného jako zeMAN nepochybně je.

        • Je v dějinách náš země jak třetí polistopadový prezident.To ty jsi co humusaák s páté cenové

          • vanhorne

            "třetí polistopadový prezident."

            Ted si o tech trech svatych, muze kazdy myslet co chce. Az jejich pradlo za padesat let hodi do pracky historie, pak se mozna ukaze, ze nebyli tak cisti. 

          • Vysvětlovat někomu, kdo je příznivcem něčeho tak tupého jako je rusofilckovo-číňanský chovanec LDN Lány, že i za bájného "socíku" byly cenové skupiny jen čtyři je naprosto zbytečné.

            Nejspíš má zkušenost s "nasáváním" společně s Miloškem v nějaké nádražní knajpě - to by tak odpovídalo výši intelektu toho ...... prolhaného sledovače dětského porna, opakovaně soudně uznaného podvodného lháře a jeho obdivovatelů.

  • Koněva ne raději Hřiba.

  • Mohlo by to inspirovat Rusko a poslat nám nase legionáře.Jina blbost jak tram. Sochu dělal náš sochař a je to kus krásně sochařské ,naší práce tak proč někam posilat.

    • Mohli by ze sochy udělat putovní záležitost, první cestu bych Koněva poslal do Maďarska aby si pozůstalí připomněli kdo jim vyvraždil rodiny v boji za svobodu.Urcitě by se blahem rozplývali nad krásným sochařským dílem.

      • Až na to že neznáte dějiny. Maďaři se tam vraždili před příjezdem Koněva, ale to si můžete najít na internetu než začnete plavat blbosti.

        • Fij1 - že jsem tak smělá - jak se plavou blbosti...?😯

      • Podle vyprávění rodilých Maďarů když se v r. 1956 chtěli vymanit z ruského kolonialismu a demonstrovali za svobodu, tak jim prý východostepní nájezdníci "poskytli bratrskou pomoc": Při demonstraci občanů za svobodu z jedné stany zatarasili ulici pomocí tanků, aby nemohl nikdo utéct a s druhé strany ulici projeli řadou dalších tanků těsně vedle sebe...

        V samotné Budapešti prý přišlo o život na 50 000 civilistů...

        • Viz vejš to platí i pro tebe

          • Soudruhu Fji1 pouze cituji slova rodilých Maďarů.  Vím, že CCCP tam brutálně potlačil protesty v r. 1956, ale sám jsem u toho pochopitelně nebyl. Ta uvedená zvěrstva jsou východostepním nájezdníkům vlastní, stačí se zajímat trochu o histori, aby člověk zjistil jak se východostepní nájezdníci chovali na místech, na která udělali nájezd. I u nás jsou možná ještě pamětníci jak se ti "osvoboditelé" chovali u nás v r. 1945 nebo v Německu vůči civilním občanům. A dokonce jak se chovali vůči svým lidem kdy např. po té jejich "VŘSR" vyvraždili císařskou rodinu včetně děti a jaká zvěrstva prováděli nejméně po celou dobu vlády Džugašvilliho. Naproti tomu prostí Rusové dokáží být velice přátelští a jsou připraveni nezištně pomoci jiným, jak jsem sám poznal. 

            • Soudruh je tak.maximalne tvůj fotr.

              Tak se klidně doma oslovujte na mě to nezkoušej. Maďaři se začali vraždit mezi sebou před příjezdem RA.Lidi linčovali komunisty na ulici.A ne jinak hezké že se zastáváš HU táhly s Němcem i se sověty .Tak že jsi Nácek moc hezké.

              • Reakce na příspěvek:

                Pozor na mozkovou žilku komoušský pšouku.

                I když vlastně mozek - u někoho kdo se zastává rusácké bestiální svoloče a komoušských zrůd - to je vyloučeno. 

                U něčeho takového hledat mozek je stejně beznadějné jako chtět po té .... z LDN Lány aby přestal žvástat lži a škodit zemi.

                • Reakce na příspěvek:

                  Pardon tvé výblitky tvého IQ senice vody nectu

                  • Reakce na příspěvek:

                    Když neš´čteš tak na co pak reaguješ kmouš-pšouku.

                    Jsi na stejně dem..ní úrovni jako ten tvůj zeMAN.

              • Reakce na příspěvek:

                Soudruhu Fji1 (oslovuji Tě tak proto, že se jako soudruh vyjadřuješ). Pokud jde o mého otce, ten není mezi živými a nikdy soudruhem nebyl. Ale to není podstatné.

                Maďaři se také často chovali nikoli jako civilisovaní Evropané. Stačí si uvědomit odkud přišli, jak se chovali a že si nakonec vynutili vytvoření Rakousko-Uherska. To ale neopravňuje východostepní nájezdníky, aby se ve 20.století chovali jak ve středověku nebo ve starověku. 

                A pokud jde o komunisty, ti si za ty své bestiality a škody co napáchali nezaslouží nic jiného než lynčování, někteří z nich ovšem patři do psychiatrické detence a mělo by s nimi být naloženo jako s jedinci ducha mdlého.

                Pokud jde o mne, já nejsem nácek ani hnědý (to jsem ani být nemohl) ani rudý, čili komunista

                Ještě malá poznámka: Ne každý nositel "rudé knížky nadčlověka" byl zločinec nebo pomatenec. Byli i tací, kdo těm rudým blábolům věřili a sami poctivě pracovali. Proto nelze nikomu vyčítat pouze to, že vlastnil "rudou pracovní knížku".


                • Reakce na příspěvek:

                  Takhle jako ty se chová komunista a totalitář ale co od tebe čekat že, když oslovuješ souduhu

  • Jako malý hošík pamatuji vtípek který dědeček občas vyprávěl.  Píčitelka se ptá dětí Tak děti , jaká znáte slavná přísloví ? Hanička sím učit se učit se učit se . Soudruch Lenin. Správně .

    Pepíček Ty hodiny tady nechte , tak velkej náklaďák nemáme .  Pepíčku , kde jsi k tomu přišel ? Sím Maršál Koněv , květen 45 , Staroměstské náměstí ...


     

  • Podle mého názoru by ta socha měla být umístěna v nějakém museu, je to přece kus naší historie.

    • vanhorne

      Konev byl vojak a zrovna tak jako ten posledni regrut, musel poslouchat rozkazy psychopata Stalina. Stalin sedel v Kremlu, chlastal vodku a az bylo po vsem, zacal prepisovat dejiny valky tak, ze jenom RA osvobodila Czeskoslovensko. Podle novejsich prepisovacu, Soveti dokonce museli prijit na pomoc Spojencum aby porazili Hitlera. Hahaha. Ja si myslim, ze ten potrhly civilni sasek, pomnik vojaka klidne mohl nechat na pokoji. Nicit pomniky ktere nepostavili, je slabota. Neco podobneho chatre, ktera se take snazi prepsat historii a proto bori pamatniky Gen. R.E. Lee a jine. Konev neprinutil Spojence, aby zustali stat na zapadnim brehu Labe. To mel Stalin v planu jak uloupit pul Europe uz od Jaltske conference. ten take vydal vojskum rozkaz, mimo uzemi SSSR se chovejte jak chcete, na uzemi Nemecka vrazdit, palit a znasilnovat. Konev musel byt dobry valecnik, kdyz ziskal take nekolik cizich vyznamenani za zasluhy. 

      Honorary Knight Commander, Order of the Bath (UK), Military Cross (UK), Grand Officer of the Legion of Honour (France), Croix de guerre 1939–1945 (France), Chief Commander of the Legion of Merit (USA).

      • josef.chmela

        Kdo ti nablil do hlavy takové hlouposti?

        • vanhorne

          "Kdo ti nablil do hlavy takové hlouposti?"

          Oznac kterou, at ji muzu pripadne opravit.

    • Naší?

      No...

      • Naší historie v tom smyslu, že tady byla postavena a nějaký čas tady strašila.

      • Ano dědku tvoji historie  . Jako memento zbabělosti tvých předků a tvé podělanosti v r 68. 

        Nezapomeň zase zkopírovat a dodat další moudro . 


  • Bývalý ruský ministr kultury Vladimir Medinskij, který nyní působí jako
    poradce prezidenta Vladimira Putina, varoval před možností, že by
    odstraněná pražská socha sovětského maršála Ivana Koněva byla předána
    Rusku. Takový krok by totiž podle něj mohl inspirovat další
    východoevropské státy k vývozu sovětských pomníků do Ruska.


    No a proč NE - jen ať se ta trocha šrotu jakého-si rusáckého bandity vrátí mezi "své". Bude-li to příkladem pro ostatní jen dobře. Proč by jsme na svém území měli trpět hroudu šrotu jakéhosi rusáckého komouš-okupantského zločince. Hoďte ten šrot rusákům do toho jejich plešince v Korunovační přes plot ať se s ním třeba pos...ou.

    • Pan Vololdymir Meďinskij nedoceňuje hodnotu bronzu z těchto soch...

      • No  vzhledem k tomu, co stálo tuto zemi "nerozborné bratrství na věčné časy" s tou vychodostepní nájezdnickou rusáckou okupační pakáží, tak si dovedu velmi snadno představit že těch pár kilo bronzu snadno oželíme.

  • mun.go

    "... národ, který boří své v jiných náladách stavěné pomníky, čímž chce opravit zápis o svém charakteru, místo aby opravil svůj charakter, ten národ patří vymazat." Ludvík Vaculík

    ---

    Jak ukončit válku o sochu maršála Koněva? Nejlépe tak, že nedopustit žádnému nedoukovi a vymaštěnci válku se sochami a pomníky vůbec začínat.

    P.S.

    Linky - odkazy jsou vidět jen při pohybu kurzorem myši nad odkazem. To je záměr? Dříve to bylo i barevně odlišeno.

     



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit