Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kecy na Poláky a místo toho si Bureš mastí kapsy na tomto omezeném národu.Proč se nerveřejní vysledky dTestu ohledně salmonely z Vodňan!Sra.ky na entou a komouš Toman to kreje,že s.Zemane! A žerete ty jedy na hradě vůbec ?!

    • Otázka:"Proč se nezveřejní výsledky dTestu", kde byly zveřejněny, je symptomatickou ukázkou vaší mozkové činnosti.

      Způsob "krytí" by mě jako spotřebitele velmi zajímal, máte něco bližšího?

      Salmonella je bakterie, která se tepelnou úpravou ničí a vařené nebo pečené maso je normálně poživatelné, nejde tedy o jed. Předpokládám, že na hradě syrová kuřata nežerete. 

      • Tady nejde o to, jestli jíme, nebo nejíme syrové maso. Tady jse o to, že maso z Agrofertu  je kontaminované bakterií salmonely a mělo by skončit v kafilerii a ne na prodejních pultech...


        https://www.vitalia.cz/clanky/polske-maso-agrofert-salmonela/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

        • Ale vždyť skončí, nebo bude vráceno a skončí tam stejně. Je to normální postup a normální činnost nebo SZPI. Dokážete odhadnout, kolika procent ročního objemu výroby nebo prodeje masa je z jakéhokoli důvodu závadných. Žádná výroba není stoprocentně kvalitní - od brambor po letadla.

          k vašemu odkazu: "Tato stránka nefunguje.Web www.vitalia.cz momentálně tento požadavek nemůže zpracovat.HTTP ERROR 500"

          Dále: Maso patří společnosti Animalco ze skupiny Agrofert spadající do svěřenských fondů premiéra Andreje Babiše (ANO), uvedl Robert Svědík, předseda představenstva společnosti Frost Logistics, kde se maso skladovalo. Informaci médiím potvrdil mluvčí Agrofertu Karel Hanzelka, společnost je podle něj v roli poškozeného a zvažuje zastavení masa z Polska.

          Firma bude chtít po polském dodavateli náhradu škody. „Tato aktuální událost nemá nic společného s nedávným nálezem závadného polského masa z nemocných zvířat,“ uzavřel.

          Svědík uvedl, že nemá informaci o tom, zda se maso dostalo ke koncovým zákazníkům. Poukázal na to, že vlastníkem zboží není Frost Logistics, ale firma Animalco. Frost Logistics pro ni zajišťuje logistické služby, to znamená dopravu a skladování. „Na základě objednávek se zbožím pouze manipulujeme,“ uvedl Svědík. Maso je podle něj vždy v primárním obalu. „Nejsme schopni přímo zjistit - kromě nějakého fyzického poškození - jestli mu něco je, nebo není,“ dodal.

          Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/veterianari-nasli-v-700-kilogramech-masa-salmonelu-stat-zavadi-plosne-kontroly-polskeho-hoveziho.A190220_150937_ln_domov_form

      • ANO soudruhu humusáku, hned po té co si tepelně upravíme hadr na nádobí, nůž, prkénko, kuchyňskou linku, odpadkový koš a děti kterě při úpravě nakaženého masa přišli do styku.
        • Netuším, jak váš příspěvek souvisí s mým, mohl byste to ozřejmit?

          Měl byste si také tepelně upravit vodu v potoce nebo rybníku, protože divoké kachny ji infikují průběžně. Atd.

          S úpravou prkénka máte pravdu - existuje dostatek literatury, jak jsou infikována dřevěná a plastová kuchyňská prkénka a jak se mají desinfikovat, a to v normální domácnosti při běžném provozu. Základním opatřením v obchodech i domácnostech je mít na syrové maso samostatné prkénko, které se skutečně má omývat vařící vodou..

  • Babišovi doboty z polska v obale z českou vaječkou páč je tady zabalili🤮!  Dobrou chuť koblihy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit