Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

    Ani správnou fotku sem neumíte dát, kašpaři..

  • Babiš a jeho hnutí ANO je v současnosti u nás jediné politické hnutí,které je VOLITELNÉ !!!!

    Ostatní partaje,které už jsou z minulosti "prověřené",nemaji skoro žádné šance.Voliči si velmi dobře pamatuji jejich podvody a lhaní.Například TOP09,ODS nebo Lidovci jsou NEVOLITELNÍ  !!!!

    • Áááááno - soudruzi všichni jednotně podpoříme jednotnou kandidátku "národní fronty".  Protože jedině  Ááááno, řízeno jediným správným "osvíceným, geniálním, ....." - megazlodějským gaunerem, komoušským konfidentem STB, mektajícímí imigrantem koblihářem soudruhem Burešem - babišem a je tedy jediné schopno dovést nás do -pííííííp-.

      To si radši zlámu obě ruce než bych to hodil tomu koktajícímu - žvástavé populisticé kecy mektajícímu čobolákovi.


      • Hloupý Pepane. Jejda ty jsi se tady hezky udělal.Ale štve tě ministerský předseda co? A naplival jsi tady toho, co? Krásné je že toto je tak maximum co můžeš.Celý zbytek svého zpackaného života budeš takto bědovat. Pro obveselení okolí.Není nic hezčího než poslouchat holé zadky jak sprostě nadávají.

  • Štěpánek zlobí, Nepapouškuje omleté fráze z ideologického centra eurohujerů, řídí se vlastním úsudkem, odmítá přijmout pravidla autocenzury v intencích politické korektnosti.

  • Na fotografii je pravděpodobně Ševčík, začíná také na Š. Nátury to budou asi také podobné.


  • Pana Štěpánka neznám. Ale zřejmě slušný čověk. Pokud někdo útočí na ČT tak je to normální člověk. Přeci nás státní televíze nemůže zásobovat takovými poloinformacemi a dohady jak dělá dosud.Přeci TV banda která při amerických volbách zde přenášených otevřeně fandila nějaké Clintnové nás nemůže poučovat o demokracii. Přeci darebáci kteří vysílají do exotických a vzdálených zemí redaktory za naše koncesionářské poplatky, nemohou chtít klídek ke svým lumpárnám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit