Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co a kdo je populární dělají jen lidé. I vy zde jste lidé. Je jedno zda kladnou či zápornou. Však jste tu vždy nejméně dvě party. Že se tu neshodnete na ničem? To nic To jsou ta vaše mega ega. Tím jste populární-hvězdy a gerojové nuly plus a nuly mínus *1* *1* *1*
  • To je bohužel, velmi smutná pravda a platí to i na nižších úrovních - většinu bývalých socialistických podniků a komunálů zprivatizoval za pár šupů bolševický soudruh ředitel a úřady vedli a vedou osvědčení prokádrovaní soudruzi. Řada z nich už má "souběh", aby mohli dál smrdět na teplém místečku, i když už jim táhne přes 70. *1* *1* *1*
  • A co občan Ing. Miloš Zeman, ten přece Konvičku v této činnosti zcela veřejně podporoval. ???
  • Very well pohůnku.
  • Ruský agent BTW tu podvádí s hlasováním.
    Máte pravdu že je to směšné a zbytečné , s tím plus 10 a mínus 10 za vteřinu je nenápadný jak pes v kočičím domě
  • semjone BTW! Zameč a vyskoč ty líná kůže. dělej otroku, Za co tě platíme,
    Veškerou pravdu o zločinech našeho Ruska musíš zmínusovat stylem mínus 20 za vteřinu.
  • Sajmon, zameč a vyskoč!
  • avyboj už tu vodku nefetuj.

    V ČR není ani kapitalismus ani socialismus ale zlodějský bordel budovaná zločinci z KSČ
    kteří si tudnes hrají na podnikatele a pravičáky. že ANO:
    Kdo seděšl ve vládách ČSSD a ODS? Komouši - Dlouhý, Kočárník, Fischer, Zeman, Dostál, Grégr. Lánský a tak dááááále. Všichni členové KSČ.

    Díky tomu je tu komunistický bordel který nemá s fungujícím západním modelem demokratické a bohaté společnosti nic společného
  • Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít mnohem tvrdší ruku mladé generace.Pak budou lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili masově velebit nebožtíka Hitlera,že jaký to byl na lumpy veliký humanista oproti zde pak vládnoucí mladé generaci.
  • Ruský teplouš Semjon BTW alias hrdina Putin alias jura alias bbbb opět podvádí s hlasováním a opět zamečel a vyskočil nahoru.

    Je to ruskem placený troll na interntu a tak musí vykazovat činnost - šířit lži Kremlu, krást odpůrcům a odpůrkyním Kremlu nicky i jména a podvádět hlasováním aneb plus 10 za vteřinu.. Jinak by nedostal vejplatu
  • Když jsem tu začínala tak jsi tvrdil že Tečka je jako anonym.
    tak si v tom lhaní udělůej konečně pořádek ruský interntový trollečku blbečku *15* *15*

    Semjon jsi ty sám. Ty jsi tuhle postavu vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona.
    A bTW jsi také ty. Smrdíš tu celý den pod 20 nicky. Jména tu lidem kradeš ty StBácká stvůro.
    Jsi notorický lhář a StBácký paarchant co podvádí s hlasováním
  • Opět vedle Tečko. Jak vidno, BTW ti řádně šlápl na kuří oko, že tě straší i ve spaní. Smůla, trávit víkend na diskuzi Tiscali s bezvýznamným zlodějem nicků Semjonem mezi mé hobby nepatří. *15*
  • Semjon homosexuál BTW alias hrdina Putin tu musí zvracet celý den a podvádět s hlasováním aneb nenápadných plus a mínus 10 za vteřinu.
    Je to totiž internetový troll placený KGB
  • No tady to zas po víkendu, kdy tu Čapisrál o5 smrděl nonstop, vypadá. *15*
  • BTW - dej se léčit... Na uzavřeném oddělení ti bude dobře a hlavě nebudeš tu tapetovat...Stejně to nikdo nečte...
  • Za dvě hodiny po pochůzce to tu zkontroluju jestli tady blbec Semjon Gayínek ještě hlídá!!!
    Musí!!!
  • Prase a Miloš Zeman jsou posláni na expedici do vesmíru. Každý dostane svoji obálku. První otevírá svoji obálku prasátko. Na papíře stojí: „Zkontrolovat tah motorů, těsnost uzávěrů, teplotu paliva, poté odblokovat brzdící mechanismus, zvýšit tah motorů, odstartovat, odhodit prázdné nádrže, případně jemně zkorigovat směr letu." Jako druhý otevírá svoji obálku Miloš Zeman. Na papíře stojí: „Dát praseti nažrat a hlavně proboha na nic nesahat!" *15* *15* *15* *15*
  • Blije pes Semjon Gayínek???
    Jo blije, příkazy plní, celou noc je bude plnit!!!
  • Brněnský spisovatel Čestmír Jeřábek si do svého deníku, který byl vydán pod názvem V zajetí stalinismu, poznamenal, že 21. února byli na komunistické demonstrace za přijetí demise nekomunistických ministrů nakomandováni i veřejní zaměstnanci, takže nešlo tedy jen o čistě spontánní projevy pracujících. O sjezdu Ústřední rady odborů v Praze pak píše, že se vyznačoval stejnou nabubřelostí jako podobné nacistické akce a rovněž píše o masovém zatýkání a čistkách, které nastaly hned v poúnorových dnech.

    O květnových volbách v roce 48 Jeřábek píše, že ve volebních komisích byli jenom komunističtí straníci a lidé měli strach jít za plentu,a by nebyli podezíráni, že do uren vhodili bílý lístek a hlasovali proti komunistům. Jedním slovem šaškárna.
    Ovšem stojí za to si přečíst i další Jeřábkovy vzpomínky z doby poúnorové. Tak například z 11. září 1950. „Bytová kalamita v Brně dosahuje katastrofálních rozměrů. Na bytovém úřadě leží dvacet tisíc nevyřízených žádostí. Nestaví se, na příkaz Moskvy je nutné se zaměřit na výrobu kanónů. A přitom mamutí byrokratický aparát sekretariátů KSČ zabírá stále nová místa." Zápis z druhého února 1950. „Manželka Zdenka stála půl druhé hodiny ve frontě na chleba. Žije se nám lépe a radostněji."
    V únoru 1953 už autor tvrdí: „Hospodářská situace vypadá katastrofálně." Zápisků o tom, že obchody zejí prázdnotou, máslo a káva z nich zmizelo, maso je vzácnost, není čím topit a výpadky elektrického proudu jsou čím dál tím delší se pravidelně opakují. Takže ono „úspěšné budování socialismu" vypadalo jinak než líčila komunistická propaganda.
    Výsledek komunistického vládnutí v Československu tak byl ekonomický úpadek o čemž svědčí i statistiky zahraničního obchodu z konce osmdesátých let. Do ekonomicky vyspělých západních zemích směřovalo jen 16% exportu ČSSR, z toho pouze 11% činily technologicky náročnější výrobky, jako stroje.
    Je tedy jasné, že kromě masového porušování lidských práv navíc komunisté přivedli zemi k ekonomickému kolapsu. Socialismus sice hlásá lepší zítřky, ale díky své podstatě jich není schopen dosáhnout. Lidé jsou ve skutečnosti Sobci a to je potřeba si upřímně přiznat. Myšlenka na to, že společné vlastnictví výrobních prostředků je cestou k beztřídní společnosti je absolutně nezajímá.
    Koneckonců už vrcholní komunisté v padesátých letech jakými byli Gottwald a Novotný zabrali vily po kapitalistech, nechali si zřídit speciální luxusní obchody, zvykli si na pohodlný život a problémy pracujících je nezajímali.
  • Překrucování historie bylo pro bolševiky vždycky typické. Teď se dokonce pustili do křížku s autory současných učebnic dějepisu. Podle očekávání dopadli jako sedláci u Chlumce, nicméně není radno je podceňovat.

    S popíráním historické pravdy v režii rudokožců mám osobní zkušenosti už z výuky dějepisu na střední škole na počátku osmdesátých let. Soudruh profesor Hrubý nám tehdy tvrdil, že Američané odmítli jít z Plzně na pomoc Pražskému povstání v květnu 1945 a vlastenci tak zbytečně krváceli na barikádách. Tenhle blábol nepotřebuje dalšího komentáře. A to nebylo ojedinělé. Výklad historie si každý tak nějak uzpůsobí podle svého, jenomže komunisté v tomhle byli nepřekonatelní falzifikátoři.

    Namátkou si stačí připomenout smlouvu o neútočení mezi SSSR a nacistickým Německem v roce 1939. Z rudých učebnic jsme se nedověděli o tom, jak se rudoarmějci objímali s vojáky Wehrmachtu na demarkační linii po IV. dělení Polska v Brestu podle hesla svůj k svému. Soušky učitelky také povídaly nám dětem tom, jacíže to byli Baťové či Schwarzenbergové darebáci a hnusní vykořisťovatelé lidu. Ovšem když jsem se bavil s prastrýcem, který u Bati pracoval, tak řekl, že učitelka je bůů a dělníci se u Bati měli skvěle, vydělávali si na tehdejší dobu velké peníze, bydleli v moderních domcích a mnozí si našetřili i na auto. A paní Marie Kabourková z Hluboké nad Vltavou, vdova po schwarzenberském podkoním, mluvila o tomto jihočeském šlechtickém rodě rovněž v superlativech jako o výborných zaměstnavatelích. Důkazů o komunistických manipulacích s historii lze najít nepřeberně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit