Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starosta přistěhovalecké čtvrti v Berlíně napsal šokující knihu. Přistěhovalci prý ignorují německé zákony a za sociální dávky si jezdí v drahých autech


    Heinz Buschkowsky, starosta berlínské čtvrti Neukölln, kde tvoří přistěhovalci 41 % populace, napsal knihu s názvem „Neukölln ist überall“. Kniha se okamžitě stala bestsellerem a vzbudila po celém Německu bouřlivé ohlasy. Buschkowsky nekompromisně popisuje zneužívání sociálního systému přistěhovalci a konstatuje, že multikulturalismus je obrovskou chybou.
    • Konstatuje to, co ví 90% obyvatel EU. Spíš by měl rozebrat, proč si v demokratických zemích neumí drtivá většina prosadit svůj názor proti tomu menšinovému. Tomu já nerozumím.
      • No asi proto, že by to hned byl rasizmus, netolerance atd.........Prostě se té menšiny bojíme a oni to vědí.
  • Je zcela jasné, že ti, kdo lidem nabídnou alespoň nějakou naději proti současné islamizace Evropy, dostanou nejvíce hlasů. Sice je sluníčkářská klika včetně muslimských médií budou nazývat extrémisty nebo populisty, ale to na tom nic nezmění. Jsem rád, že jsou zde ještě alespoň nějací lidé, kteří se nebojí veřejně vystoupit a upozornit na hrůzu, která se na nás valí. Měli bychom si vzít příklad z Izraele, který je obklopen arabskými zaměmi, ale ukázal sílu a na to arabáši slyší. Evropa zatím ukazuje zbabělost, slabost a podlézání. Již teď jsme proto v jejich očích méněcenní, ti, kteří nedokáží bojovat ani bránit se.
  • Jsou potřeba lidé jako on, kteří tvoří protipól extremistům typu Merkelové, kteří chtějí jen pro zvýšení svého ega zničit evropskou kulturu a absolutně nerespektují přání většiny obyvatel Evropy. Doufejme, že se časem názor většiny bude demokraticky respektovat a a ti zaslepení, nesoudní lidé typu Merkelové stanou před evropským tribunálem jako výstraha pro další "sebevrahy", kteří chtějí vzít s sebou všechny ostatní.
  • Konvička,Kovička to jsi tomu dal na prd.l spřáhnout se s převážně bejvalejma VeVerákama
    co se svezly s Okamurou a pak mu ukradli stranu no nevím už teď jsi v mlýnku páč kdo podrazí jednou.....Chtějí jen sbírat polit. body-hlasy.
    S Okamurou jsi do toho mněl šlápnou hmm...
    Tihle fakt nejsou důvěryhodní-alespoň pro mne
  • Antiblb,antisragora .... vždycky se najdou vypatlanci se slovní zásobou do 15 naučených slovíček.Tady přímo 2v1.Prostě obyčejná páchnoucí chátra od popelnic.Tak zas navlékni oranžovou kazajku, vem koště a mazej! Máš předtančení u svých popelnic.Z huby ti páchne až sem lůzo!
  • Je třeba věci nazývat pravými jmény.Zatím jeden z mála je tady tento pán.Manifestační přístup Německa bude co nevidět vyléčen.Přivandrovali samí profesionální fotbalisté, budoucí právníci, experti na PC.Zejména dorazili se svými malými smrady kteří budou potřebovat kompletní sociální zabezpečení.Stateční němečtí soudruzi opustí svá místa a uvolní je africké chátře.Běží na netu aktuální video, jak Angela promlouvá k davu na náměstí.Pod tribunou hrstka přitakávačů.Drtivá většina na náměstí hvízdá,píská hlasitě bučí a vydává další neidentifikovatelné zvuky.Ti na tribuně se povzbuzují mezi sebou.Vyměňují si ledové jakožeúsměvy.Protože čelí obrovskému protestu.Totiž nikdo naprosto nikdo se nemíní podílet na surrealistické představě hadráků o životě v Evropě!
    • ... nauč se psát, moulo, a pak zase zajdi :)))
      • ... moulovi se nelíbí, že jej ztrapňuji :)))
  • Ať se pan Konvička podívá do zrcadla - já kyž se na něj podívám, vidím typického muslima. Tak proti komu ??? Už by s těmito provokativními ubohými kydy a hrátkami na notu současné vyhecované nálady mohl pan Konvička jít do Řiťky !!!
  • Můj hlas máte jistý.
    • Pamelo, natržená ruduá pizdo!
  • proti Islamu j většina národa,jen naše vláda ne.
  • konečně něco takového vzniklo a určitě bude mít velkou podporu.ČSSD a ANO tak se těšte.Nedůvěra této vlády se konečně blíží.
    • ... tvá chytrost bohužel ne, troubo :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit