Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Organizace pro lidská práva obviňují čínské úřady, že v Ujgurské autonomní oblasti Sin-ťiang zřídily ve jménu boje proti islamismu množství internačních táborů, jimiž prošlo více než milion Ujgurů. Čínské úřady tábory označují za střediska odborného vzdělávání, kde Ujgurové podstupují politickou převýchovu. V táborech se vyučuje čínština, čínské dějiny a zákony. Lidé, kteří těmito tábory prošli, říkají, že v nich byli nuceni odsoudit islám.

  • Když má někdo plnou pusu demokracie a korektnosti, tak je to vždycky docela podezřelé.

    Jsou to často zneužívané nástroje, jak zotročovat myšlení a logiku.

    Ti kritici nikdy neslyšeli o tzv. etnických zbraních? Jsou založeny na diferenci krevních skupin, struktur DNA a mají schopnost selektivního negativního působení jen na některé druhy obyvatel naší planety.

    Je to zrůdnost, ale kde jsou meze výzkumu, poznání? Zneužít je může jen zločinec, stejně jako nůž a sekeru.

    Když někdo vypustí z pusy nějaký názor, není na mě, abych soudil - můžu si ale ledacos myslet. O myšlence i jejím autorovi. 

    Zavírat pusy hlupákům není rozumné. Jak potom poznáte kdo je hlupák? 

  • Nechápu, v čem by měl být článek , publikovaný ve slovinském listu DEMOKRACIJA, konzervativní Slovinské demokratické strany (SDS) "rasistický"...

    I v jiných tiskovinách - převážně medicinských - bylo už v listopadu 2020 publikováno, že na průběh Severe Acute Respiratory Syndrome  (těžký akutní respirační syndrom),  způsobovaný virusem 2019CoViD má vliv i to, jakou krevní skupinu má pacient - statisticky se jako nejrizikovější jeví krevní skupina A a naopak nejméně riziková krevní skupina 0.

    Celosvětově je nejčastější právě krevní skupina A (42 procent), následovaná krevní skupinou 0 (32 procent), krevní skupinou B (18 procent), kdy nejvzácnější je krevní skupina AB (8 procent)...

    Přitom je známo, že na západ od nultého poledníku k východu ubývá A a přibývá B.  Krevní skupinu A mají nejvíce Severoevropané, Eskymáci a Japonci. Nejvíce krevní skupiny B je mezi Korejci. Vietnamci, Kambodžany Barmánci a Thajci. Nejvíce krevní skupinu 0 mají Španělé a - Indiáni - u těch je dokonce její výskyt až 100 procent! Skupina AB je celosvětově nejméně častá (8 procent), vyskytuje se však celkem rovnoměrně mezi všemi populacemi ras živočicha jménem Homo Sapiens.

    BUDE I TATO STATISTIKA OZNAČENA ZA RASISTICKOU?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit