Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bojíte se, že budete muset pracovat?
  • A jsou snad tady tihle lepší?
  • Zdá se, že většina lidí tady chce komunisty. Tak teda uzavřít hranice, domy nabarvit na šedo a nechat chátrat, všechny dobré projekty zašlapat, obnovit StB, popravit pár lidí a všichni se budeme mít dobře.
  • Kdy už konečně naše justice začne konat a komunisti budu postavení mimo zákon. Zákony na to máme!!!
  • Mají na svědomí zvěrstva snad horší než nacisti, kteří u ruských komunistů učili. Ta jejich ideologie je zvrácená a kdo ji vyznává je zrůda nebo b.bec. Jenom p.tomec může komunistům věřit. Ti se nezměnili a ani se změnit nemohou. Každý kdo vyznává zrůdnou komunistickou ideologii by měl být nadosmrti izolován od lidské společnosti.
  • Hej, komouši, lžete sami sobě (což mně nevadí), máte to marný!!!
  • Ať si kdo chce co chce říká , fakta jsou nesmazatelná.Kdo mně může jmenovat nějakého současného poslance, nebo ministra, který se nějak nenapakoval, zdůrazňuji nějak!Přitom víc jak třetina obyvatel státu trpí chudobou!Lidé nemají na činže,na školní pomůcky pro své děti, na zdravotní péči, léky atd.Při tom různí Kožení, Dalíci, Řebíčkové se otevřeně smějí současným mocipánům do očí, protože aniž by nějak pracovali, nahrabali si astronomické majetky.Za totality byla zdravotní péče zdarma, děti dostávali učební pomůcky zdarma, obědy měli za tři koruny,pracující j žáci a studenti jezdili do práce za pár korun, a přesto ti zločinní komunisté dokázali nashromáždit státní majetek v hodnotě bilionu korun!Fakt ale je, že se stály fronty na banány.Dnes banány hnijí ve vitrinách obchodů, protože lidé na ně nemají, ale stojí se fronty na práci!Státní dluh je téměř dvoubilionový a přesto se najdou současnou impotentní proagandou zdebilnění jednotlivci, kterým tento antihumání, zkorumpovaný a navěrohodný režim vyhovuje! Inu lidská blbost je nekonečná.
    • Jo,jeden takový zdebilněné individuum je zrovna nad tebou a teď zrovna používá nick Pišta Žiga.
  • Kde nic není - ani bolševici neseberou - museli by socky živit ze svého.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a třídně uvědomělí“, přízemní, užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější komunistické svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou sjednotitele Vjačeslava Pružinského.
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Hele servít, nech si své plky na koledu. To že umíš kopírovat všichni víme už z minulosti. Akorát pořád to samé. *16*
  • A oni už někdy nějakou chybu udělali? Jakou? Když existují od 1990.
    • Počkej, až se probudí pravičácký prasata, ty tě roznesou na kopytech *1*
  • Ono se říká, 2 krát nevstoupíš do stejné řeky., ale stejně Vám nevěřím
    • Zkus si vlézt do plastové vany plné kyseliny sírové ty Z M R D E *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit