Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konec EU už aby to bylo *1* *2*
  • Řecko se zadlužilo - Řecko ať si dluhy zaplatí.
  • že máš jít s tím tapetováním o Rusku do hajzlu?

    A admine, při tvé inteligenci a spravedlivosti, očekávám, že mne - zase, za toto jistě stopneš....Mne totiž nebaví diskutovat v prostředí, kde se zlodějský tapetující trollda pohybuje zcela bez tvého povšimnutí a dělá si co chce! Nemám náladu diskutovat tam, kde pravidla platí jen pro některé a tak ti dávám najevo po svém. *16* *16* *16*
    • ty dva dny se stopkou užil jinak, admine. A doufám, že ty ses s tapetujícím trollem jistě dobře pobavil. *1* *1* *1*
  • Nebyli to ale Nizozemci, ani Němci, kteří hlasovali po více než 40 let pro PASOK (socialisty) a Novou demokracii (konzervativce). Odpovědnost je i na bedrech řeckých občanů, což nemohou ignorovat," upozornil bývalý lucemburský premiér na řecké poměry, v nichž vlády obou zmíněných stran zemi stále více zadlužovaly.
  • Řekové nemohou chtít v eurozóně úlevy na úkor ostatních, kteří své závazky plní, případně chtít vyšší minimální mzdu, než jaká je v řadě jiných zemí. Přesto je Řecko legitimním členem evropské rodiny, a proto nepřipadá v úvahu, aby eurozónu opustilo, řekl Juncker v nejnovějším vydání německého ekonomického časopisu WirtschaftsWoche.

    Šéf Evropské komise také připustil, že mezinárodní program úvěrové pomoci Řecku vyžadující na Aténách rozpočtové škrty a strukturální reformy "obsahuje opatření, která ubrala průměrnému Řekovi na náladě žít". "Nikdy nevzniklo ovzduší nového začátku, protože každý Řek měl pocit, že byl ponížen a že se mu dělo něco nespravedlivého," podotkl Juncker a zároveň upozornil, že lidé v Řecku se nedomnívají, že jsou zodpovědní za problémy ve své zemi.
  • Minulý týden to už vypadalo nadějně, mohla začít invaze. Dva britské letouny RAF Typhoons umístěné v Estonsku vzlétly a sledovaly dva ruské vojenské letouny nad Baltským mořem. Nicméně, tyto naděje padly, když odborníci poznamenali při pohledu na mapu, že Rusko má hranici na Baltském moři a to je sakra blíž, než je odsud vzdálená Velká Británie.
  • "Jsme si jisti, že Rusové chtějí obnovit Sovětský svaz. To je to, co náš prezident řekl a my nemáme důvod mu nevěřit. Prvním cílem před dosažením Johannesburgu musí být jistě pobaltské státy a potom Polsko. Tak proč je nenapadnou? Je to záhada pro nás, ale budeme pokračovat s našimi vazaly ... omlouvám se, myslel jsem naše spojence ve strašení lidi, aby pochopili hrozbu, a myslím si, že je důležité si uvědomit, že ruské neútoky mohou být považovány za součást jejich pokračující agrese, "uvedl ve Washingtonu zmatený tiskový mluvčí ministerstva zahraničí.
    *15* *15* *15*
  • "Rusko napadlo Ukrajinu ne méně než 47 krát za posledních 12 měsíců. Nevíme, proč napadnou Ukrajinu a zase se stáhnou a pak znovu, ale víme, že to dělají, protože jsme to sledovali na Twitteru a Facebooku a taky to říkal Arsenij Jaceňuk. Samozřejmě, že jsme došli k závěru, že dříve nebo později, by došlo i na nás, alespoň to říkáme našim lidem. Pokud ale Rusové nepřicházejí, lidé by si mohli začít myslet, že to byl hloupý podvod, který měl odvrátit pozornost od našich domácích problémů v Polsku a to by mohlo být katastrofální, " uvedl nejmenovaný vládní zdroj z Varšavy.
  • *15* *15* *15* *15*
    Odmítnutí války vyvolalo zděšení ve Varšavě, Rize, Talinnu, ale obzvláště tvrdou ranou je to pro litevskou prezidentku Daliu Grybauskaitėovou. Vláda ve Vilniusu začátkem roku vydala informační stostránkovou brožuru - jak se chovat v extrémních situacích válečných situací, jak přežít ruskou invazi, jak organizovat civilní odpor a jak se chovat na bitevním poli.

    Mluvčí litevského ministra obrany, který v lednu brožuru propagoval , byl zjevně podrážděný ruskou reakcí na válku:

    "Dalo to hodně práce a s tím spojených problémů než se podařilo brožuru vydat a teď nemají Rusové ani dost zdvořilosti a klidně si řeknou, že nás nenapadnou. To je tak typické od Rusů. Nemůžeme jim cokoliv věřit. Teď abychom vydali novou brožuru, jak se chovat v míru. "
    *15* *15* *15* *15*
  • Jaresková uklidňuje Ukrajince: Nebojte se slova default! Tak proč by se mělo bát Řecko, i když Bezprostředním následkem defaultu bude počátek zhroucení průmyslu a rostoucí chudoba obyvatel Ukrajiny? *3* *3* *3*

    no bóže, že "Ukrajinští senioři začnou krást jídlo v obchodech, aby nezemřeli hlady," uvádí News Ukrajina., hlavně, když oligarchové mají dost, a výborně se baví *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit