Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Snajpr.Oblbuješ lidi stejně jako ti,co zde dvaadvacet roků lhali,vládli a kradli.Tato země potřebuje na prvním místě zprovoznit dostatek katovských mučíren.Ty osadit těmi nejkrutějšímy katy.Pak se teprve dá,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku ,začít dělat pořádek.
  • No to je mi novinka, uplná senzace, sólokapr *8* Tohle nikdo nevěděl, ba ani netušil. Chytrej chlap, tenhle Zeman *1* Opravdu jen hejtmani ? *2*
  • Dopis Moravanů čecháčkům, zejména pražáčkům (včetně hradních ubožáčků):


    Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čeští „boží“ bojovníci proti Bruselu !!!
    Sledujíce váš neúnavný boj proti EU a Bruselocentrizmu za výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši zfušovanou a rozkradenou vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny, nebo jiných civilizačních norem. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s Vladimírem Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem včetně řetězu (ale jen řetězu kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny včetně těmi správnými vlastenci „hrdinsky počeštěných“ německých Sudet. Místo vykastrovaného lva si můžete dát do znaku rudého kance s modrým ptákem nebo straku zlodějku. Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři a kapsáři). Váš „ctnostný mocnář“ a ruský agent toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově je pro něj teď po Gottwaldovi místa dost. Když dáte betonovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný Klausův český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
    http://www.blisty.cz/art/60346.html
    • Tahnete z Cech do jednoho treba do h a j z l u,zalozte si vlastni stat,hlevne fakt zmizte.Nejste nic nez h o v a d a a *12*
    • Vážený Jošte. Téměř vše špatné co je v Praze má původ na Moravě, na př. Gottwald, Nečas,Sobotka,Hašek atd.80% pražáků má kořeny na Moravě.I moji prarodiče přišli do Prahy z Brna.Tak si myslím, že v této kotlině jsou národy a rasy tak promíchány, že není o čem diskutovat.Přeji lepší náladu, hodně zdaru a hezký den. Chce to nadhled a úsměv. *14* *14* *14* *14* *14*
    • A proč to píšeš česky? Náležíš-li do Rakouska, piš německy a neužívej pro sebe cizího jazyka. Nebo máte nějaký svůj moravský? Ty údajnej Moraváku?
  • Kdo nekrade - není Čech !!! Hop, hop, hop !

    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • Bez zprovoznění dostatečného počtu katovských mučíren se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Chce to dostat k moci,tvrdou,ruku mladé generace.
    • ... někoho jako Mejstřík, nebo Fučík ...
  • Nojono, Zeman má pravdu. Dolož, jak jsi legálně přišel k majetku, když nedoložíš, propadá státu. Zeman navíc nekradl a byla s ním sranda.
    • To určitě, ale nejsou to náhodou jeho žáci, současní hejtmani?
  • Vcelku souhlasím se Zemanem, i když mu jinak příliš nefandím, ale proč se veškerá pozornost nyní soustřeďuje jen na kraje, proč policii a veřejnost nezajímají causy Vondra, Drobil, Řebíček, Barták, Kocourek a další ze zločinecké party. To se smí policie snažit jen u někoho ? Rathovi přeji maximální trest, ale do basy musí i miliardoví zloději, kteří systematicky rozkrádají 20 let tento stát a ODS je kryje. Jinak to není nic než politická záležitost na zastavení růstu preferencí levice, stejně jako před časem tzv. Kubiceho zpráva, ze které se nedokázala ani věta.
  • Je záhodno tento post přejmenovat ! Navrhuji název krajský pachatel !Má někdo lepší ?
  • Zeman má pravdu, škoda, že když byl u moci tak nic proti tomu nedělal.
    • Pane Zemane, myslím si, že buda pro tuto zemi užitečnější užívat si důchodu a objímat stromy na Vysočině. Mne je tolik let co Vám. Mám 8700.- Kč důchodu a ani ve snu by mne nenapadlo, jako vetchého starce, se ucházet o úřad presidenta. Naše doba už je za námi. Nechte ať nová generace ukáže co umí a kam to dovede. Vaše generace se svým vládnutím zničila vše co generace předtím vytvořily. Vy sice můžete vyprávět o tom, že hejtmani kradou, ale Vy sjste, prostřednictvím Vámi přijatých zákonů, jim určili jejich možnosti.
    • Tak misto abyste si nadavali navzajem,rikali si ze vsichni kradou bylo by lepsi udelat poradny plan jak se z toho "svinstva" dostat. Chce to hodne uvahy ale i na to jsou snad Cechi lini je lepsi zavidet jak se lidem dari o neco lip v zahranici nez si udelat poradek ve vlastni zemi ? Nevolit kandidaty jako Paroubek, kteremu mu to o cumi z oci ze je zlodej. I jeho zena je schopna psat kniku o kurveni aby si na tom vydelala. Doufam ze nenajde nakladatele a nebo je na kulturnim Ceskem narodu takovou knihu nekupovat a nevolit pro lotry a byt schopni si najit uprimne a cestne kandidaty na rizeni zeme.
      • Paní Paroubková si přece koupila nadpoloviční podíl v nakladatelství,které jim vydávalo knihy a tu novou knihu si vydává ve svém nakladatelství, Proč by si nemohli v roce kdy koupily vilu v Řecku za 5 miliónů koupi většinový podíl v knižním nakladatelství. Vždyť ty jejich knihy nemůžou nakladatelství přece stihnout dotiskovat.
      • Vážená paní Marie. Bohužel došli lidi, totiž nejsou ti nezkorumpovaní a ti co nekradou.Většina slušných lidí se od této žumpy odtáhla.Tak co s tím ????????????
        Hezký den
    • Pravdou je,že dělat mohl co chtěl,ale parlament je ten kdo schvaluje zákony. Návrh byl nekolikrát podán,ale nebyla vůle jej schválit . Přece zloděj nescválí zákon o zabavení svého nakradeného majetku, to je logické.Toto by vyřešil jedině princip přímé demokracie a tím pádem možnost kdykoliv odvolat poslance. A úředníci? náš zákoník práce zná hmotnou zopovědnost, má ji každý kdo dělá s penězi ať už ve formě zboží,tak peněz přímo,třeba pokladní. Jak je možné,že úředník který rozděluje miliony tuto odpovědnost nemá????
      No protože pak by nemohli krást,že? to je jasné.
      Takže cesta k nápravě je zákon o prokázání majetku nejen poslance a státního úředníka,ale celé rodiny. Kdo nekrade tak se nemá čeho bát. A řeči o ztrátě soukromí vedou jen zloději.
      Za komunistů to fungovalo a zlodějů bylo v řádu jednotek max. desítek. Dnes jsou jich statisíce a nic se jim nestane.Co takhle zákon o rozkrádání státního majetku a tresty nejen natvrdo,ale hlavně majetkové, vše vrátit a ještě pokuta ve sto procentech nakradeného.
    • to ma pravdu, ale co jeho Gross??? takze to mame brat tak, ze nam rekne obecne znamou pravdu a tim je z obliga?
    • jak nedělal, on se na tom podílel. když si spoočítáme co tu bylo a co po jeho oposmlouvě zůstalo..... ten prďola má mluvit co nejmíň.......je to msta, že jej neprosadili na post nejvyšší... a myslí si že nyní se tam dostane snáz.... ubožák z Prognosťáku.....co víc říct, kdyby raděj držel zopbák...
      • Zeman na Hrad ! *3*
        • Na Mírov?! *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit