Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádný Služební zákon, vidíte co je to za bordel na kontrolních úřadech a co vlastně dělá celá ta plejáda hajzlíků, která čeká na upevnění svého postavení na úřadě.Ředitel a náměstci, okamžitě propustit, místo toho rozkrádají nesmyslnou pokutou státní peníze!Je to další tunel, jako prodej akcií ČEZU, kterou dostala na starost Česká Spořitelna. Malá domů do ODS-akcie na doručitele§§!
  • A vo tom to je *16*
    V tomto Kocourkově se tak řeší úplně všechno.
  • Kdo má pokutu zaplatit ? Ten, kdo ji způsobil. Existuje tzv. pojištění za škody způsobené zaměstnavateli a nebo pojištění za škody způsobené při výkonu povolání. Pojistné je symbolické. Vztahuje se to i na státní správu. Je-li ovšem někdo ze zodpovědných pojištěn ví jen Bůh. Způsobenou škodu pojišťovna proplatí do 4,5 násobku hrubé mzdy - zbytek bych dala panu řediteli ke splátkám. Je to bývalý místostarosta a bývalý člen ČSSD, takže obrázek si udělejte svůj. Milionové zakázky na vytvoření nějakých školících kontaktních míst úřadů práce jsou jen tunely, nic jiného.
  • Pokud se na něco takového přijde ve státní instituci, tak má být okamžitě vyhozen ředitel a bez zlatého padáka. Nový ředitel by si už dal pozor a všechno si ohlídal. Dnešní benevolentní stav umožňuje úředníkům ve statní správě se v klidu věnovat svým soukromým kšeftíkům ve prospěch spřízněných firem, samozřejmě že na úkor daňového poplatníka.
  • Jak je tady zvykem, uhradí se z rozpočtu úřadu práce. Vrchnost ne všech stupních nenese přece žádnou odpovědnost. Ti si umí určovat jen nemorální platy a obrovské odměny.
  • Úřad práce dostal od ÚOHS pokutu 900000 Kč. Zajímá mě, komu tu pokutu zaplatí, kdo je "vlastníkem" Úřadu práce a kdo je "vlastníkem" příjemce pokuty. Abych věděl od koho a komu peníze půjdou, čí jsou to peníze, kdo za takto velkou škodu odpovídá a kdo ji uhradí ????
  • Co to je za pokutu když jí zaplatíme všichni na daních.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit